• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmam 🙈 tüm tuşlara bastım nerde şans 🍀 dönerse 🤣

Eklentiler

• IMG_7228.webp
    IMG_7228.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu sürecinizi siz kimlere söylediniz? Kimler biliyor veya bilmiyor?
Valla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanın

Kızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmam 🙈 tüm tuşlara bastım nerde şans 🍀 dönerse 🤣
Hadi bakalım kolaylıkla olsun İnşallahhh❤️❤️
Benim mesela yumurtalarım kalitesiz çatlama olmuyor dedi doktor muhtemelen ama yumurtalarınızda bir sorun yoksa neden olmasın 😍

Hiç bilemeyiz canım o kadar çok varki doktorlar olmaz olamaz diyip hamile kalanlar.
Sonuçta onlarda insan okumuşlar evet ama Allahım nasip ederse neden olmasın.
Allahım olmayanı oldurur 🤲🏻💕📿

Valla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanın
Çok geçmiş olsun, geçsin bir daha gelmesin o günler.
Haklısın böyle zor zamanlar geçirince insan destek istiyor yanında

Hastaneden aradılar mı seni? Kaçta olacaksın hastanede transfer için?

Kızlaaarr oruç tutuyor musunuz transfer sonrası?
Benim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralar 😃😃

Benim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralar 😃😃
Bence suyu ihmal etmeyin, şu mübarek günde tutmak illaki hepimiz istiyoruz Ama ilaçlar ve su artı hareket etmek çok önemli.
Orucu sonrada telafi ederiz Allahım kabul eder inşAllah 🤲🏻💕📿❤️❤️

Yine sen bilirsin ama şu an tutmaman senin için iyi olur tabi yine sen kendini nasıl hissediyorsan öyle davran hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️

Hiç bilemeyiz canım o kadar çok varki doktorlar olmaz olamaz diyip hamile kalanlar.
Sonuçta onlarda insan okumuşlar evet ama Allahım nasip ederse neden olmasın.
Allahım olmayanı oldurur 🤲🏻💕📿
Amin canım 🤲 orası öyle doktorum dedi %1 bile olsa hamile kalma ihtimali hep vardır işte nasip ben üç aydır ovulasyon takibi yaptım nasip olmadı boşluktan böyle dedim değerlendiriyeyim 🥰

Hadi bakalım kolaylıkla olsun İnşallahhh❤️❤️
Benim mesela yumurtalarım kalitesiz çatlama olmuyor dedi doktor muhtemelen ama yumurtalarınızda bir sorun yoksa neden olmasın 😍
Amin canım benim İnşallah bende yumurta da çatlama da sıkıntı yok regl düzenlidir ama gebelik hiç oluşmuyor dogurganlık özellik çok yok 🫣😁

En iyisi ne kadar az kişi bilse o kadar iyi olacağını düşünüyorum 🤔
Açıkçası sağa sola duyulmayacağını bildiğimiz için kendi aileme söyledik, eşim kendi ailesinden emin olamadı söylememe kararı aldık o yüzden 😂
Maalesef toplumumu da tüp bebek diyince bi garip bakıyorlar, halbuki sadece ilk haftası laboratuvar da yapılıyor
Sonuçta yine senin kanın canın eşinden senden bir parça

Öksürmek tıksırmak hapşırmak bunlar bir şey yapmıyor merak etmeyin. U kadar evhamlanmayın ☺️
Hastaysanız bol vitaminli şeyler yiyin meyve gibi

Hamilelikte mesela yukarıya uzanmayın falan demeleri uzanınca bebek düşecek diye değil
Tansiyon düşe bilir diye fazla uzanmayın yükseklere diyorlar.
Buda onun gibi bir şey 😍

Lütfen panik yapmayın stres yapmayın farkında değilsiniz ama tüm vücuda dağılıyor bu.
Aynı tüm hastalıkların sebebi sıkıntı stres dedikleri gibi.💕💕
Ya ben transfer olduğundan beri kuru öksürük var yani gıcık oluyor buğazım bugünde çok kötü öksürdüm şimdi kasıklarım ağrıyor birşey olmuşmudur ya

Back