- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.401
10. Gün sabah 9 gibi bunu da 3 te verdim bugünCanım saat olarak kaçta verdin yani 10. Gün ve 12. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün sabah 9 gibi bunu da 3 te verdim bugünCanım saat olarak kaçta verdin yani 10. Gün ve 12. Gün
Min %66 artsa diyorlar sağlıklı gebelik için o da artmış gibi görünüyor .10. Gün sabah 9 gibi bunu da 3 te verdim bugün
Mümkün oldukça aynı saatlerde vermenizde yarar var artış 2 kat olmuş sanırım hemen hemen sıkıntı yok gibi doktorunuz ne diyor10. Gün sabah 9 gibi bunu da 3 te verdim bugün
İki gün sonra tekrar kan istiyor böyle böyle sürünecezzzMümkün oldukça aynı saatlerde vermenizde yarar var artış 2 kat olmuş sanırım hemen hemen sıkıntı yok gibi doktorunuz ne diyor
Aynı saatler değil ve farklı laboratuvarda verdim pazartesi günü ilk verdiğim yere tekrar vereceğimMin %66 artsa diyorlar sağlıklı gebelik için o da artmış gibi görünüyor .
Bende perşembe günü transfer oldum o günden beri dinleniyorum ama arada kalkıp ev içinde yürüyorum ama kendimi yoracak şeylerden kaçınıyorum pazartesi günü başlamayı düşünüyorum işe masa başı iş ama sürekli oturmak sıkıntı olur mu bilmiyorumKızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
Amin inşallah hepimiz canım ben normalde zaten sabah akşam karından prolutex iğne yapıyorum canım. Ama kırmızı da gördüğümü söylediğim için tek doz proluton da yapmıştım 10. Gün tek sefer dedi doktorum. Şimdi normal kendi iğnelerime devam ediyorm . Tam 48 saat dolsun diye akşamüstünü bekliyorum bugün inşallah sonuç güzel gelir de yazarım yine burdan
Benimde biraz devam etti rengiide açıldı iğneden sora geçti canım yatıyorum simdiKahverengi akıntım devam ediyor ama rengi açıldı biraz
Bundan sonraki değerleriniz daha fazla bir oranda artarsa ihtimal verebilirsiniz.. benim değerlerim şöyle oldu 31, 63.3, 109,7, 981,2378.. daha da baktırmadık ve bugün keseler göründüya gercekten mı keske benm de oyle olsa degerım dusuk dıye ıhtımal vermedık 2 embryo konmustu ama ilk 51 ıkı gün sonra 166 oldu keske ıkısı de tutmus olsa hala ihtimal var mı
Allah'ım sabır versin üzülme etme demek boş diyecek söz yok herşey anlamsız kii yaşayan bilir ancak .. Allah'ım yüzünü tez zamanda güldürsün ..Benim sonucum negatif cıktı insallah sizin sonuçlarınız cok iyi gelir
Neden negatifmiş birsey soylediler miBenim sonucum negatif cıktı insallah sizin sonuçlarınız cok iyi gelir
Hayır arayacaklarmış ne söyleyeceklerki herşeyi yaptımNeden negatifmiş birsey soylediler mi
Bilmiyorum canim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor bir süreç. Benim bi önceki denemem de de aynı belirtiler vardı hemen hemen korkum ondanNiye moraliniz bozuluyor ki. Tutunma olduğu zamanda bu şekilde bir sızlamalar ağrılar oluyor.
Hayır arayacaklarmışNeden negatifmiş birsey soylediler mi
sağol canım sana cift embiryomu koymuslardı?Allah'ım sabır versin üzülme etme demek boş diyecek söz yok herşey anlamsız kii yaşayan bilir ancak .. Allah'ım yüzünü tez zamanda güldürsün ..
Evet evet çift emriyo benim ... Kaçıncı denemenHayır arayacaklarmış
sağol canım sana cift embiryomu koymuslardı?
Benim ilk denemem ama 2 koyulamıyo rahim seklinden dolayı. 2 nin tutma olasılıgı cok yüksekEvet evet çift emriyo benim ... Kaçıncı denemen
Benim ilk denemem ama 2 koyulamıyo rahim seklinden dolayı. 2 nin tutma olasılıgı cok yükse