• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar bugun benim 5. Günüm dun ve bu sabah erken idrar testi yaptim dun aksamki daha belirgindi ama bugun sabahki de onun aynisi cikti sonra az once baska bir marka yaptim onda hiç cikmadi kafam cok karisik benim gibi 5. Gun olup test yapan var mi
Benimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?

Ben dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Frely dogru ölçmüyor

• Beğen
Reactions: 326
Benimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?
Testlerin markasıyla ilgili bende o durumu farkettim içini ferah tut ilk aldığın testten alıp dene bence

• Beğen
Reactions: 326
Benimde sebepsiz infertilite bizde aşılama denedik olmadı 1 tüp bebek denedik olmadı. Kısmet buna bakalım :) İnşallah bu defa olur isteyen herkesin de bizim de
Amin insallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizede isteyip çaba gösteren herkese tez zamanda nasip olur🤲

tekrar merhaba herkese ,
25.09.23 te beta hcg saat 13.50 de 9.08 di
26.09.23te beta hcg saat 11.40ta 14.53 olmuş sizce nasıl artma ? Çok korkuyorum

Merhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
:((

Kızlar hastaneden geldim şimdi. 31 çıkan test günümde ovitrelle olduğum için o sonuç doğruyu yansıtmaz dedi doktor. Belki bu çıkan 16 doğru sonuçtur . Test verdim bekliyorum sonucu 1 saate çıkar sanırım.

Benimde 21 inde perşembe günü transfer oldu 5 AA Kalite 5 sene oldu 1 kere gebe kalamadım.Bugün 5.gün karnım davul gibi Allah hayırlısını versin adet belirtisi değildir
Merhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
:KK43:(
Tedavinizi nerede yaptırdınız

Benimde 21 inde perşembe günü transfer oldu 5 AA Kalite 5 sene oldu 1 kere gebe kalamadım.Bugün 5.gün karnım davul gibi Allah hayırlısını versin adet belirtisi değildir umarım
Bende perşembe transfer oldum. Benimde karnımda şişlik var ara ara kaşık ağrısı batma oluyor.

Back