• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar şimdi lavobada iki üç damla kahve rengi şekilde çamaşır kirlenmiş baya tedirgin oldum sizce nedir tutunma kanaması olabilirmi ... bugün 5ci günü transfer günü mü saymıyorum sizlerde oldumu .. yoksa regli mi oluyorum Allah'ım ..
Hayır canım korkma yerlesmedir🥰 okadar ilaca olamazsın zaten

Ne kadar guzel yazmışsınız ❤️araştırıyorum değiştiricem doktoru şimdi mehmet reşit asaoplu buldum bahçecide yorumlara bakıp karar verdim .acıbadem ve amerikanda denedim daha önce anadolu yakasındayım . Sonuçta amh düşükte olsa bir şans vardır . Bu doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba
Valla eger kayseriye yolunuz düserse cok güzel iki doktor var ne amh düsüklerini bile tedavi ettiler. Rabbim ol dedikten sonra doktorlarimiz birer vesile. Siz ümidinizi hic kaybetmeyin ben Almanyada oldum 2 defa ve benim piskolojimi anlamiyolar di kalktim geldim türkiyeye memleketime. Siz pesini birakmayin Rabbim hayalini kurduruyosa elbedde nasip edicektir bolca Sabir cokca Dua edin lütfen pes etmeyin❤️🤲🏻🥹

Benim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum ağrıdan 🥲

Benim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum
Benim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum ağrıdan 🥲
5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesef 😞

5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesef 😞
Canım netleşmesi anca 10.12. Günden sonra olur neden öyle diyosun silikte olsa cıkıyo sen silik görmemişsin.
Negatif cıkmıyor en azından umut var

Back