2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

bazı tedavi edilebilen hastalıklar da cıkıyormus o yuzden yaptıralım dıye dusunduk bız.Ankarada 10000 den baslıyor fiyatlar da maşallah

11 artı 2 ydık yaptılar 3 4 güne çıktı hemen işte

Ah inşallahh sizde nasıl durumlarr
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Biz de fetal dna yaptırdık. Cuma çıktı sonuçlar ama doktorla bir türlü görüşemedik cinsiyeti öğrenemedik. Pazartesi inşallah ogrenicem

Ultrasonda kan akısına dopler ile bakılıyomus varmıs evet

12+6 bi kız bi erkek
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım Senin bebekler aynı ölçüde mi devam ediyor Yoksa aralarında fark var mı Bende ikizlere hamileyim ve aralarında çok fark var Küçük çok geriden onun için çok korkuyorum

Korkma çok normal hiç bi zaman aynı gitmez :) kaç haftalık ikisi?
Geçenlerde 9 biri 7 haftalık dedi doktor Sonra 9 gün geçince gitdim 10+2 büyük küçükde 7+5 yine geride kalmış Doktorda pek iyi değil gibi ve ultrasoundu da çok kötüya Dogru düzgün ölçüm yapamıyor kalp atışlarını gösteriyor duyduramıyor ses yok Zaten büyüğüde ilk 9+5 dedi ben 9 gün geçti değince tekrar ölçtü ve doğru dediğinle diye 10+2 dedi Normal diye gönderdi hep korku ile gidiyorum zaten Tüp bebekcim 4 haftada 1 gel dedi mecburen gidiyom bunada Ama 3 defa gitdim ama yüzüm gülerek çıkmadım malesev 22 eylül transferiyim Ve transferin 14 gününde kanamam olmuştu 2 gün yoğun ve hala leke olarak devam etmek İlk haftalarda kahve renginde eski kandı ve kanama alanı vardı Ama çokdan geçti Şimdikide sarı akıntı gibi çok azcık Hamile olmasan fark bile etmeyeceğin akıntı yani

Ben olsam hayatta ona gitmem bu ne. Öyle şeymi olur. Özel kliniğe falan gitsene belli bi süreç tahlillere devlete gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…