- 17 Mayıs 2022
- 962
- 413
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.561
Coo sağol canım inslalahAnladım canım için rahat etmiyorsa tekrar bir danış istersen bu durumda gerekli mi diye ? Gerekliyse diyecek bir şey yok doktorlardan iyi bilecek değiliz sonuçtasağlıkla devam etsin inşallah .
bazı tedavi edilebilen hastalıklar da cıkıyormus o yuzden yaptıralım dıye dusunduk bız.Ankarada 10000 den baslıyor fiyatlar da maşallahBenim de yaşım 35 tip bebek doktorum fetal DNA yaptır dedi yaştan dolayı bi de ikiz dedi ama büyük kızımda da aynı şeyleri söylemişti tek olduğu halde biraz da para için yaptırıyorlar diye düşünüyorum Allah korusun bi sıkıntıları varsa aldıracakmıyım hayır o yüzden yaptırmıycam ikili tarama yaptırdım o da adet yerini bulsun diye
11 artı 2 ydık yaptılar 3 4 güne çıktı hemen işteCanım ne zaman verdin ki geldi sonuç henüz erken değil mi? Ben cuma verdim haftaya çıkar dedi sonuç. Öncesi için erken demişti 12 hafta dolmadan yapmak istememişti . Şaşırdım senin sonuç almış olmana. Yaştan dolayı malesef hepimiz aynı ikilemi yaşayapacağız sanırım.
12+6 bi kız bi erkekNe oldu cinsiyetleriniz. Kaçıncı haftadaydınız
Yaa cok tatlıı12+6 bi kız bi erkek
Ah inşallahhYaa cok tatlııınsAllah saglıkla kucagınıza alırsınız
Yaaa maşallah.12+6 bi kız bi erkek
Biz daha 10+5 inşAllah. Dpktorum da 14 haftada fılan goruluyor dedı ama bılmıyorumAh inşallahhsizde nasıl durumlarr
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Ah inşallahhsizde nasıl durumlarr
siz Ankarada yaptırmıstınız dı mı kaça yaptırdınızMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Biz de fetal dna yaptırdık. Cuma çıktı sonuçlar ama doktorla bir türlü görüşemedik cinsiyeti öğrenemedik. Pazartesi inşallah ogrenicem
Ultrasonda kan akısına dopler ile bakılıyomus varmıs evetAynı şey kan sulandırıcı ama tüp bebekte zagen baştan verilen tedbir amaçlı bazı ilaçlar var progestan mesela kan sulandırı öyle. Yani sizin herhangi bir pohtılaşma sorununuz yoksa normal zaman aslında 12 haftada bıraktırmalark sizi huzursuz eden durum ne ? Bide ultrasonda öyle bişey görmelerine imkan yok bence.
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım Senin bebekler aynı ölçüde mi devam ediyor Yoksa aralarında fark var mı Bende ikizlere hamileyim ve aralarında çok fark var Küçük çok geriden onun için çok korkuyorum12+6 bi kız bi erkek
Korkma çok normal hiç bi zaman aynı gitmez :) kaç haftalık ikisi?Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım Senin bebekler aynı ölçüde mi devam ediyor Yoksa aralarında fark var mı Bende ikizlere hamileyim ve aralarında çok fark var Küçük çok geriden onun için çok korkuyorum
Yok ultrasonda göründü fetal yapmadımYaaa maşallah.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ultrasonla mı gördü doktorunuz yoksa fetal dna felan mı yaptırdınız
Öyle ama doktora ısrar edersen bakıyorBiz daha 10+5 inşAllah. Dpktorum da 14 haftada fılan goruluyor dedı ama bılmıyorum
Geçenlerde 9 biri 7 haftalık dedi doktor Sonra 9 gün geçince gitdim 10+2 büyük küçükde 7+5 yine geride kalmış Doktorda pek iyi değil gibi ve ultrasoundu da çok kötüya Dogru düzgün ölçüm yapamıyor kalp atışlarını gösteriyor duyduramıyor ses yok Zaten büyüğüde ilk 9+5 dedi ben 9 gün geçti değince tekrar ölçtü ve doğru dediğinle diye 10+2 dedi Normal diye gönderdi hep korku ile gidiyorum zaten Tüp bebekcim 4 haftada 1 gel dedi mecburen gidiyom bunada Ama 3 defa gitdim ama yüzüm gülerek çıkmadım malesev 22 eylül transferiyim Ve transferin 14 gününde kanamam olmuştu 2 gün yoğun ve hala leke olarak devam etmek İlk haftalarda kahve renginde eski kandı ve kanama alanı vardı Ama çokdan geçti Şimdikide sarı akıntı gibi çok azcık Hamile olmasan fark bile etmeyeceğin akıntı yaniKorkma çok normal hiç bi zaman aynı gitmez :) kaç haftalık ikisi?
Evet 7 250 tl ye yaptırdımsiz Ankarada yaptırmıstınız dı mı kaça yaptırdınız
Ayşe hanım ense kalınlığı ölçümüne baktı mı doktorunuzEvet 7 250 tl ye yaptırdım
Evet bakti kendi doktorum normal dedi. Burun kemiğine filan da baktı.Ayşe hanım ense kalınlığı ölçümüne baktı mı doktorunuz
Ben olsam hayatta ona gitmemGeçenlerde 9 biri 7 haftalık dedi doktor Sonra 9 gün geçince gitdim 10+2 büyük küçükde 7+5 yine geride kalmış Doktorda pek iyi değil gibi ve ultrasoundu da çok kötüya Dogru düzgün ölçüm yapamıyor kalp atışlarını gösteriyor duyduramıyor ses yok Zaten büyüğüde ilk 9+5 dedi ben 9 gün geçti değince tekrar ölçtü ve doğru dediğinle diye 10+2 dedi Normal diye gönderdi hep korku ile gidiyorum zaten Tüp bebekcim 4 haftada 1 gel dedi mecburen gidiyom bunada Ama 3 defa gitdim ama yüzüm gülerek çıkmadım malesev 22 eylül transferiyim Ve transferin 14 gününde kanamam olmuştu 2 gün yoğun ve hala leke olarak devam etmek İlk haftalarda kahve renginde eski kandı ve kanama alanı vardı Ama çokdan geçti Şimdikide sarı akıntı gibi çok azcık Hamile olmasan fark bile etmeyeceğin akıntı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?