• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah bişey yoktur korkmayın. Çok muydu ki kanamanız böyle baya bi kanama olması lazım değil mi düşük için
İşte çamaşırıma bulaşmıştı peçeteyede baya geldi sonra azaldı şimdi yok gibi hastaneye gittim sorun yok dediler şükür iki kese de duruyor kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum

Selam arkadaşlar bugun transferimin 10.günü normal kaset test yaptım sonucu bu cıktı yarın sabahtan kan testi vereceğim erken test olmadıgı için mi silik acaba bana mı öyle geliyor bilemedm çok büyük stres başladı bugune kadar böyle bişey yoktu. Pozitifmiyim negatifmiyim bilmiyorm rabbim duy aratma Allahm isteyen herkese nasip et🤲🤲
Pozitif cnm Allah'ım kucağına almayı nasip etsin 🙏

İşte çamaşırıma bulaşmıştı peçeteyede baya geldi sonra azaldı şimdi yok gibi hastaneye gittim sorun yok dediler şükür iki kese de duruyor kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Geçmiş olsun tekrar. Normal sanırım bu tarz şeyler. Kanama sürekli olur kırmızı olursa sıkıntı. Azalan lekeler korkutmasın

23 Eylül de dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. İlkinde 2embriyo transfer edilmişti ama maalesef negatifle sonuclandı. İnsallah bu defa tutunur. Bugün 3.günüm ama hafif sancım var

Benım lekelemler devam ediyor bu sabah belimin ortası agrıyor sanki sökülecek ama duphasyon kullanıyorum diye sökülemiyor diye düşünüyorum transferin 7. Günü bugun perşembe test günü 5. Gün akşamdan beri leke devam ediyor

Kızlar moralim çok bozuk bugün transferi min 5 günü ama hiç birşey hissetmiyorum 5gun emriyosu idrarda cikarmi sizce çok ağır tranva atlattım tranferimin ertesi günü annem gözümün önünde kalbi durdu şimdi yoğun bakım da napcagimi bilemiyorum🙏
Çok geçmiş olsun , Rabbim Şafii ismiyle anneciğinize şifalar versin bebişinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . 5.günde idrarda çıkmaz sanırım isterseniz iki üç gün daha bekleyip yapın en azından daha sağlıklı olur hemde ekstra strese girmemiş olursunuz

Hayırlı olsun transferiniz 😊 şuan bir belirti yok gibi sadece transferin 2. günü çok bel ağrısı oldu ama yatmaktan da olabilir 🤷🏻‍♀️ siz nasılsınız belirtiler var mı sizde ?
sizinde hayırlı olsun insallah tutunuyorlardır. Transfer sonrası kısa da olsa yolculuk yaptım, evet iş yapmadım ama fazla da yatmadım. İlk transferimde sürekli yatmıştım negatifle sonuçlandı bu defa yatmaycam dedim kendi kendime insallah yanlış yapmamaışımdır :) Benim biraz sancım var bugün insallah tutunma sancısıdır. Kullanıdığınız ilaçlar neler?

Arkadaşlar bugün opu olalı 4.gün ve mide ağrılarım karın ağrılarım nefes darlığı bir türlü geçmiyor sizce normalmi ilk denemem bu arada hiç bir bilgim yok hakkında

sizinde hayırlı olsun insallah tutunuyorlardır. Transfer sonrası kısa da olsa yolculuk yaptım, evet iş yapmadım ama fazla da yatmadım. İlk transferimde sürekli yatmıştım negatifle sonuçlandı bu defa yatmaycam dedim kendi kendime insallah yanlış yapmamaışımdır :) Benim biraz sancım var bugün insallah tutunma sancısıdır. Kullanıdığınız ilaçlar neler?
İnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririz 🙏🏻 bende ilk 2 gün yattım dün kalktım normal hayatıma döndüm bugün de hastaneye geldik progesteron baktırmamı istedi doktorum. İlaçlarım da Progestan iğne, proluton Depot (3 günde 1), estofem, coraspirin, oksapar birde progestan fitil günde 3 kere siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Merhaba 1 Eylül'de transferim olmuştu kan testine göre hamileyim ama bugün ultrasonda sadece kese göründü bebek yok . Bu durum normal mi ? Yaşayanlar var mı ?çok korkuyorum

Back