How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Önceki doktorum bir gün sonra rutinine dön demişti bu Doktorum 10 gün rapor kullanmamı önermişti ama ben 6 gün sonra döndüm . Her kafadan bir ses çıkıyor yani 🤣 ben de artık tutacaksa tutar kafasındayım açıkçası bazı arkadaşların abarttığı kadar da hareketsiz kalmadım. İlk üç gün dikkat ettim ama sonrasında Her işimi kendim yaptım evin de dahil olmak üzere. Çoğunluk zaten hareketsiz kalınması taraftarı değil
Benim doktorum ilk 2 gün yat 3. Gün normal hayatına dönebilirsin, işine gidebilirsin dedi 🤷🏻‍♀️ harektsiz kalamam ama bende büyük ihtimalle dün transfer oldum yarın kalkıp yürümeye başlarım yat yat sıkılıyor insan 😊

Benim doktorum ilk 2 gün yat 3. Gün normal hayatına dönebilirsin, işine gidebilirsin dedi 🤷🏻‍♀️ harektsiz kalamam ama bende büyük ihtimalle dün transfer oldum yarın kalkıp yürümeye başlarım yat yat sıkılıyor insan 😊
Ben cuma transfer olup pazartesi işe başladım . Çok şükür pozitif gördüm .

Gayet iyi bir değer benim 9. Günde 31 çıkmıştı 11. Gün 63 olmuştu.. sonra birsen bir yükseldi biraz önce doktordan geldim 2 kese göründü😀😀
ya gercekten mı keske benm de oyle olsa 🥲🥲🥲😢 degerım dusuk dıye ıhtımal vermedık 2 embryo konmustu ama :( ilk 51 ıkı gün sonra 166 oldu keske ıkısı de tutmus olsa hala ihtimal var mı 🥹🥲🥰

Back