- 16 Eylül 2023
- 87
- 80
- 3
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.921
Hayırlısı cnm bnm vardır bi hayır diyelimKan sonucum negatif kızlar biliyodum zaten.
Sizlerinki hayırlı olsun inşallah kucagınıza alın sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı cnm bnm vardır bi hayır diyelimKan sonucum negatif kızlar biliyodum zaten.
Evet Kıbrıs'lıyımKıbrıstamısın??
Amin canım Allah razı olsunÇok üzgünüm canım. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla gönlüne göre nasip etsin
Aynen öyle yapıcak bişey yokHayırlısı cnm bnm vardır bi hayır diyelim
Dün kaçta verdiniz ben sabah erkenden vermiştim dün. Hala çıkmadı.Dün verdm bugün cıktı sabah
Bende sabah erken verdm 9:10 gibi.Dün kaçta verdiniz ben sabah erkenden vermiştim dün. Hala çıkmadı.
Estradiol prgosteron dahi 900 tl verdim rabbim bizleri sevindirsin niyetimiz belli bu mubarek günde gönlümüze göre olsun herşeyYok artık 500 tl mi :0 Kıbrıs da bile o kdr pahalı deil
Gunaydin benm hergun belimde ve kasiklarimdan bacaklarima bi agri hissediyorum ozellikle ayakta kaldigimda.. baska hicbisey hissetmiyorum duygusal olarakta cok nötr sen nasilsin neler hissediyorsunGünaydın cnm bugün nasılız ? :)
Dün akşam benimde belim kötüydü bugün daha ii... ara ara böyle bıçak batması gibi sızılar giriyor karnıma inşallah bizim minnaklar tutunuyordurGunaydin benm hergun belimde ve kasiklarimdan bacaklarima bi agri hissediyorum ozellikle ayakta kaldigimda.. baska hicbisey hissetmiyorum duygusal olarakta cok nötr sen nasilsin neler hissediyorsun
İlaçlar bayagı pahalı ama herşey minnaklarımız için duysun sesimizi görsün halimizi Allah'ımEstradiol prgosteron dahi 900 tl verdim rabbim bizleri sevindirsin niyetimiz belli bu mubarek günde gönlümüze göre olsun herşey
Insallah oyledir.. sizin yas kac ilk denemeniz mi benm ilk denememDün akşam benimde belim kötüydü bugün daha ii... ara ara böyle bıçak batması gibi sızılar giriyor karnıma inşallah bizim minnaklar tutunuyordur
Benim sürekli kahverengi akıntı şeklinde geliyor hala normal dedikleri ve kanamanın rengi değişmediği için beklemedeyim bakalım . Cuma tekrar bi beta baktırmayı düşünüyorum . Kasıklarımda da ağrım var çünkü yoklayan . Hayırlısı bakalımTest gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi
Sonuc erken cıkıyor ama bekleme süreci de çok stresli. Bnde dün 205 verdim özelde yarın da tekrar vereceğim değerini bize de bildir canmÖzellerde çok pahalı bende şimdi verdim 2. Kez 500 tl aldılar
Canm çok üzüldüm tez zmanda rabbim sanada nasip etsin dediğim gibi aret hocayı bi deneyin pişman olmazsnızKan sonucum negatif kızlar biliyodum zaten.
Benim yaşım 36 cnm... ikinci denemem. Hiç bi problem olmadığı halde ilk denemem de 2 adet a kalite ve 10 hücreli embriyo transferi olmama rağmen tutmadı. Kısmet deilmiş dedik devam ediyoruzInsallah oyledir.. sizin yas kac ilk denemeniz mi benm ilk denemem
Insallah dogru zaman gelmistir hayirli ve saglikla gelir tum bekleyenler icinBenim yaşım 36 cnm... ikinci denemem. Hiç bi problem olmadığı halde ilk denemem de 2 adet a kalite ve 10 hücreli embriyo transferi olmama rağmen tutmadı. Kısmet deilmiş dedik devam ediyoruz
Canım çatlama iğnesi olmusmuydun galiba taze transfer seninBilemiyorum hep aklımda. Hayırlısı olsun. Gününü beklemeye çalışacağım.
AYNEN CNM HERŞEY EN HAYIRLI ŞEKİLDE OLSUN SEN KAÇ YAŞINDASIN? Bİ PROBLEM VARMIYDI?Insallah dogru zaman gelmistir hayirli ve saglikla gelir tum bekleyenler icin
Yarn benimde transferim var mideme ağrılar giriyor heyecandanYarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım