2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Cok tesekkur ederim banada proluton depot verdi lekelenmeye döndü insallah azalarak biter cok teşekkür ederim

12. Haftada yapıldı test sonucu beklıyoruz

Canım ikili testleerin cogunun yanlıs cıktıgını soluyolar o yuzden işi bilen doktorlar yaptırmıyor dırek fetal istiyor cünkü diğerlerinin garantisi yok ve bosuna anne adaylarını stres yapıyor

Kızlar bişey sormak ıstiyorum doktorum 12. Haftada kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı sadece coraspin demir ilacı ve vitamin kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz ?

Kızlar bişey sormak ıstiyorum doktorum 12. Haftada kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı sadece coraspin demir ilacı ve vitamin kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz ?
Kan sulandirici yi bana 6. Hafta da 8 hafta da ise estrofemi biriktirdi. 12. Hafta da duphaston ve progestani bıraktıracak geriye sadece vitaminler kalacak

Kan sulandirici yi bana 6. Hafta da 8 hafta da ise estrofemi biriktirdi. 12. Hafta da duphaston ve progestani bıraktıracak geriye sadece vitaminler kalacak
Yine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim

Kan akısını goruyolarmı acaba ultrasonda ona gore mi buna karar verıyolar bılemedim coraspin de aynı gorevi goruyomu
Aynı şey kan sulandırıcı ama tüp bebekte zagen baştan verilen tedbir amaçlı bazı ilaçlar var progestan mesela kan sulandırı öyle. Yani sizin herhangi bir pohtılaşma sorununuz yoksa normal zaman aslında 12 haftada bıraktırmalark sizi huzursuz eden durum ne ? Bide ultrasonda öyle bişey görmelerine imkan yok bence.

Canım ne zaman verdin ki geldi sonuç henüz erken değil mi? Ben cuma verdim haftaya çıkar dedi sonuç. Öncesi için erken demişti 12 hafta dolmadan yapmak istememişti . Şaşırdım senin sonuç almış olmana. Yaştan dolayı malesef hepimiz aynı ikilemi yaşayapacağız sanırım.

Yine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim
Canım bizden tedavi başlangıcında istedikleri testler arasında pıhtılaşma için baktıkları bi test de vardı mesela . Belki dizinde o şekilde bakmışlardır ona göre böyle bi ihmal yapacaklarını sanmıyorum açıkçası. Ben de 12. Haftadayım artık sadece vitamin ve demir ile devam ediyorm

Merhaba bende kullanıyorum kan sulandırıcı 20ci haftaya kadar kullanın dediler tüp bebek merkezini aradım sordum bende kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum baksınlar bakalım varmı yokmu pıhtılaşma .. normal kadın doğum doktoru diye gidiyorm oda tüp bebek yapıyor ama ona göre hiç bir ilaca gerek Yok diyor 12 ci haftaya girdim herkes Demir ve vitaminler kullanıyo bana hiç bir şey vermedi değiştirecem doktoru bende.

Kıslar meraba yerleşme kanamam olmuştu proluton depot igne ve progestan fitille geçti doktor oksapar igne de verdi dün bugun icin başla dedi vurulsam yine lekelenme olur diye korkuyorum yaşayanlar tavsiye verebilir mi

Kıslar meraba yerleşme kanamam olmuştu proluton depot igne ve progestan fitille geçti doktor oksapar igne de verdi dün bugun icin başla dedi vurulsam yine lekelenme olur diye korkuyorum yaşayanlar tavsiye verebilir mi
Canım öncelikle tebrikler gözün aydın çok sevindim . Benim uzunca bir süre sürdü kanama tarzında lekelenmelerim 10. Haftaya kadar yani . Kırmızıya dönmüştü iki kez o zamanlarda proluton yaptırmıştım ve bi sıkıntı olmadı şükür gebeliğim devam ediyor . Ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım coraspin vardı sadece onu da kesmişti doktorum kanama olunca . Sende pıhtılaşma var mıydı o yüzden mi başladı oksopar

Yok canım tüp bebek denemem oldugu icin geçmişte galiba başladı bilmiyorumki destekleyelm dedi

Yok canım tüp bebek denemem oldugu icin geçmişte galiba başladı bilmiyorumki destekleyelm dedi
Anladım canım için rahat etmiyorsa tekrar bir danış istersen bu durumda gerekli mi diye ? Gerekliyse diyecek bir şey yok doktorlardan iyi bilecek değiliz sonuçta sağlıkla devam etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…