- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.941
Offf benimki hala çıkmadıBende sabah erken verdm 9:10 gibi.
Bizim burası öyle ama ertesi güne sonuçlar cıkıyor hep
Bazen gec çıkabiliyo yada sisteme düşmüyo bi gidip sorsanızmı doktor baksa sistemdenOfff benimki hala çıkmadı
Öğleden sonra çıkar dediler umarım güzel sonuçlar alırımSonuc erken cıkıyor ama bekleme süreci de çok stresli. Bnde dün 205 verdim özelde yarın da tekrar vereceğim değerini bize de bildir canm
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.ben daha yolun başındayım kesem falan görülmedi daha değerim çok yeni ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim olduğundan çok korkuyorumAynen canim benimkide kahveydi maglesefki pembeye dönünce pazar günü bende hastanemde solugu aldim sagolsunlar cok ii ilgilendile 1 günde kaldim. Bebegim gayet iyi hersey yolunda kalbi gümbüg gümbür masallah bu kanamalar yerlestigi icin olurmus 12.ci haftaya kadar normal sayiliyormuskanamadan korkma dedi doktorum.
Uzak sağlık ocağı bana özel sağlık sigortam var onunla özel bi hastaneye mi gitsem diyorum ama eşim bekleyelim ona yarın gideriz diyor. İçim içimi yiyor. Sizin sonuçlarınız nasıl?Bazen gec çıkabiliyo yada sisteme düşmüyo bi gidip sorsanızmı doktor baksa sistemden
Benim sonucum negatif.Uzak sağlık ocağı bana özel sağlık sigortam var onunla özel bi hastaneye mi gitsem diyorum ama eşim bekleyelim ona yarın gideriz diyor. İçim içimi yiyor. Sizin sonuçlarınız nasıl?
Ben de öyle düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum.Benim sonucum negatif.
Özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle kalkın özel hastaneye gidin hiç beklemeyin.
Çıkmış değerim 31 den 16 ya düşmüşBenim sonucum negatif.
Özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle kalkın özel hastaneye gidin hiç beklemeyin.
Umarım yükselirÇıkmış değerim 31 den 16 ya düşmüşhastaneye gidicem şimdi randevu alıp
31 çıktığında 5.günümdü.16 7.günümUmarım yükselirkaçıncı gününüzdü
Bnm son adet 19 ağustostu. Ama doktorun ultrasonunda dün 5+6 çıktı bekleben doğum tarihi de 21 mayıs 2024. Bu sefer neye göre hesapladı bilemedimSizin son adet tarihiniz ne zamandı acaba. ? Sizinle hemen hemen aynı zamanda transfer olmuşuz da o yüzden merak ettimson adet tarihine göre hesaplıyorlar demiştiniz ya haftamı hesapladıgımda 5. Hafta içinde görünüyorum 20
Ağustostu benim sat.
Valla ne zaman yılıcam bilmiyorum zaten yerimde olsalar coktan yılmışlardıda 5. Denememdi bu benm.Ben de öyle düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum.
Negatife üzüldüm ama bence bi dahakine olur yılmayın sonuna kadar deneyin.
Kimyasal gebelik olmuş geçmiş olsunÇıkmış değerim 31 den 16 ya düşmüşhastaneye gidicem şimdi randevu alıp
Sanırım öyle olmuş çok üzüldümKimyasal gebelik olmuş geçmiş olsun
Cnm benim yazıyorlar ben yazdiriyorumHanımlar size bilet soracağım normalde kan değerim felan aile hekiminde mevcut. Ama kalp atışı kese görülmediği için kesin kayıt yapmadılar. Şimdi bi ilaç yazdırmak istedim kayıt yapılmayınca progestan fitili yazmadı doktor. Sizde de böyle mi yazdırılmıyor mu kan sonucu görünüyor orda yani
Benim sürekli kahverengi akıntı şeklinde geliyor hala normal dedikleri ve kanamanın rengi değişmediği için beklemedeyim bakalım . Cuma tekrar bi beta baktırmayı düşünüyorum . Kasıklarımda da ağrım var çünkü yoklayan . Hayırlısı bakbenim de
İdrar testine hiç bakmayın derim.8. Günümde kanamam olduğundan dolayı mecbur acilde kan testi yaptırdım.Doktorum 10.gün kan tahlili istemişti.Dedi ki 8.gün negatif çıksa bile ben kendi verdiğim tarihi bilirim dedi.O yüzden test yapıp hiç moralinizi bozmayın kendinizi strese sokmayın lütfen.Kan tahlili verene kadar Umut hep var.Sevgili yol arkadaşım umarım sonucun pozitif çıkarBen dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Ama sizin beta değeriniz çok yüksekti acaba biraz gelişimi hızlı mı oldu ki. Normal ama verdiği tarih. 27 Mayıs görünüyor gebelik programlarda da benim.Bnm son adet 19 ağustostu. Ama doktorun ultrasonunda dün 5+6 çıktı bekleben doğum tarihi de 21 mayıs 2024. Bu sefer neye göre hesapladı bilemedim
Benim aile hekimim demekki cins. Değilse bende burda çok okudum direk yazdıran çok.Cnm benim yazıyorlar ben yazdiriyorum
Bence duyarsın 9 ekime tekrar gidicem bende .Ama sizin beta değeriniz çok yüksekti acaba biraz gelişimi hızlı mı oldu ki. Normal ama verdiği tarih. 27 Mayıs görünüyor gebelik programlarda da benim.
Birde gelişimiyle haftasıyla yani beta değernin yüksekliği önemlidir değil mi bende çok bilmiyorum da. Beni 10 gğn sonra çağırdılar o zaman kalp atışını da duyar mıyım ki hiç gitmedim daha İnşllah sağlıklıdır. Biraz tedirginim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?