• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Baya uzunca şeyler yaşandı orada anlatsam roman olur , çok kötü deneyimlerim oldu maalesef bende 2. Denemenin sonunda hastaanrlik olduğumda anladım ve dönüp neden yptınız bunu dediğimde muhattap bulamadım dr seni arar dediler ne arayan oldu ne soran onlar yüzünden hala tiroid ilacı kullanıyorum . Bana uymadı bana olmadı yaptıkları tedavi verdikleri milyonlarca liralık milyonlarca ilaç hem emeklerimi hem paramı hrm zamanımı hrm hayallerimi harcadılar maslesef
Canımsın gelmiş geçmiş olsun geriye bakmayalım nasıl yapmışlar bir insanın canı sağlığı var ortada.. hiçmi hakkınızı aramadınız gidip hesap sorsaydınız konu kendilerine gelince kırk tane sıralarlar... bende neler neler senin çocuğun olmuyor artık gelme Kıbrıs'a git dedi son sözü doktorun ... Allah'ım büyük hepimize rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Sizin erkenmiş ya gerçi aramızda 5 gün var transfer için ama beni 6 ekimde çağırdılar 🙄🙄 başka bir doktor hastaneye de gitmek istemiyorum şimdilik. Başka başka ultrasonlarda farklı şeyler görebiliyorlar çünkü.
Kesinlikle.. kuzenim de şuan ikiz hamile o da ilk beta öğrendikten iki hafta sonra hem keseyi hem kalbi aynı anda gördü ve duydu. Bende salı ikisini de yaşarım diye düşünüyordum aslında ama burda okuduğum yorumlarda arasında bir hafta olduğunu gördüm. Bakalım inşallah salı belli olacak.

Benimde negatif oldu tum belirtiler vardı 5. Denemede negatif doktor tekrar denemeyelim diyor yaşım 43 olduğu için haliyle gençlerde genelde tutuyor ama iyi bir yöntem
Öyle bi doktormu var ya tekrar denemeyelim ne demek hayir birakmayin pesini deneyin gerekirse doktor degistirin nerdesiniz arastirin en iyi doktorlari o bölgenin..
Rabbim sevincli haber nasip edicektir inaniyorum ben❤️🤲🏻

Siz ne diyorsunuz ben şuan 51 yaşındayım siz daha 43 yaşındasınız.. sizin yaşınızda doğal yolla gebe kalan bile var.. yumurtanız olduğu sürece her zaman şansını var unutmayın
Kesinlikle yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben nasip kısmet Rabbim yazdıysa olur en umutsuz olmayalım ... Kün fe yekün ..
Size kesinlikle katiliyorum kizlar.. ❤️🤲🏻

Kesinlikle.. kuzenim de şuan ikiz hamile o da ilk beta öğrendikten iki hafta sonra hem keseyi hem kalbi aynı anda gördü ve duydu. Bende salı ikisini de yaşarım diye düşünüyordum aslında ama burda okuduğum yorumlarda arasında bir hafta olduğunu gördüm. Bakalım inşallah salı belli olacak.
Ya maglesef kese göründükten sonra 15gün sonraya veriliyomus kalp atimi. Cünki kese 5 haftalik iken net görünüyomus 7 haftaliga gelincede kalp cok net duyuluyomus. Bende 3 ekimde duyucam Rabbim nasip kismet ederse. tebrikler kizlar bu arada Rabbim devamini getirsin🤲🏻❤️
Tebrik ederim. Bende aynı durumdayım 🌸 yani hep vi tedirginlik daha var kese randevuma kalp atışı da daha sonra olacaktır muhtemelen.
Ne zaman göreceksiniz keseyi bana 6 Ekim verdiler randevu 🥰

Ama şöyle tüp bebekle normal gebelik bir olmuyor tüp gebelik miydi kuzeniniz. Şimdi biz daha erken öğreniyoruz normal gebelikte zaten adet geçti felan derken 5 5.5 hafta oluyor öğrenmeleri 😂 2 hafta sonrası 7.5 hafta olsa kalp çok rahat duyulur.
Biz şuan daha 4 e yeni girdik yani kendi adıma siz de şuan muhtemelen 4 hafta 5 günlüksünüz. Benden 5 gün öndesiniz.
Yani beni tam 6 haftada çağırıyorlar ama muhtemelen sadece kese göreceğiz.

Kızlar şimdi lavobada iki üç damla kahve rengi şekilde çamaşır kirlenmiş baya tedirgin oldum sizce nedir tutunma kanaması olabilirmi ... bugün 5ci günü transfer günü mü saymıyorum sizlerde oldumu .. yoksa regli mi oluyorum Allah'ım ..

Ama şöyle tüp bebekle normal gebelik bir olmuyor tüp gebelik miydi kuzeniniz. Şimdi biz daha erken öğreniyoruz normal gebelikte zaten adet geçti felan derken 5 5.5 hafta oluyor öğrenmeleri 😂 2 hafta sonrası 7.5 hafta olsa kalp çok rahat duyulur.
Biz şuan daha 4 e yeni girdik yani kendi adıma siz de şuan muhtemelen 4 hafta 5 günlüksünüz. Benden 5 gün öndesiniz.
Yani beni tam 6 haftada çağırıyorlar ama muhtemelen sadece kese göreceğiz.
Evet o da tüp bebek 😊 17 ağustosta beta da ogrendi 31 de kalp sesini duydu. İki embriyo transferi oldu ama tabi belki garanti olsun diye de gec tarih veriyor olabilirler. Sizin tek mi çift mi embriyo?

Evet o da tüp bebek 😊 17 ağustosta beta da ogrendi 31 de kalp sesini duydu. İki embriyo transferi oldu ama tabi belki garanti olsun diye de gec tarih veriyor olabilirler. Sizin tek mi çift mi embriyo?
İlginç demekki gelişimleri önden gidiyor. 🥰 kalp atışını erken duymuş.
Tek benim embriyo sizin. 🌸

Bende bugün dr la görüştüm 3. Transfer için pgt baktıralım dedi iki tane embriyoya baktırmaya karar verdik fiyatlar çok şaşırttı beni her yerde mi aynı acaba bilgisi olan var mı tek bir embriyo 250 dolar a bakılacakmış
Ankarada benim doktorum bir yer vermiştş tanesini bebeklerin 3250 tl idi araştırın başka merkeze yaptırın

Öyle bi doktormu var ya tekrar denemeyelim ne demek hayir birakmayin pesini deneyin gerekirse doktor degistirin nerdesiniz arastirin en iyi doktorlari o bölgenin..
Rabbim sevincli haber nasip edicektir inaniyorum ben❤️🤲🏻
Ne kadar guzel yazmışsınız ❤️araştırıyorum değiştiricem doktoru şimdi mehmet reşit asaoplu buldum bahçecide yorumlara bakıp karar verdim .acıbadem ve amerikanda denedim daha önce anadolu yakasındayım . Sonuçta amh düşükte olsa bir şans vardır . Bu doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba

Kızlar şimdi lavobada iki üç damla kahve rengi şekilde çamaşır kirlenmiş baya tedirgin oldum sizce nedir tutunma kanaması olabilirmi ... bugün 5ci günü transfer günü mü saymıyorum sizlerde oldumu .. yoksa regli mi oluyorum Allah'ım ..
Herkeste farklı .zamanda olabiliyor. Kırmızıya dönmedişi sürece telaş etmeyin gene bildirin doktorunuza inşallah yerleşmedir 🥰🙏🏻

Back