- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.501
Tüp bebek diye belirtiyorum ben özellikle dikkat edilsin diye ama deneyelim bakalım, ikili test fiyatı bu arada 1400 mu ne dedi doktorum devlet bunu karşılıyor normalde dimi ? Yaptırmayı hiç düşünmüyorum aslında ama yine de ilerleyen süreçlerde ne olacak bakalım.Yok devlete herhangi bişey söylemedim soru bile sormuyorum orda ben zaten bebeği görüp geliyorum. Ne kadar az muhatap o ksdsr iyi oluyor. Onlar da pek konuşma isteği yok zaten. Şunu şunu yaptırın felan diyorlar o şekilde.
Bana da plesenta rahim karşı duvarına yerlesmesi lazım falan bir şey dedi ama tanı falan söylemedi daha yerleşmeler olacaktır dedi , bazı doktorlar korkutuyorlar ya da biz çok hassas olduğumuz için ayrı korkuyoruz sanirim 10. Haftadayim bana bile daha plesanta yerlesecek dediyse senin de düzelme ihtimalin çok yüksek ? Hatta plesenta yerleşmesi için kanaman da olabilir sakın panik olma falan dedi , ben daha çok kanamalı geçirdim transferin 7. Gününden 7. Haftasına kadar 1.5 ay falan hergun kanamam oldu...Ben 9+5 gebeyim. Bana dün doktor kontrolünde doktorum Plesanta previa dedi. Yani plasenta rahim ağzına yerleşmiş bu iyi bir şey değil dedi. 30. Haftaya kadar dayanırsan iyi dedi 30. Haftadan önce doğum olursa yaşam şansı düşük dedi. Dünden beri düşünüp üzülüyorum ağlıyorum. Bir taraftan etrafıma bakıyorum bu kadar erken tanı alan yok yukarı çıkar diyenler var. Bir taraftan diyorum adam Prof elbet öngörmüştür. Bana bi tık yukarı çıkabilir ama bir şey değişmez dedi açık açık. Ben de 7. Haftadan beri kanama şikayeti yaşıyorum ara ara. Böyle işte. İyi bir perinatolog araştırıyorum
Lütfen kendinizi yipratmayin hatta bazen bir doktorun gördüğünü başka doktor yanlış diyebiliyor birkaç görüş daha alın buna temkinleyin kendinizi biraz daha sakinlesirsiniz.
İnşallah hiçbir sorun olmaz sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun Allah'ım daha güzel gebelikler ile mujdelesin sağlıkla bir sağlıklı bir evlat bahşetsin size inşallahlütfen yerinden sadece tuvalet için kalk.benim yaptığım hatayı yapma sakın.ben 28 haftada bunun yüzüne erken doğum yaptım ve bir tavsiye daha ve lütfen ciğer geliştirici iğne yaptır.