- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.121
Gözün aydin canim ikiz bekliyosun sanirim insallah kalblerinide dinlemek nasip olur en son kan degerin kac idi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydin canim ikiz bekliyosun sanirim insallah kalblerinide dinlemek nasip olur en son kan degerin kac idi?
Hayır canım korkma yerlesmedir okadar ilaca olamazsın zatenKızlar şimdi lavobada iki üç damla kahve rengi şekilde çamaşır kirlenmiş baya tedirgin oldum sizce nedir tutunma kanaması olabilirmi ... bugün 5ci günü transfer günü mü saymıyorum sizlerde oldumu .. yoksa regli mi oluyorum Allah'ım ..
Bende aynıİnşallah canım tek tesellim o. İnanılmaz adet ağrılarım başladı ilaçları bırakacağım an sökülecekmişim gibi hissediyorum
Sağol canım içim rahatladı vallahi pembemsi gibi ZatenHayır canım korkma yerlesmedir okadar ilaca olamazsın zaten
Benimde 11. Gün 545 1780 çıktı. İkiz olablir mi ?Allah razı olsun 11.gün 332 13.gün 1026 idi evet ikiz
14. Gün 1780 ciktiBenimde 11. Gün 545 1780 çıktı. İkiz olablir mi ?
Valla eger kayseriye yolunuz düserse cok güzel iki doktor var ne amh düsüklerini bile tedavi ettiler. Rabbim ol dedikten sonra doktorlarimiz birer vesile. Siz ümidinizi hic kaybetmeyin ben Almanyada oldum 2 defa ve benim piskolojimi anlamiyolar di kalktim geldim türkiyeye memleketime. Siz pesini birakmayin Rabbim hayalini kurduruyosa elbedde nasip edicektir bolca Sabir cokca Dua edin lütfen pes etmeyinNe kadar guzel yazmışsınız araştırıyorum değiştiricem doktoru şimdi mehmet reşit asaoplu buldum bahçecide yorumlara bakıp karar verdim .acıbadem ve amerikanda denedim daha önce anadolu yakasındayım . Sonuçta amh düşükte olsa bir şans vardır . Bu doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba
Ayyyy coook güzel tebrik ediyorum Canim yaaa Rabbim keselerini görmeyiii kalp atisinida dinlemeyi nasip eylesin.Allah razı olsun 11.gün 332 13.gün 1026 idi evet ikiz
Çok şükür dün keseleri gördüm kalp atışını da 2 hafta sonra inşaallah teşekkür ederim Allah razı olsunAyyyy coook güzel tebrik ediyorum Canim yaaa Rabbim keselerini görmeyiii kalp atisinida dinlemeyi nasip eylesin.
Ay kalp atisi daha heycanli sanirim cünki bende gün sayiyorumÇok şükür dün keseleri gördüm kalp atışını da 2 hafta sonra inşaallah teşekkür ederim Allah razı olsun
Benim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum
5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesefBenim bugün 8. gün ve ben az önce test yaptım. Silik bile olsa görmedim. Ama o kadar çok kasık ve bel ağrım var ki.. Uyuyamıyorum ağrıdan
Canım netleşmesi anca 10.12. Günden sonra olur neden öyle diyosun silikte olsa cıkıyo sen silik görmemişsin.5.gününden beri bnm de silik çıkıyor hep sadece göğüs hassasiyeti var ne bi yerleşme kanaması ne baska bişey cok nadir de kasıklarda adet sancısı oluyor . Silik çıksa bile hemsireler güvenmeyin diyorlar koyulasmıyor bile . Bnde 8. Günümdeyim ama hiç umudum yok malesef
Sen naptın baktın mı bida bugün. İnşallah hayırlı haberler verirsin.Canım netleşmesi anca 10.12. Günden sonra olur neden öyle diyosun silikte olsa cıkıyo sen silik görmemişsin.
Negatif cıkmıyor en azından umut var
Negatif canm olmadı benm ben biliyorumSen naptın baktın mı bida bugün. İnşallah hayırlı haberler verirsin.
Anladım hakkında hayırlısı kolayca tez vakitte olsun inşallah daha fazla aramadan sağlıkla nasip olsun.Negatif canm olmadı benm ben biliyorum
Nerden biliyorsun canım benim ..kan vermediğin sürece boşa üzülüyorsun kızdıracam şimdi beni Allah'a dayan lütfen çok dua et bugün lütfen .Negatif canm olmadı benm ben biliyorum