• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok geçmiş olsun , Rabbim Şafii ismiyle anneciğinize şifalar versin bebişinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . 5.günde idrarda çıkmaz sanırım isterseniz iki üç gün daha bekleyip yapın en azından daha sağlıklı olur hemde ekstra strese girmemiş olursunuz
Cnm teşekkür ederim hayırlısıyla tutunmuslardır bebeklerim🙏

Merhaba 1 Eylül'de transferim olmuştu kan testine göre hamileyim ama bugün ultrasonda sadece kese göründü bebek yok . Bu durum normal mi ? Yaşayanlar var mı ?çok korkuyorum
canım bende aynı durumdayım benimde kese göründü bebek için bu cumartesi tekrar gideceğim bende çok endişeliyim

Merhaba kızlar, ben de opu sonrası aşırı şişkinlik oldu siz de yaladınız mı bunu? Böyle çok yemişim de karnımda yer yokmuş gibi 🙄
Evet maalesef olabiliyor karnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun.
Ben sıcak su torbasıyla gezdim üç gün çok iyi gelmişti ama benim ağrılarım vardı ağrı için kullandım

Evet maalesef olabiliyor karnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun.
Ben sıcak su torbasıyla gezdim üç gün çok iyi gelmişti ama benim ağrılarım vardı ağrı için kullandım
Sıcak su torbası hiç aklıma gelmedi bi deneyeyim. bende de gaz sancısı gibi oluyor arada bütün vücut yürüyorum resmen şişlikten

Kızlar bir şey sorıcam . Benim boynumdan göğüslerime kadar her yerim kırmızı kırmızı kabardı . Neden olabilir . Çok terliyorum ondan Mıdır. Alerjik bir şey mi

İnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririz 🙏🏻 bende ilk 2 gün yattım dün kalktım normal hayatıma döndüm bugün de hastaneye geldik progesteron baktırmamı istedi doktorum. İlaçlarım da Progestan iğne, proluton Depot (3 günde 1), estofem, coraspirin, oksapar birde progestan fitil günde 3 kere siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
İnsallah. Allah duysun sizi 🙌 progesteron hormonuna transferden önce baktırdı bana. progestan fitil 2 sabah 2 akşam, coraspin,dekavit(elevit),estrafem 3 adet, duphaston sabah öğle akşam, aksam oksapar iğne kullanıyorum. Bugün işe başladım çok yorucu deil oturarak ama saat başı kalkmaya çalışıyorum ki suyu fazla içtiğimden saati bile bulmadığı oluyor.

İnşallah tutunuyorlardır da arka arka pozitif haberini veririz 🙏🏻 bende ilk 2 gün yattım dün kalktım normal hayatıma döndüm bugün de hastaneye geldik progesteron baktırmamı istedi doktorum. İlaçlarım da Progestan iğne, proluton Depot (3 günde 1), estofem, coraspirin, oksapar birde progestan fitil günde 3 kere siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bi de transfer öncesi başladığım ve toplamda 5 gün içtiğim prednol vardı

23 Eylül de dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. İlkinde 2embriyo transfer edilmişti ama maalesef negatifle sonuclandı. İnsallah bu defa tutunur. Bugün 3.günüm ama hafif sancım var
Merhabalar ayni gun transfer olmusuz insallah birlikte pozitif haberlerimizide paylasiriz saglikla kucagimiza aliriz.. benm ilk transferim ne yapacagimi da cok bilmiyorum.. hareketlerime dikkat ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum.. carsamba gunu de calismaya baslayacagm.. doktorum dikkat et ama evde kalip kafana takmani istemiyorum dedi.. siz neler yapiyorsunuz

Back