2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.ben daha yolun başındayım kesem falan görülmedi daha değerim çok yeni ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim olduğundan çok korkuyorum

Uzak sağlık ocağı bana özel sağlık sigortam var onunla özel bi hastaneye mi gitsem diyorum ama eşim bekleyelim ona yarın gideriz diyor. İçim içimi yiyor. Sizin sonuçlarınız nasıl?
Benim sonucum negatif.
Özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle kalkın özel hastaneye gidin hiç beklemeyin.

Bnm son adet 19 ağustostu. Ama doktorun ultrasonunda dün 5+6 çıktı bekleben doğum tarihi de 21 mayıs 2024. Bu sefer neye göre hesapladı bilemedim

Cnm benim yazıyorlar ben yazdiriyorum

İdrar testine hiç bakmayın derim.8. Günümde kanamam olduğundan dolayı mecbur acilde kan testi yaptırdım.Doktorum 10.gün kan tahlili istemişti.Dedi ki 8.gün negatif çıksa bile ben kendi verdiğim tarihi bilirim dedi.O yüzden test yapıp hiç moralinizi bozmayın kendinizi strese sokmayın lütfen.Kan tahlili verene kadar Umut hep var.Sevgili yol arkadaşım umarım sonucun pozitif çıkar

Bnm son adet 19 ağustostu. Ama doktorun ultrasonunda dün 5+6 çıktı bekleben doğum tarihi de 21 mayıs 2024. Bu sefer neye göre hesapladı bilemedim
Ama sizin beta değeriniz çok yüksekti acaba biraz gelişimi hızlı mı oldu ki. Normal ama verdiği tarih. 27 Mayıs görünüyor gebelik programlarda da benim.
Birde gelişimiyle haftasıyla yani beta değernin yüksekliği önemlidir değil mi bende çok bilmiyorum da. Beni 10 gğn sonra çağırdılar o zaman kalp atışını da duyar mıyım ki hiç gitmedim daha İnşllah sağlıklıdır. Biraz tedirginim de

Bence duyarsın 9 ekime tekrar gidicem bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…