• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bende 18 inde oldum bugün kalktım mecbur tabi çok yorulmuyorum bi belirtin varmı nasıl gidiyor
Ben ilk iki günden sonra kalkmıştım zaten. Belirtin yok olmaz da zaten bence çok çok küçük çünkü. Olsa olsa ilaçların yan etkisidir. Ben pazartesi kan vereceğim o zaman belli olucak ☺

Kızlar bi anda üşüyüp sonra ateş basıyor böyle bir belirti yaşayan oldu mu transfer tarihi 18 eylül ilaç olarak duphasyon ve enox kullanıyorum sadece
Ben de aynı tarihte transfer oldum. Belirti değildir bunlar aramayın bence. Mümkün değil sadece 5 günde belirti olması. İlaç kullanıyoruz yan etki yapıyorlar.

doktoru aradım ya tutmadı o yüzden diyor yada tuttu düşük riskin var yine dedi.anlamadım artık ben
Selam benim de kahve renginde lekelenme yaşadım bu sabah hemşire prolutun Depot başladım iğne yerleşme kanaması diye düşünüyorum bende 7 ci günüm bu gün Allah'ım hayırlar yaz Rabbim hepimize ...

Selam benim de kahve renginde lekelenme yaşadım bu sabah hemşire prolutun Depot başladım iğne yerleşme kanaması diye düşünüyorum bende 7 ci günüm bu gün Allah'ım hayırlar yaz Rabbim hepimize ...
Merhaba canım.Benim de 8.günüm o iğneden bende oldum geldim şimdi.Gitmişken kan verdim pozitif çıktı sevinemiyorum kanamadan dolayı.Dua edeceğim hepimiz için.Bana da dua edin olur mu.umarım dediğiniz gibi yerleşme kanamasıdır

Merhaba canım.Benim de 8.günüm o iğneden bende oldum geldim şimdi.Gitmişken kan verdim pozitif çıktı sevinemiyorum kanamadan dolayı.Dua edeceğim hepimiz için.Bana da dua edin olur mu.umarım dediğiniz gibi yerleşme kanamasıdır
Allah'ım yüzümüzü güldürsün canım inşallah 🤲🤲 bende iğnemi oldum geldim dinleniyorm istirahat dediler banada .benim 7 .ci günüm ben kan vermedim erken dediler . Evet yerleşme kanaması yaşadığımız çoğu kadın yaşıyormuş biz neden yaşamayalım değilmi içimi vesvese dolduruyorum .. Ol değince olduran Allah'ıma sığınıyorum ..

Allah'ım yüzümüzü güldürsün canım inşallah 🤲🤲 bende iğnemi oldum geldim dinleniyorm istirahat dediler banada .benim 7 .ci günüm ben kan vermedim erken dediler . Evet yerleşme kanaması yaşadığımız çoğu kadın yaşıyormuş biz neden yaşamayalım değilmi içimi vesvese dolduruyorum .. Ol değince olduran Allah'ıma sığınıyorum ..
Amin canım.Allah hayırlara çıkarsın bu durumu.Bende evdeyim dinleniyorum🙏 Duarımız kabul olsun inşallah
Tabiki ederim rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Çok dikkat et kendine dualarımdasın 🙏
Amin canım Allah sağ Salim kucaklarımızı doldursun🙏 sende dualarımdasın canım 🙏dinleniyorum canım evdeyim ,sende dikkat et kendine 🥰

Canım ben hala kahverengi lekelenme görüyorum . Kese mi gördüm herhangi bi kanama alanım da yok . Doktorum kafana takma dedi . Eski adet kanına benziyor dedi. 9 ay gören oluyormuş .

Kimsede lekelenme olmadı mı tek benmiyim hanımlar .
Kızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm

Back