2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

en mantıklısıymıs smdı de npt ıstıyor doktorum

en mantıklısı

ne cabuk belli oldu 11 de erken dedıler bana

kızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı valla hıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba

Eklentiler

• IMG_9786.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 47
Npt ne oluyormuş. ? Takmayın kafanıza bunlar hep insanı tedirgin edici şeyler. Bişey çıkmaz Allah’ın izniyle. Eğer çok sıkıntı ederseniz fetal dna yaptırın rahat edersiniz

Lütfen kendini strese sıkma. Yaşını bilmiyorum ben 37 yaşındayım doktorum yaptirmami istemedi benim. Yaştan dolayı zaten riskli çıkar sonucun dedi. Boşu boşuna hamilelik dönemin kötü geçmesin dedi.
Etrafımda o kadar çok tanıdık varki 2 li testte sorunlu çıkıp sapasağlam doğan bebisler

Ayyyy çok sevindim. Hayırlı olsun sağlıkla zamanımda kavuş inşallah bebeğine

aynıyız ben de 37 evet boşu boşuna üzüyorlar resmen bızı

Benim de yaşım 35 tip bebek doktorum fetal DNA yaptır dedi yaştan dolayı bi de ikiz dedi ama büyük kızımda da aynı şeyleri söylemişti tek olduğu halde biraz da para için yaptırıyorlar diye düşünüyorum Allah korusun bi sıkıntıları varsa aldıracakmıyım hayır o yüzden yaptırmıycam ikili tarama yaptırdım o da adet yerini bulsun diye

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza ben transferin 8. Günü gördüm o lekelenmeyi progestan iğne kullanmıyordum direk iğne başladılar tedbir için ama çok küçük bi kanamaydı nohut kadar.
Sonra lekelenme şeklinde oldu ve o gün bitti. Uzun sürmedi. Yani siz de doktora giderseniz muhtemelen fitil ve iğne ile destekleyecektir başka yapacağı bişey var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…