- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.501
Tüp bebek diye belirtiyorum ben özellikle dikkat edilsin diye ama deneyelim bakalım, ikili test fiyatı bu arada 1400 mu ne dedi doktorum devlet bunu karşılıyor normalde dimi ? Yaptırmayı hiç düşünmüyorum aslında ama yine de ilerleyen süreçlerde ne olacak bakalım.Yok devlete herhangi bişey söylemedim soru bile sormuyorum orda ben zaten bebeği görüp geliyorum. Ne kadar az muhatap o ksdsr iyi oluyor. Onlar da pek konuşma isteği yok zaten. Şunu şunu yaptırın felan diyorlar o şekilde.
Bana da plesenta rahim karşı duvarına yerlesmesi lazım falan bir şey dedi ama tanı falan söylemedi daha yerleşmeler olacaktır dedi , bazı doktorlar korkutuyorlar ya da biz çok hassas olduğumuz için ayrı korkuyoruz sanirim 10. Haftadayim bana bile daha plesanta yerlesecek dediyse senin de düzelme ihtimalin çok yüksek ? Hatta plesenta yerleşmesi için kanaman da olabilir sakın panik olma falan dedi , ben daha çok kanamalı geçirdim transferin 7. Gününden 7. Haftasına kadar 1.5 ay falan hergun kanamam oldu...Ben 9+5 gebeyim. Bana dün doktor kontrolünde doktorum Plesanta previa dedi. Yani plasenta rahim ağzına yerleşmiş bu iyi bir şey değil dedi. 30. Haftaya kadar dayanırsan iyi dedi 30. Haftadan önce doğum olursa yaşam şansı düşük dedi. Dünden beri düşünüp üzülüyorum ağlıyorum. Bir taraftan etrafıma bakıyorum bu kadar erken tanı alan yok yukarı çıkar diyenler var. Bir taraftan diyorum adam Prof elbet öngörmüştür. Bana bi tık yukarı çıkabilir ama bir şey değişmez dedi açık açık. Ben de 7. Haftadan beri kanama şikayeti yaşıyorum ara ara. Böyle işte. İyi bir perinatolog araştırıyorum
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsunlütfen yerinden sadece tuvalet için kalk.benim yaptığım hatayı yapma sakın.ben 28 haftada bunun yüzüne erken doğum yaptım ve bir tavsiye daha ve lütfen ciğer geliştirici iğne yaptır.
Merhaba benim eşimden de istediler canim bazı hastanelerin uygulamasi bu şekilde oluyor.Merhaba arkadaşlar yarın eşimden sperm benden yumurta alincak ama hemşire gelmeden 1 gün önce eşime evde kendi kendine boşalmasını söyledi size böyle bişe söylendimi acil cevap verirmisiniz lütfen
Evet karşılıyor ama önce perinatolojiye sevk açacak sonra randevu almak gerek bunun için ama biraz zor oluyor eğer yaptıracaksanız şimdiden gidin ki randevu bulabilesiniz.Tüp bebek diye belirtiyorum ben özellikle dikkat edilsin diye ama deneyelim bakalım, ikili test fiyatı bu arada 1400 mu ne dedi doktorum devlet bunu karşılıyor normalde dimi ? Yaptırmayı hiç düşünmüyorum aslında ama yine de ilerleyen süreçlerde ne olacak bakalım.
Bana da plesenta rahim karşı duvarına yerlesmesi lazım falan bir şey dedi ama tanı falan söylemedi daha yerleşmeler olacaktır dedi , bazı doktorlar korkutuyorlar ya da biz çok hassas olduğumuz için ayrı korkuyoruz sanirim 10. Haftadayim bana bile daha plesanta yerlesecek dediyse senin de düzelme ihtimalin çok yüksek ? Hatta plesenta yerleşmesi için kanaman da olabilir sakın panik olma falan dedi , ben daha çok kanamalı geçirdim transferin 7. Gününden 7. Haftasına kadar 1.5 ay falan hergun kanamam oldu...
Lütfen kendinizi yipratmayin hatta bazen bir doktorun gördüğünü başka doktor yanlış diyebiliyor birkaç görüş daha alın buna temkinleyin kendinizi biraz daha sakinlesirsiniz.
İnşallah hiçbir sorun olmaz sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsunAllah'ım daha güzel gebelikler ile mujdelesin sağlıkla bir sağlıklı bir evlat bahşetsin size inşallah
İlk tahminler oluyor ama henüz çok erken 16. Haftada netlesiyormus , siz öğrendiniz mi ?Kızlar bebişler napıyor ben 12+5teyim cinsiyet öğrenen oldumu?
Yaa ben daha doktor bile bulamadım doğru diyorsunuz devlet hastahaneleri çok yoğun eşim 1000 lira verip yaptıralım ne ugrascaz falan diyor ama ah be keşke para harcayabilmek benim için o kadar basit olsaEvet karşılıyor ama önce perinatolojiye sevk açacak sonra randevu almak gerek bunun için ama biraz zor oluyor eğer yaptıracaksanız şimdiden gidin ki randevu bulabilesiniz.
Yaaa sizinle Allah'ın izniyle aynı günlerde doğumumuz olacak sanırım , piremses mi belli oldu mu öyle mi temenni ediyorsunuzKızlar muayeneden çıktım. Çok şükür büyümüş bebisim. 10+1 gunlukmusuz.
3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü için.
Hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah bebislerimize.
Bu arada prenses bekliyorum.
İnşallah canım. Benim doktorum komşum aslında 3 hafta öncede demişti büyük ihtimal kiz diye. Şimdi netleşti şükürİlk tahminler oluyor ama henüz çok erken 16. Haftada netlesiyormus , siz öğrendiniz mi ?
