How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm
Merhaba değeriniz kaç çıkmıştı

Kızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını
değerin kaç şimdi canım ... benim 7.ci günüm lekelenme var sana iğne verdiler mi prolutun Depot verdiler bana .

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.Pozitifi gördük ama sevinemiyoruz önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum.Dua edeceğim hepimiz için 🙏

Kızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur🤷🏻‍♀️
Bana dr um agır iş yapma yeterli dedi yatmayı önermediler öğlen trasfer olmustum ogün ve ertesi gün yattım evde sonra işe başladım ama benım işim otururarak ve kendı aracımla gidip geliyorum

Kızlar benimde 11 günüm transferi sayarsak kan değerim 56.54 çıktı iyimi sizce salı günü tekrar kan vericem
Gayet iyi bir değer benim 9. Günde 31 çıkmıştı 11. Gün 63 olmuştu.. sonra birsen bir yükseldi biraz önce doktordan geldim 2 kese göründü😀😀

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını
değerin kaç şimdi canım ... benim 7.ci günüm lekelenme var sana iğne verdiler mi prolutun Depot verdiler bana .
Amin inşallah hepimiz canım 🙏 ben normalde zaten sabah akşam karından prolutex iğne yapıyorum canım. Ama kırmızı da gördüğümü söylediğim için tek doz proluton da yapmıştım 10. Gün tek sefer dedi doktorum. Şimdi normal kendi iğnelerime devam ediyorm . Tam 48 saat dolsun diye akşamüstünü bekliyorum bugün inşallah sonuç güzel gelir de yazarım yine burdan

Progestan fitil diyor ama içinden hapa benzer ilaç cikti
Bunu mu vajinaya Koyacağız, nasıl kullandınız

Kızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur🤷🏻‍♀️
Önceki doktorum bir gün sonra rutinine dön demişti bu Doktorum 10 gün rapor kullanmamı önermişti ama ben 6 gün sonra döndüm . Her kafadan bir ses çıkıyor yani 🤣 ben de artık tutacaksa tutar kafasındayım açıkçası bazı arkadaşların abarttığı kadar da hareketsiz kalmadım. İlk üç gün dikkat ettim ama sonrasında Her işimi kendim yaptım evin de dahil olmak üzere. Çoğunluk zaten hareketsiz kalınması taraftarı değil

Back