- 17 Mayıs 2022
- 962
- 413
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.541
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaben transferin 8. Günü gördüm o lekelenmeyi progestan iğne kullanmıyordum direk iğne başladılar tedbir için ama çok küçük bi kanamaydı nohut kadar.
Sonra lekelenme şeklinde oldu ve o gün bitti. Uzun sürmedi. Yani siz de doktora giderseniz muhtemelen fitil ve iğne ile destekleyecektir başka yapacağı bişey var mı bilmiyorum.
12. Haftada yapıldı test sonucu beklıyoruzBen de yaptırmıştım bugün muayeneye gittim daha çok erken dedi kan tahlilleri için 10. Haftaya girdim neyse ben de yarın gideceğim bakalım ne diyecekler aşılar ile ilgili.. devlet hastahanesinde ki doktorunuza söylediniz mi özelde de takipde olduğunuzu? Ben de devlete başlamak istiyorum ama korkuyorum da çünkü öyle ters davrandılar.. kadın doktordan deneyeceğim bir de şansımı bakalım.
Anladım bugün kontrolde sordum doktor genetik taramalı bebek olduğu için hiçbir teste gerek yok dedi ilk , ondan sonra fetal DNA gerekebilir ama dedi :) kendisinin de kafası karıştı kaçıncı haftada yaptırmıştınız bana 12-13. Haftada gel dedi.
Merhaba hayır ama gugıldan baktığımda plesantanin rahim agzina yerleşmesi diyor , bugünkü kontrolde de doktorum plesanta ile ilgili bana rahim duvarina daha tam yerlesmedigini söyledi biraz daha yapışıklık var onun açılıp plesentanin gelmesi gerek dedi rahim agzinin da yavaş yavas açılması lazım dedi bu süreçte de kanama olabilirmiş acaba tam tersi şeyler mi , nasıl olması gerektiği konusunda da bir fikrim yok...
Karnına kramp giren var mı peki ? Benim yoğun kanamam olduğu zaman olmuştu simdilerde yine giriyor ağrı değil bildiğin kramp rahmimin olduğu yere sanki biri içerden tutup mincirip bırakıyor canım yaniyor.
Canım ikili testleerin cogunun yanlıs cıktıgını soluyolar o yuzden işi bilen doktorlar yaptırmıyor dırek fetal istiyor cünkü diğerlerinin garantisi yok ve bosuna anne adaylarını stres yapıyorkızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı vallahıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba
Kan sulandirici yi bana 6. Hafta da 8 hafta da ise estrofemi biriktirdi. 12. Hafta da duphaston ve progestani bıraktıracak geriye sadece vitaminler kalacakKızlar bişey sormak ıstiyorum doktorum 12. Haftada kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı sadece coraspin demir ilacı ve vitamin kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz ?
Sadece vitamin kullanıyorum ama benim kan sulandırıcım hiç olmadıKızlar bişey sormak ıstiyorum doktorum 12. Haftada kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı sadece coraspin demir ilacı ve vitamin kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz ?
Yine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedimKan sulandirici yi bana 6. Hafta da 8 hafta da ise estrofemi biriktirdi. 12. Hafta da duphaston ve progestani bıraktıracak geriye sadece vitaminler kalacak
Kan akısını goruyolarmı acaba ultrasonda ona gore mi buna karar verıyolar bılemedim coraspin de aynı gorevi goruyomuSadece vitamin kullanıyorum ama benim kan sulandırıcım hiç olmadı
Aynı şey kan sulandırıcı ama tüp bebekte zagen baştan verilen tedbir amaçlı bazı ilaçlar var progestan mesela kan sulandırı öyle. Yani sizin herhangi bir pohtılaşma sorununuz yoksa normal zaman aslında 12 haftada bıraktırmalark sizi huzursuz eden durum ne ? Bide ultrasonda öyle bişey görmelerine imkan yok bence.Kan akısını goruyolarmı acaba ultrasonda ona gore mi buna karar verıyolar bılemedim coraspin de aynı gorevi goruyomu
Ben doktorun ismini öğrenebilir miyimAdanadayim ben
Benim ilk tüp bebeğim kimyasal olunca o zaman bakmislardi bende pıhtılaşma çıkmamıştıYine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim
Evet olduuKızlar bebişler napıyor ben 12+5teyim cinsiyet öğrenen oldumu?
Ne oldu cinsiyetleriniz. Kaçıncı haftadaydınızEvet olduu
Canım ne zaman verdin ki geldi sonuç henüz erken değil mi? Ben cuma verdim haftaya çıkar dedi sonuç. Öncesi için erken demişti 12 hafta dolmadan yapmak istememişti . Şaşırdım senin sonuç almış olmana. Yaştan dolayı malesef hepimiz aynı ikilemi yaşayapacağız sanırım.kızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı vallahıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba
Canım bizden tedavi başlangıcında istedikleri testler arasında pıhtılaşma için baktıkları bi test de vardı mesela . Belki dizinde o şekilde bakmışlardır ona göre böyle bi ihmal yapacaklarını sanmıyorum açıkçası. Ben de 12. Haftadayım artık sadece vitamin ve demir ile devam ediyormYine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim
Merhaba bende kullanıyorum kan sulandırıcı 20ci haftaya kadar kullanın dediler tüp bebek merkezini aradım sordum bende kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum baksınlar bakalım varmı yokmu pıhtılaşma .. normal kadın doğum doktoru diye gidiyorm oda tüp bebek yapıyor ama ona göre hiç bir ilaca gerek Yok diyor 12 ci haftaya girdim herkes Demir ve vitaminler kullanıyo bana hiç bir şey vermedi değiştirecem doktoru bende.Yine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim
Canım öncelikle tebrikler gözün aydın çok sevindim . Benim uzunca bir süre sürdü kanama tarzında lekelenmelerim 10. Haftaya kadar yani . Kırmızıya dönmüştü iki kez o zamanlarda proluton yaptırmıştım ve bi sıkıntı olmadı şükür gebeliğim devam ediyor . Ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım coraspin vardı sadece onu da kesmişti doktorum kanama olunca . Sende pıhtılaşma var mıydı o yüzden mi başladı oksoparKıslar meraba yerleşme kanamam olmuştu proluton depot igne ve progestan fitille geçti doktor oksapar igne de verdi dün bugun icin başla dedi vurulsam yine lekelenme olur diye korkuyorum yaşayanlar tavsiye verebilir mi
Yok canım tüp bebek denemem oldugu icin geçmişte galiba başladı bilmiyorumki destekleyelm dediCanım öncelikle tebrikler gözün aydın çok sevindim . Benim uzunca bir süre sürdü kanama tarzında lekelenmelerim 10. Haftaya kadar yani . Kırmızıya dönmüştü iki kez o zamanlarda proluton yaptırmıştım ve bi sıkıntı olmadı şükür gebeliğim devam ediyor . Ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım coraspin vardı sadece onu da kesmişti doktorum kanama olunca . Sende pıhtılaşma var mıydı o yüzden mi başladı oksopar
Anladım canım için rahat etmiyorsa tekrar bir danış istersen bu durumda gerekli mi diye ? Gerekliyse diyecek bir şey yok doktorlardan iyi bilecek değiliz sonuçtaYok canım tüp bebek denemem oldugu icin geçmişte galiba başladı bilmiyorumki destekleyelm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?