Bana erkek gibi ama daha çok çok erken dedi. Ne zaman kontrolunuz ?
Yaa ben daha doktor bile bulamadım doğru diyorsunuz devlet hastahaneleri çok yoğun eşim 1000 lira verip yaptıralım ne ugrascaz falan diyor ama ah be keşke para harcayabilmek benim için o kadar basit olsa
Yaaa sizinle Allah'ın izniyle aynı günlerde doğumumuz olacak sanırım , piremses mi belli oldu mu öyle mi temenni ediyorsunuzbana da çıkıntı var dedi ama cokkkk erken bunun için değişebilir dedi.
Hayırlı olsunn Çok erken değil mi cinsiyet içinKızlar muayeneden çıktım. Çok şükür büyümüş bebisim. 10+1 gunlukmusuz.
Boşa para vermeyin bence gidin devlete açtırın perşnatolojiye 14. Haftaya kadar yapılıyor bulursunuz 3 haftada randevu. 1000 lira 1000 liradır sonuçta.İlk tahminler oluyor ama henüz çok erken 16. Haftada netlesiyormus , siz öğrendiniz mi ?
Bana erkek gibi ama daha çok çok erken dedi. Ne zaman kontrolunuz ?
Yaa ben daha doktor bile bulamadım doğru diyorsunuz devlet hastahaneleri çok yoğun eşim 1000 lira verip yaptıralım ne ugrascaz falan diyor ama ah be keşke para harcayabilmek benim için o kadar basit olsa
Yaaa sizinle Allah'ın izniyle aynı günlerde doğumumuz olacak sanırım , piremses mi belli oldu mu öyle mi temenni ediyorsunuzbana da çıkıntı var dedi ama cokkkk erken bunun için değişebilir dedi.
Sizin belli oldu mu bende 12+3 üm belli olmaz dedi devlet haftaya özelde şansımı deneyeceğim zaten direk öğrenmeyeceğiz kağıt alıp arkadaşa vereceğizKızlar bebişler napıyor ben 12+5teyim cinsiyet öğrenen oldumu?
Sağol canım. Ben doktorumla aynı sitede oturuyorum. 2. Oğlumda hep ona gittim daha 8 haftalikken soylemisti cinsiyetini. Kemik yapısından falan da biliyorlar.Hayırlı olsunn Çok erken değil mi cinsiyet içinyani bizde 12+3 felanız devlette ki erken dedi. Haftaya 14. Haftaya girince gideceğim özelde tam belli olur belki diye. Gerçi 2 li testte çıkıyormuş sanırım yaptırdıysanız orda mı belli oldu
Maşallah baya tecrübeli olunca artık demekki biliyorlarSağol canım. Ben doktorumla aynı sitede oturuyorum. 2. Oğlumda hep ona gittim daha 8 haftalikken soylemisti cinsiyetini. Kemik yapısından falan da biliyorlar.
Canım cinsiyet partisi yapacaksanız naçizane tavsiyem bekleyin kesin olana kadar .arkadaşım yaptı iki hafta sonra değiştiSizin belli oldu mu bende 12+3 üm belli olmaz dedi devlet haftaya özelde şansımı deneyeceğim zaten direk öğrenmeyeceğiz kağıt alıp arkadaşa vereceğiz
Kesinlikle katılıyorumMaşallah baya tecrübeli olunca artık demekki biliyorlarbide erken söylememelerinin sebebi aldırma düşüncesi olmasın diye olabilir. Sonuçta var kör zihniyetler.
Aynen o yüzden doktora kesin mi diye soracağım arkadaşa vereceğiz felan diyeceğim. parti sayılmaz bizimki de işte farklı şekilde öğrenmek diyelimCanım cinsiyet partisi yapacaksanız naçizane tavsiyem bekleyin kesin olana kadar .arkadaşım yaptı iki hafta sonra değiştio nedenle ne kadar geç öğrenirseniz o kadar garanti
Yaa hadı hayırlısı Masallah doktorınuz tecrubelıymıs hemen kesfetmısKızlar muayeneden çıktım. Çok şükür büyümüş bebisim. 10+1 gunlukmusuz.
Doktorunuz ıstanbuldaysa adını ogrenebılemıyımSağol canım. Ben doktorumla aynı sitede oturuyorum. 2. Oğlumda hep ona gittim daha 8 haftalikken soylemisti cinsiyetini. Kemik yapısından falan da biliyorlar.
İnşallah canım. Benim doktorum komşum aslında 3 hafta öncede demişti büyük ihtimal kiz diye. Şimdi netleşti şükür
Nasıl yani kemik yapısı mı ? Farklı bir ultrasondan mi bakıyorlar ? Cinsiyet organları daha o haftalarda oluşmuyor mu yahu yavaş yavaş iniyor hani , daha tam bebek halini 10. Hafta bitiminde alıyor falanSağol canım. Ben doktorumla aynı sitede oturuyorum. 2. Oğlumda hep ona gittim daha 8 haftalikken soylemisti cinsiyetini. Kemik yapısından falan da biliyorlar.
Adanadayim benDoktorunuz ıstanbuldaysa adını ogrenebılemıyım
Hayır farklı bir ultrason değil. Kemik yapısından bebegin duruşundan konumundan anlıyorlar cnm. Ama her doktor soylemiyor tabi. Biraz da tecrübeleri eklenince.Nasıl yani kemik yapısı mı ? Farklı bir ultrasondan mi bakıyorlar ? Cinsiyet organları daha o haftalarda oluşmuyor mu yahu yavaş yavaş iniyor hani , daha tam bebek halini 10. Hafta bitiminde alıyor falanay çok cahilmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?