2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayırlısı olsun mucizeniz inşallah sizinle olcak benim de yarın transfer günüm çok korkuyorum açıkçası acılı bi işlem mi
Aminn inşallah canım hiçbir acı yok beni de idrar bunalttı. Zor dayandım. Hiç stres yapma. Aşırı su içme. Aşırı sıkışma. Ben çok su içtim başta stresten gelmedi.sonra öyle bir geldi ki zor tuttum sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

inşallah valla bende hep o anı düşünüyorum Allahım bi koyulsa rahatlıcam sanki şimdi bile zaman geçmiyor ayyyy ciddi misiniz idrarara sıkışık olmakta insanı ne hale sokar amin inşallah Allah yokluğunu aratmasın :)

Kusura bakmayın, geçmiş iletişimi kaçırdım sanırım. Nerede tedavi görüyorsunuz acaba?

Aminn canimn guzel guzel yavrucaklarimiz olsun ekstra yaptiginiz brseyvar mi yeme icme filan
Canim bu benim ikinci opum olacak ilkinde hic bisey yapmamistim sadece ignelerle buyutmustuk igneleri bu sefer vitamin desteği aldim iki ay öncesinden q10 falan bugün kontrole gittim e2 me bakıldı ilkinde e2 1391 çıkmıştı 14 yumurtam toplanmıştı şimdi 2444 çıktı daha fazla yumurtam var buyuk ihtimal vitaminler işe yaradı dahada kalitelidirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…