- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.981
Benimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?Kizlar bugun benim 5. Günüm dun ve bu sabah erken idrar testi yaptim dun aksamki daha belirgindi ama bugun sabahki de onun aynisi cikti sonra az once baska bir marka yaptim onda hiç cikmadi kafam cok karisik benim gibi 5. Gun olup test yapan var mi
Doktorunuz kimdi acaba...Bende aşılamamı orda yaptırdım ama olmadı maalesefYaşam hastanesi american ifv
Yaşam hastanesi american ifv
Frely dogru ölçmüyorBen dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Testlerin markasıyla ilgili bende o durumu farkettim içini ferah tut ilk aldığın testten alıp dene benceBenimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?
Bence çok iyi.Merhaba hanımlar transferin 12 günü kan testi verdim 225 çıktı değer iyimi sizce
Amin insallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizede isteyip çaba gösteren herkese tez zamanda nasip olurBenimde sebepsiz infertilite bizde aşılama denedik olmadı 1 tüp bebek denedik olmadı. Kısmet buna bakalım :) İnşallah bu defa olur isteyen herkesin de bizim de
Yani verseniz çıkabilir artıkMerhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
(
Benimde aynı şekilde transferim 8. Gün dün 9.08 di bugun 14.05 çıktı çok korkuyorum çok düşğk değerlerMerhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
(
Benimde 21 inde perşembe günü transfer oldu 5 AA Kalite 5 sene oldu 1 kere gebe kalamadım.Bugün 5.gün karnım davul gibi Allah hayırlısını versin adet belirtisi değildir
Tedavinizi nerede yaptırdınızMerhaba yaş 35
(
içinizi ferah tutun mübarek gün bol bol dua edelim hep birlikte korkumdan test veremiyorumBenimde aynı şekilde transferim 8. Gün dün 9.08 di bugun 14.05 çıktı çok korkuyorum çok düşğk değerler
Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah sağlıkla test gününğ beklemek en mantıklısıymış galiba bende erken yaptım pişman oldum biraziçinizi ferah tutun mübarek gün bol bol dua edelim hep birlikte korkumdan test veremiyorum
Bende perşembe transfer oldum. Benimde karnımda şişlik var ara ara kaşık ağrısı batma oluyor.Benimde 21 inde perşembe günü transfer oldu 5 AA Kalite 5 sene oldu 1 kere gebe kalamadım.Bugün 5.gün karnım davul gibi Allah hayırlısını versin adet belirtisi değildir umarım
Tedavinizi nerede yaptırdınız
cesaretimi toplarsam akşam vereceğim inş. Yazarken bile tüylerim ürperiyor allahım hiç birimize kötüyü tattırmasınYani verseniz çıkabilir artık
Bende aıle hekimime yazdırıp alıyorumİyi de millet hep alıyor nasıl alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?