• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bi de transfer öncesi başladığım ve toplamda 5 gün içtiğim prednol vardı
İnşallah 🙌 bana transferden önce e2 ve progestan baktırmıştı bir de transferden sonra istedi bende sizin gibi transferden önce başlayıp 5 gün prednol içtim bir de azitro verdi bana öncesinde bende yarın başlayacağım bakalım sizin gibi arada bende kalkar yürürüm iş yerinde hareketsiz kalma dedi doktorum bana da

Merhabalar ayni gun transfer olmusuz insallah birlikte pozitif haberlerimizide paylasiriz saglikla kucagimiza aliriz.. benm ilk transferim ne yapacagimi da cok bilmiyorum.. hareketlerime dikkat ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum.. carsamba gunu de calismaya baslayacagm.. doktorum dikkat et ama evde kalip kafana takmani istemiyorum dedi.. siz neler yapiyorsunuz
İnŞallah 🙌🙌🙌 İlk transferimde bende evde kaldım sürekli yattım eşim yemeğimi bile ayağıma getiriyordu. Sadece tuvalet ihtiyacım için kalkıyordum ama maalesef o da iş e yaramadı negatifi gördüm. Aslında kalkmak kan dolaşımını sağlamak gerekiyormuş. O yüzden bu defa sadece arada yattım çok yormadan yemeğimi falan yaptım ve bugün de işe başladım. Allah ol derse oluyor gerçekten. Fazla takmayın deyceğim ama ilk denemede mümkün olmadığını biliyorum. Bu defa daha rahatım ben Allah'a bıraktım 🙌 dediğiniz gibi inşallah pozitif haberlerimizi paylaşırız.

İnşallah 🙌 bana transferden önce e2 ve progestan baktırmıştı bir de transferden sonra istedi bende sizin gibi transferden önce başlayıp 5 gün prednol içtim bir de azitro verdi bana öncesinde bende yarın başlayacağım bakalım sizin gibi arada bende kalkar yürürüm iş yerinde hareketsiz kalma dedi doktorum bana d
İlk transferiniz mi sizin?

Ben 21 eylülde transfer oldum 2 gün hafif bi kasik ağrım oldu şimdide çok az göbek çevrem agriyor
Ben hiç birşey hissetmiyorum 2 3gun karın ağrısı oldu başkada yok bugünde sol kasığımda ciz ciz birşey oluyo arada bebeklerim tutunmadimi dersin senin tekmi emriyo cnm

İdrarda test yapmayı düşünüyor musunuz öncesinde düşünüyorsanız kaçıncı gün yapacaksınız
Yapmayı düşünmüyorum açıkcası... İlk denemem de de yapmamıştım gününü beklemiştim. Hatta şöyle yaptım :) sabah testi yaptım işe geldim, test sonucu pdf olarak geldi ve ben o msjı açmadım öğlen eve gittim eşimle birlikte açtım, o derece dayandım :) ben de kendimie inanamadım ama yaptım bunu.Keşke pozitif olsaydı zonucu ama kısmet deilmiş inşallah şimdikine :)

Yapmayı düşünmüyorum açıkcası... İlk denemem de de yapmamıştım gününü beklemiştim. Hatta şöyle yaptım :) sabah testi yaptım işe geldim, test sonucu pdf olarak geldi ve ben o msjı açmadım öğlen eve gittim eşimle birlikte açtım, o derece dayandım :) ben de kendimie inanamadım ama yaptım bunu.Keşke pozitif olsaydı zonucu ama kısmet deilmiş inşallah şimdikine :)
Amin cnm hayırlı haberler 🙏

İnşallah sıkıca tutunur bebişlerimiz de sağlıkla doğuma gün sayarız 🙌 ama sabrınıza hayran kaldım doğrusu 😊 ben 7. Gün falan test yaparım büyük ihtimalle 😃

Kızlar 21 Eylül'de transfer olan varmı belirtilerinin varmı 🙏
Ben 21 Eylül de transfer oldum çift embriyo transferi yapıldı biri iyi kalite diğeri orta kalite denildi ama bir belirti aramayın deniliyor çok fazla ilaç kullandığımız için karısabilirmiş benim kasık ağrım var karın ağrısı oluyor ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum

Ben 21 Eylül de transfer oldum çift embriyo transferi yapıldı biri iyi kalite diğeri orta kalite denildi ama bir belirti aramayın deniliyor çok fazla ilaç kullandığımız için karısabilirmiş benim kasık ağrım var karın ağrısı oluyor ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum
Allah yardım etsin bizlerle hayırlı haberler alırız cnm benim test günüm 3Eylul sizinki nezaman

İnşallah sıkıca tutunur bebişlerimiz de sağlıkla doğuma gün sayarız 🙌 ama sabrınıza hayran kaldım doğrusu 😊 ben 7. Gün falan test yaparım büyük ihtimalle 😃
Ayy inşallahh... Dondurulmuş mu embriyo? Tek Çift? Bence yapmayın o beklemek bile güzel inanın her anı yaşıyorsun. Aklına var olduğu geliyor yüzünüzde gülümseme oluşuyor. Olmadığı geliyor kalbiniz yerinden çıkar gibi bütün vücüdunuzu sıcaklık sarıyor. Her duyguyu yaşıyorsunuz ve inanın bu bile güzel. 7.gün yaparsanız ve çıkmazsa ki çıkmama ihtimali çok yüksek bütün umutlarınızı yitirmiş şekilde negatiflikle 3-4 gün geçirmeye çalışacaksınız ve bu da ömrünüzden ömür alacak çok zor geçeçecek. Öyle düşünün

Back