• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Moralini bozma canim en iyisi cumaya kadar için içini yiyeceğine ilk yaptırdığın yerde testini tekrarla çok şükür pozitif görmüşsün moralini bozma hayırlı olsun canım

Gunaydin🥰 benm hergun belimde ve kasiklarimdan bacaklarima bi agri hissediyorum ozellikle ayakta kaldigimda.. baska hicbisey hissetmiyorum duygusal olarakta cok nötr😁 sen nasilsin neler hissediyorsun😊
Dün akşam benimde belim kötüydü bugün daha ii... ara ara böyle bıçak batması gibi sızılar giriyor karnıma inşallah bizim minnaklar tutunuyordur

Test gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi
Benim sürekli kahverengi akıntı şeklinde geliyor hala normal dedikleri ve kanamanın rengi değişmediği için beklemedeyim bakalım . Cuma tekrar bi beta baktırmayı düşünüyorum . Kasıklarımda da ağrım var çünkü yoklayan . Hayırlısı bakalım

Insallah oyledir.. sizin yas kac ilk denemeniz mi benm ilk denemem
Benim yaşım 36 cnm... ikinci denemem. Hiç bi problem olmadığı halde ilk denemem de 2 adet a kalite ve 10 hücreli embriyo transferi olmama rağmen tutmadı. Kısmet deilmiş dedik devam ediyoruz

Benim yaşım 36 cnm... ikinci denemem. Hiç bi problem olmadığı halde ilk denemem de 2 adet a kalite ve 10 hücreli embriyo transferi olmama rağmen tutmadı. Kısmet deilmiş dedik devam ediyoruz
Insallah dogru zaman gelmistir hayirli ve saglikla gelir tum bekleyenler icin 🙏

Back