- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.961
Cnm bunları devlet ödüyor neden parayla alıyorsunuz doktora yazdırın devlet hastanesindeEstradiol prgosteron dahi 900 tl verdim rabbim bizleri sevindirsin niyetimiz belli bu mubarek günde gönlümüze göre olsun herşey
Yanlız aile hekiminin kini kabul etmiyorlar kadın doğumda yazılması gerekiyor hiç ağzını yorma o doktora cnmBenim aile hekimim demekki cins. Değilse bende burda çok okudum direk yazdıran çok.
Enabızdan bi bksaydınız belki çıkmıştır.) bn dün öyle gördümÖğleden sonra çıkar dediler umarım güzel sonuçlar alırım
Bende kıbrısın başarısından dolayı kıbrısta tedavi gördümEvet Kıbrıs'lıyım
Merhaba kızlar ben sirf bu topige katilmak için uye oldumbende 21 eylülde transfer oldum bugun 5. Gunum cok nadir kasik agrim oluyor gibi ama onun haricinde herhangibir belirtim yo
Yaaa nerde tedavi gördünüz acaba?Bende kıbrısın başarısından dolayı kıbrısta tedavi gördüm
Ben 32 yasindaym sebebsiz infertilite bizim.. daha once aşılama yaptrdik olmadi dogal yoldan hamile kaldim ama kimyasalmis düştü.. artik daha fazla beklemek istemedik tup bebege basladikAYNEN CNM HERŞEY EN HAYIRLI ŞEKİLDE OLSUNSEN KAÇ YAŞINDASIN? Bİ PROBLEM VARMIYDI?
Yaşam hastanesi american ifvYaaa nerde tedavi gördünüz acaba?
Kan testi bunlar ilaç almadımCnm bunları devlet ödüyor neden parayla alıyorsunuz doktora yazdırın devlet hastanesinde
Düşmemiş baktım canımEnabızdan bi bksaydınız belki çıkmıştır.) bn dün öyle gördüm
O zaman duyarız Allah’ın izniyle. Biraz korkuyorum ya. Normal miBence duyarsın 9 ekime tekrar gidicem bende .
Progestan yumuşak kapsülde mi öyle.Yanlız aile hekiminin kini kabul etmiyorlar kadın doğumda yazılması gerekiyor hiç ağzını yorma o doktora cnm
Ben kesinlikle koldan öneriyorum tabi eğitimini alıp ilk yaptıgımızda koldan bilememişiz yapmayı fena acıdı şişti sonra hemşire arkadaştan öğrenip yaptırdım çok çok daha ağrısızdı ve morarmada daha az oluyo koldaOksapar bildiğim kadarıyla koldan da buluşabiliyor bi de onu danışın isterseniz doktora gerekirse aile hekiminden eğitimini de alırsınız hangi
Bölgeye vurmak konusunda
Aynen cnmProgestan yumuşak kapsülde mi öyle.
Her Dr yazmiyo cnm ben kadın doğum yazmadan alamıyorum onlar nsl alıyorlarmış anlamadım vallaİyi de millet hep alıyor nasıl alıyor
hangi ilaçları alabiliyorsun ?Her Dr yazmiyo cnm ben kadın doğum yazmadan alamıyorum onlar nsl alıyorlarmış anlamadım valla
Benimde sebepsiz infertilite bizde aşılama denedik olmadı 1 tüp bebek denedik olmadı. Kısmet buna bakalım :) İnşallah bu defa olur isteyen herkesin de bizim deBen 32 yasindaym sebebsiz infertilite bizim.. daha once aşılama yaptrdik olmadi dogal yoldan hamile kaldim ama kimyasalmis düştü.. artik daha fazla beklemek istemedik tup bebege basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?