- 17 Eylül 2023
- 284
- 337
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.061
Evet öyle yapıcam inşallahhÇıkmaz çıkmaz korkma sen koyulaşma gör 2 gün sonra yap bidaha mutluluguna mutluluk eklensin
Kanı daha rahat beklersin öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle yapıcam inşallahhÇıkmaz çıkmaz korkma sen koyulaşma gör 2 gün sonra yap bidaha mutluluguna mutluluk eklensin
Kanı daha rahat beklersin öyle
İnş öyle olur. Yazalım sonuçlarımızı ☺Merhaba, aynı gün olmuşuz inşallah birlikte güzel haberler alırız
Bi sorrun yoktur canim doktorunla konusmadinmi? Yogun ve kirmizi gelmedigi sürece bence kahve lekeler olurmus. Benim doktorum bana öyle dedi bende ara ara görüyorum kahve lekeleri ama tutunma kanamasiymis ve 12.ci haftaya kadarda olurmus ara araKızlar durumları biliyorsunuz dünden beri kahverengi kanamam devam ediyor sabah biara kırmızı oldu . Kan günüm malum akşama doğru zoraki bi şekilde kan verdim şimdi sonuç geldi 174. Ne hissedeyim bilemedim düşük mü 5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün transfer günü hariç 10. Gün bugün kahverengi kanamam da devam ediyor . Şoktayım şuan
Hepsine canim kalbini duyana kadar devamMerhaba arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz ?
Estrofem ya da divina da dahil miHepsine canim kalbini duyana kadar devam
Estrofem var evet ama divina nedir o bende yokEstrofem ya da divina da dahil mi
Esteofem ile içeriği aynıEstrofem var evet ama divina nedir o bende yok
Konuştum canm değerin güzel dedi. şimdilik tek doz proluton iğne ol dedi extradan . İnşallah sağlıklı ilerler .Bi sorrun yoktur canim doktorunla konusmadinmi? Yogun ve kirmizi gelmedigi sürece bence kahve lekeler olurmus. Benim doktorum bana öyle dedi bende ara ara görüyorum kahve lekeleri ama tutunma kanamasiymis ve 12.ci haftaya kadarda olurmus ara ara
Gözün aydin canim hic korkma tutunuryor melegin sen ilaclarini düzenli kullanKonuştum canm değerin güzel dedi. şimdilik tek doz proluton iğne ol dedi extradan . İnşallah sağlıklı ilerler .
Progestan fitil , progestan 50mg igne , enox igne , corasprin , prednol , Matofin, estrofeem , Dvitamin , pregnom maxEsteofem ile içeriği aynı
Benim 12.haftaya kadar aynen devammis. Estrofem, Progestan dex 25mg, oksapar folbiolMerhaba arkadaşlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz ?
MaşaAllah hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun insaAllah ikiz olsun ikiz inşallah emriyo yapıştırıcı veya serum yapıldımı canım faydasi varmı banada önerdi doktor 10 cû haftaya kadar yaptıranlar olmuş insan herşeyi yapmak istiyor aklımızda kalmasın Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun
Bende de hiç bir belirti yok ara ara kasıklarım da bi ağrı hissediyorum ama kendimi çok dinlediğim için sanırım leke vs hiç birşey yok göğüs hassasiyetim var ama o transfer öncesi de vardı ilaçlardan kaynaklıdır kesin . 5. Gün taze transfer benim canım bakalım inşallah pozitif
İlaçlardan silik çıkmaz.. hiç korkmayın test gününü bekleyin kan değerini görün.. bir anda kanda artış olabiliyorİnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlar
Silik çıkmasına takılmayın idrarda herşey geç belli oluyor.. sonra birden artıyorBnmde aynı silik çıkıyor
Evet canım ben şuan hamileyim.. ve hala iğnelerimi oluyorum.. serumun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu 5. TransferimValla hepsini yaptırdım ne dedilerse yapıldı Siz faydasını gördünüz mü serumun pozitif çıkarsa inşaAllah çıkar yine takacağız dediler çok ilaç verdiler hiç bu kadar ilaç iğne kullanmamıştım ben .
Kesinlikle üzülmeyin sonradan bir anda aratabiliyorKızlar benim beta 19 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Hiç stres yapmayın benim 5. Denemede tuttu geçen hafta test yaptırdım daha.. ve lütfen belirti aramayın.. ilaçların etkisiBenim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler
Bende kesemi bugün gördüm haftaya cumartesi kesenin durumu için tekrar gideceğim daha sonra kalp atışı için gideceğim şuan 4 hafta 5 günlük dediProgestan fitil , progestan 50mg igne , enox igne , corasprin , prednol , Matofin, estrofeem , Dvitamin , pregnom max
Benim ilac listem bu canim Kesemi pazartesi gördüm 3ekimde kalp atisi insallah