• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bence hala erken canim Bikac gün daha bekle idrara cok gec düsebiliyomus. Ben hic idrar testi yapmadim direk kanda 10.cu gün ögrendim ❤️🥹 bence biraz daha dayanmalisin Rabbim gönlüne göre versin canim benim
Amin hepimizin insanlah gönlüne göre versin ben sonuçtan korktuğum için yapmıyordum ama dayanamadım şu an umutsuzum

Kızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sanki :( ufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor :(

Amin hepimizin insanlah gönlüne göre versin ben sonuçtan korktuğum için yapmıyordum ama dayanamadım şu an umutsuzum
Icini gönlünü ferah tut en önemlisi bu biliyomusun. Ve herseyde var bi hayir canim. Cok ugrastik cok cabaladik ama zamani vakti varmis bugüne kismetmis. Sen güzelce dinlen yorma lkendini ve kendini baska seylerle oyala ben yurd disindan geldim , okadar kalabaliktiki ailem hep yanimdaydi izin zamani oldugu icin hic düsünmedim transfer oldugumu onlarla zaman gecirdim güldüm eglendim hic düsünmedim tuttumu tutmadimi. Cok sükür bu sefer oldu 🤲🏻❤️ ama dier transferlerimde yanlizdim ve sürekli stresli gergin tuttumu tutmadimi düsün düsün sebebsizce hic biri tutmadi en son kalite olmasina ragmen. Bence stres cok önemli canim dikkat et kendine

Icini gönlünü ferah tut en önemlisi bu biliyomusun. Ve herseyde var bi hayir canim. Cok ugrastik cok cabaladik ama zamani vakti varmis bugüne kismetmis. Sen güzelce dinlen yorma lkendini ve kendini baska seylerle oyala ben yurd disindan geldim , okadar kalabaliktiki ailem hep yanimdaydi izin zamani oldugu icin hic düsünmedim transfer oldugumu onlarla zaman gecirdim güldüm eglendim hic düsünmedim tuttumu tutmadimi. Cok sükür bu sefer oldu 🤲🏻❤️ ama dier transferlerimde yanlizdim ve sürekli stresli gergin tuttumu tutmadimi düsün düsün sebebsizce hic biri tutmadi en son kalite olmasina ragmen. Bence stres cok önemli canim dikkat et kendine
Tşk ederim canım 🙏 Allah gönlüne göre versin sağlıkla ilerlesin 🙏

Kızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sanki :KK43: ufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor :KK43:
Öyle düşünmeyin. Benimde hiç belirtim yok mesela ve 5. Günüm. Dondurulduysa kalitesiz olarak düşünülemez bence. Kendinizi
Üzmeyin.

Back
X