• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar tekrar selam. Benim 3. gun taze embriyo transferiydi. Yarin transfer gunu haric 7. gunum olacak. Sizce yarin idrarda cikar mi yoksa beklesem mi? Bir de aranizda 3. gun taze transfer olup tutan var mi ya da bi tanidigimin tutmustu diyen 🙈😅 azcik moral ariyorum da 😊
3. Gün embriyosu için biraz daha beklemelisiniz bence. 10. Gün felan yapmalısınız. 🌸🥰

Yerleşme kanaması herkeste olmuyor herkesşn gebeliği farklı olur demıstı doktor
İnşallah öyledir tutunmuşlardır kanama harici bütün belirtiler vardı 5.günden beri erken gebelik testi olsun kaset testi olsun hep çift çizgi çıkıyor silikle başladık gün gün koyulaştı inşallah vardr yarın belli olacak

Canım anişler ben 14 Eylülde transfer oldum ama o günden sonra o kadar ağır ağrılarım oldu ki.. Doktoruma yazdım durumumu anlattım dış gebelik durumu olabilir dedi. Az önce kanamam da oldu. İlaçlarda da iğne

Canım anişler ben 14 Eylülde transfer oldum ama o günden sonra o kadar ağır ağrılarım oldu ki.. Doktoruma yazdım durumumu anlattım dış gebelik durumu olabilir dedi. Az önce kanamam da oldu. İlaçlarda da iğne olarak prolutex’i kullanma ilaçlar yeterli demişti şimdi keşke kullandırsaydı hemşire diyor. Ya kalbim çok tuhaf dış gebelik ne bilmiyorum bile..

Canım anişler ben 14 Eylülde transfer oldum ama o günden sonra o kadar ağır ağrılarım oldu ki.. Doktoruma yazdım durumumu anlattım dış gebelik durumu olabilir dedi. Az önce kanamam da oldu. İlaçlarda da iğne olarak prolutex’i kullanma ilaçlar yeterli demişti şimdi keşke kullandırsaydı hemşire diyor. Ya kalbim çok tuhaf dış gebelik ne bilmiyorum bile..
Nasıl bir ağrınız oldu ki. Pozitif kanda görmüş miydiniz ? Nasıl bu şekilde direk yorum yapabilmiş doktor anlayamadım.
Ağrıdan direk bunu anlayamayız ki. Nasıl bir ağrınız var.
Dış gebelik bu arada bebeğin Rahime değil başka bir yere tutunmasından kaynaklı olur düşük yaptırmak gerekir anne için tehlikelidir.

Ne gelir elden canım😔
Bende yarın kan vericem ama negatifti testlerim 7. Gün bile.
Bende normal hayatıma döndüm formalite icabı kan vericem işte
Sizden diğer ayda inşallah güzel haber bekliyorum 🥰 herkese bu denli güzel yaklaşıp yardımcı oluyorsunuz Rabbimde sizin yüzünüzü güldürsün inşallah hep duamdasınız

Nasıl bir ağrınız oldu ki. Pozitif kanda görmüş miydiniz ? Nasıl bu şekilde direk yorum yapabilmiş doktor anlayamadım.
Ağrıdan direk bunu anlayamayız ki. Nasıl bir ağrınız var.
Dış gebelik bu arada bebeğin Rahime değil başka bir yere tutunmasından kaynaklı olur düşük yaptırmak gerekir anne için tehlikelidir.
Hayır benim rahmim 5 mm üstü olunca deneyelim dedi aylardır uğraşıyorduk. Pozitif şansı çok düşük bir transferdi. Kanda vermedim. 3. ve 5. gün kusma şeklinde önce sağ kasıkta durulamayacak sonra solda aynı şekilde çok ağrım oldu. Önceden ameliyatlarımı hep yapan kendisi olduğu için ona gittim. Sağolsun ama bu transferden sonra bir iki ilaç sordum iki gün sonra cevap, hemşireyle reçetesi hiç uymuyor. Yanına indim ilaçlara devam diyip yolladı. Şimdi de dış gebelik durumu yaşıyor olabilirsin dedi. Gerçekten ağrılarıma elhamdülillah ama bu daha ağrıma gidiyor..

