• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesef 😞
Ya benim zaten olması bir mucize. Rahmim radyoterapiden dolayı çok inceydi bir yıldır tedavi görüyorum doktorum embriyom kaliteli diye ona şans vermek istedi. Ya ne bileyim o kadar kanser, acılar derken Allah bana bir mucize gösterir diye umut etmiştim. Üzülmem olmazsa diyordum ama üzüldüm.

Canımsın gelmiş geçmiş olsun geriye bakmayalım nasıl yapmışlar bir insanın canı sağlığı var ortada.. hiçmi hakkınızı aramadınız gidip hesap sorsaydınız konu kendilerine gelince kırk tane sıralarlar... bende neler neler senin çocuğun olmuyor artık gelme Kıbrıs'a git dedi son sözü doktorun ... Allah'ım büyük hepimize rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Amin hepimizin inşallah şuan 3. Denemenin 4. Günündeyim rabbim hepimizi kavuştursun bebeklerine inşllah

merhabalar.hayırlı olsun şimdiden.benim de dün 6.günümdü test yapmaya cesaret edemiyorum.kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz.benim 3.gün embriyosu
Tesekkür ederimm canım 🥰 dondurulmuş 5ci gün embriyosu. Bi kaç gün daha beklemelisin bence 3cü günde daha geç çıkıyor sonuç

Back