• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Progeston testi bakarken progestan iğne kullandırmış muydu doktorunuz. Bana bakmadan direkt 5 gün kala progestan iğneye başlatıyor
Benım dr sadece duphasyon ve kan sulandırıcı verdi bende sordum iğne vermeyecek misiniz diye duphasyon yeterli oldugunı söyledi ama test yapmıstı belki duruma göre yeterli görmüştür yine de insan fazla ilaç kullanınca tutacak gibi düşünüyor

Benım dr sadece duphasyon ve kan sulandırıcı verdi bende sordum iğne vermeyecek misiniz diye duphasyon yeterli oldugunı söyledi ama test yapmıstı belki duruma göre yeterli görmüştür yine de insan fazla ilaç kullanınca tutacak gibi düşünüyor
iğne alerjısı olan bı tanıdıgıma da 6 tane duphoston verdıler bız üçer kullanıyoruz

Merhaba arkadaşlar bende tedaviye başladım Allah'ın izniyle Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bugün ignelerime başladım tavsiye edeceğiniz bı şey var mı henüz çok yeniyim lütfen biraz Bilgi verir misiniz🙏🥰
Yumurta toplamadan önce ki hafta baslayın hergun cevız ve kuru incir 🙏🏻kalitesini arttırıyor bende yemıstım

Kızlar bugün 8ci gün ve ilk idrarla yaptım 🥰

Eklentiler

• IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar ben daha transfere hazırlık aşamasındayım. Sadece estrofem coraspin ve folik asit kullanıyorum. Ama estrofem beni mahvetti sürekli sol kasıkta şiddetli ağrıya sebep oluyor. Tam geçecek gibi olurken diğer ilacı içtiğim için başa sarıyorum. Çok az kişi var bunu yaşayan. Bünyeden bünyeye değişiyor yan etkileri mutlaka ama dayanacak gibi değilim, kontrolüm çarşamba ama ptesi arayıp durumu anlatmak istiyorum. Benzer durumu yaşayan var mı? Ben normalde pcos um ve gittiğimde önce onunla ilgili tedavi verir sandım. Fakat herşey normal dedi çok şaşırdım ve tedaviye başladık. Bugün 3.günü ve yaşadığım ağrıyı adet döneminde bile yaşamadım. Sol kasık resmen parçalanıyor gibi. Estrofem dışında başka ilaç kullanan var mı? Doktora söyleyip ilacı değiştirmesini rica edeceğim tabi mümkünse.

Back