2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar sonucum 31 çıktığı gün ben ovitrelle yapmıştım. Acaba ondan yüksek çıkmış olabilir mi?

Kizlar bugun benim 5. Günüm dun ve bu sabah erken idrar testi yaptim dun aksamki daha belirgindi ama bugun sabahki de onun aynisi cikti sonra az once baska bir marka yaptim onda hiç cikmadi kafam cok karisik benim gibi 5. Gun olup test yapan var mi

Oksapar bildiğim kadarıyla koldan da buluşabiliyor bi de onu danışın isterseniz doktora gerekirse aile hekiminden eğitimini de alırsınız hangi
Bölgeye vurmak konusunda
Ben kesinlikle koldan öneriyorum tabi eğitimini alıp ilk yaptıgımızda koldan bilememişiz yapmayı fena acıdı şişti sonra hemşire arkadaştan öğrenip yaptırdım çok çok daha ağrısızdı ve morarmada daha az oluyo kolda

Merhaba kızlar değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala kanama falan olması bugün tekrar kan verdim 5 günde 41 den 55 e yükselmiş dr um ameliyatta hala görüşemedik dış gebelik falan olabilir mi acaba 10. Gün 42
12. gün 37
14.gün 41
19. Gün 55 değerlerim

Ben 32 yasindaym sebebsiz infertilite bizim.. daha once aşılama yaptrdik olmadi dogal yoldan hamile kaldim ama kimyasalmis düştü.. artik daha fazla beklemek istemedik tup bebege basladik
Benimde sebepsiz infertilite bizde aşılama denedik olmadı 1 tüp bebek denedik olmadı. Kısmet buna bakalım :) İnşallah bu defa olur isteyen herkesin de bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…