- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.521
en mantıklısıymıs smdı de npt ıstıyor doktorumBen 12. Haftadayım bana direk fetal istedi ikili üçlü falan zaman kaybı herbiri ayrı stres dedi bir kerede yapalım dedi evet pahalı bir test ama hem baska hastalıkları varsa anne karnında mudahele edılebılıyomus dün yaptırdık 10 / 15 güne test sonucu cıkarmış hayırlısı inş saglıkla gelsin bebişlerimiz inş
en mantıklısıBende bugün devlete gittim sırf görmek için özelde ki randevum normalde bu haftaydı ama cinsiyet için bi hafta geç gitmeyi düşünüyorumama devletteki daha erken dedi de makineleri eski Olduğu için göremiyor olabilir.
2li test vs için fikrimi demiştim zaten yaptırmayacağım normalde 14. Haftaya kadar perinatoloji yapıyor. Devletteki
Kan ilacı felan verdi özeldeki randevudan sonra kullanmaya başlarım heralde.
hayır benım hıc lekelenmem olmadıAcaba lekelenme oldu mu bu süreçte
ne cabuk belli oldu 11 de erken dedıler banaKızlar muayeneden çıktım. Çok şükür büyümüş bebisim. 10+1 gunlukmusuz.
3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü için.
Hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize.
Bu arada prenses bekliyorum.
Doktorum komşum canım o yüzden erken söyledi banane cabuk belli oldu 11 de erken dedıler bana
Npt ne oluyormuş. ? Takmayın kafanıza bunlar hep insanı tedirgin edici şeyler. Bişey çıkmaz Allah’ın izniyle. Eğer çok sıkıntı ederseniz fetal dna yaptırın rahat edersinizkızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı vallahıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba
Lütfen kendini strese sıkma. Yaşını bilmiyorum ben 37 yaşındayım doktorum yaptirmami istemedi benim. Yaştan dolayı zaten riskli çıkar sonucun dedi. Boşu boşuna hamilelik dönemin kötü geçmesin dedi.kızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı vallahıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba
Ayyyy çok sevindim. Hayırlı olsun sağlıkla zamanımda kavuş inşallah bebeğineKızlar meraba. eylülde tüp bebek denemem olumsuz olmuştu bu ay kendiligimden hamile kaldm bugun tam adet olmam gereken gün kasıklarım ağrıyor ve açık kahve pembemsi gibi lekelenme oluyor arada bir yerlşeme kanaması yaşayan var mı ne yapmıştınız
cok sevındımmmmKızlar meraba. eylülde tüp bebek denemem olumsuz olmuştu bu ay kendiligimden hamile kaldm bugun tam adet olmam gereken gün kasıklarım ağrıyor ve açık kahve pembemsi gibi lekelenme oluyor arada bir yerlşeme kanaması yaşayan var mı ne yapmıştınız
aynıyız ben de 37 evet boşu boşuna üzüyorlar resmen bızıLütfen kendini strese sıkma. Yaşını bilmiyorum ben 37 yaşındayım doktorum yaptirmami istemedi benim. Yaştan dolayı zaten riskli çıkar sonucun dedi. Boşu boşuna hamilelik dönemin kötü geçmesin dedi.
Etrafımda o kadar çok tanıdık varki 2 li testte sorunlu çıkıp sapasağlam doğan bebisler
İnsallah canım saol ama her gun bişey cıkıyo valla erken öğrendm ama oda iyi değilAyyyy çok sevindim. Hayırlı olsun sağlıkla zamanımda kavuş inşallah bebeğine
Canım cok sağollcok sevındımmmm
ben de olmadı hıc.sağlıklı olsun da aman cok dıkkat et baslarda kendıneCanım cok sağollsende yerleşme kanaması olmusmuydu
insallah canım daha cok yeni betam 64 cıktı dua et banaben de olmadı hıc.sağlıklı olsun da aman cok dıkkat et baslarda kendıne
Benim de yaşım 35 tip bebek doktorum fetal DNA yaptır dedi yaştan dolayı bi de ikiz dedi ama büyük kızımda da aynı şeyleri söylemişti tek olduğu halde biraz da para için yaptırıyorlar diye düşünüyorum Allah korusun bi sıkıntıları varsa aldıracakmıyım hayır o yüzden yaptırmıycam ikili tarama yaptırdım o da adet yerini bulsun diyekızlar ıkılının sonucu cıktı 866/1 doktor resmen olumsuz konustu npt yapalım tekrar gel dedı canımı sıktı vallahıc ısteyerek de yaptırmadım bu ıkılı testı ama paket aldık artık doktor yapalım dedı dıye yaptık.yaştan dolayı zaten risk yüksek eklenıyor, bir de tüp bebek iyice moralımı bozdu ;( ikinci gebeliği vs olanlardan anlayacak var mı acaba
Hadi ya. Sıkmamaya çalışın canınızı. Yaştan ötürü de yüksek çıkmıştır bence.fetal dna işte npt ymişvalla gereksiz yere canımızı sıkıyorlar (( yaptırırım heralde onu da artık
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaKızlar meraba. eylülde tüp bebek denemem olumsuz olmuştu bu ay kendiligimden hamile kaldm bugun tam adet olmam gereken gün kasıklarım ağrıyor ve açık kahve pembemsi gibi lekelenme oluyor arada bir yerlşeme kanaması yaşayan var mı ne yapmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?