İnşallah öyledir tutunmuşlardır kanama harici bütün belirtiler vardı 5.günden beri erken gebelik testi olsun kaset testi olsun hep çift çizgi çıkıyor silikle başladık gün gün koyulaştı inşallah vardr yarın belli olacak
Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle olacak rahatlamak için meryem süresini dinleyin ben hep öle yaptım 😊🤲🏻

Bence Dış gebeliği doktorun muayene etmeden anlaması mümkün değil size bu şekilde bir yorum yapıp sizi tedirgin etmesi bence talihsiz olmuş.
Çünkü dış gebeliği anca kese görmeye felan gidince insanlar öğreniyor.
Yani direk ağrınız çok olduğu için bu şekilde bir yorum yapacak sizi tedirgin etmesini çok mantıklı bulamadım.
Birde ilaçları keşke kullandırsaymış demesi de garip uygun olan ilacı doktor belirler hemşire değil. Sizde sıkmayın canınızı çok ağrınız varsa da gidip bir muayene olun kan verin ona göre hareket edilsin.
Hayır benim rahmim 5 mm üstü olunca deneyelim dedi aylardır uğraşıyorduk. Pozitif şansı çok düşük bir transferdi. Kanda vermedim. 3. ve 5. gün kusma şeklinde önce sağ kasıkta durulamayacak sonra solda aynı şekilde çok ağrım oldu. Önceden ameliyatlarımı hep yapan kendisi olduğu için ona gittim. Sağolsun ama bu transferden sonra bir iki ilaç sordum iki gün sonra cevap, hemşireyle reçetesi hiç uymuyor. Yanına indim ilaçlara devam diyip yolladı. Şimdi de dış gebelik durumu yaşıyor olabilirsin dedi. Gerçekten ağrılarıma elhamdülillah ama bu daha ağrıma gidiyor..

Bence Dış gebeliği doktorun muayene etmeden anlaması mümkün değil size bu şekilde bir yorum yapıp sizi tedirgin etmesi bence talihsiz olmuş.
Çünkü dış gebeliği anca kese görmeye felan gidince insanlar öğreniyor.
Yani direk ağrınız çok olduğu için bu şekilde bir yorum yapacak sizi tedirgin etmesini çok mantıklı bulamadım.
Birde ilaçları keşke kullandırsaymış demesi de garip uygun olan ilacı doktor belirler hemşire değil. Sizde sıkmayın canınızı çok ağrınız varsa da gidip bir muayene olun kan verin ona
Bilmiyorum açıkçası varsayımlar üzerine konuşulup -mış, -miş etseydim demek tuhaf geldi. İfade ettim az önce günüm geldiğimde kan vermemi ve ilaç kullanımım doğru olduğunu devam etmemi söyledi. Hamd olsun dünden beri ağrım yok. Yarın raporum bitiyor dersten sonra onkoloğumla görüşüp kan vermeyi düşünüyorum. Ama kalbim hiç mutmain olmadı.

Kizlar tekrar selam. Benim 3. gun taze embriyo transferiydi. Yarin transfer gunu haric 7. gunum olacak. Sizce yarin idrarda cikar mi yoksa beklesem mi? Bir de aranizda 3. gun taze transfer olup tutan var mi ya da bi tanidigimin tutmustu diyen 🙈😅 azcik moral ariyorum da 😊
Ben canısı ❤️🙏 bir eylülde taze çift embriyo koyuldu . Çok şükür pozitif kese mi gördüm . Kalp atışı bekliyorum . 8. Günden önce yapma ben silik çizgi ile öğrendim .

Bilmiyorum açıkçası varsayımlar üzerine konuşulup -mış, -miş etseydim demek tuhaf geldi. İfade ettim az önce günüm geldiğimde kan vermemi ve ilaç kullanımım doğru olduğunu devam etmemi söyledi. Hamd olsun dünden beri ağrım yok. Yarın raporum bitiyor dersten sonra onkoloğumla görüşüp kan vermeyi düşünüyorum. Ama kalbim hiç mutmain olmadı.
Özel durumunuzdan ötürü belki de ağrılarınız. İnşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 çok kafanızı takmamaya çalışın. 🙏🏻

Kızlar benim doktorum bir daha kana gerek yok 10 gün sonra ultrasona gidin dedi . Ama ben önceki de kimyasal olduğu için çok gerginim . Kahverengi akıntılarım da devam ediyor . Keseyi ve kalbi en erken ne zman gördünüz . Birdaha ara bi beta baktırayım diyorum 10 gün çok uzun geçmek bilmez bu endişeyle 🤣
Dün benimde 8.gündü kanamam oldu,sizin dediğiniz gibi 2 kimyasalım var yarın tekrar kan vereceğim.İnşallah artmıştır beta.değeriniz yüksekse baya istememiş olabilirler.Sağlıcakla ilerlesin inşallah 🙏

Özel durumunuzdan ötürü belki de ağrılarınız. İnşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 çok kafanızı takmamaya çalışın. 🙏🏻
Yani 2 aydır o kadar çok ilaç aldım ki hepsinin etkisi bile olabilir. Biliyorum anniş ya negatif en son kök hücreyi deneriz demişti. Üzüldüğüm nokta embriyolarım çok kaliteli 🥲 Birde komik gelebilir tek üzüldüğüm şey bu embriyom gitti ya bebem gitti diye üzülüyorum. Bunlar tutmayınca bir minnak damla gibi akıyor ama anlamıyoruz bile.. Allah herkese yardımcı olsun inşaAllah gerçekten çok yorucu, çok duygusal…

Back