2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben oksapar raporunu devlette çıkarttım şansıma iyi bir dra denk geldim 3 dra gittim çıkartmadı rapor bu dr çıkarttı ilk 3 aylık çıkıyormuş zaten
Ben de pazartesi doktoruma gideceğim eğer ki devam edelim iğneye derse bende çıkartayım rapor dedim canım, yine kadın doğum doktoru mu çıkartıyor devlet hastanesinde o raporu canım
[/QUOTE]
Evet kadın doğum dru

Arkadaşlar kan verdim ben bugün 4 günde değerim 986 dan 3588 e çıkmış bana biraz az geldi ama 2 katı artmamış tam

Eklentiler

• Screenshot_20230119-145727_e-Nabz.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok öksürüyüorum ve ateş de oluyor
Bende hamile olduğumu öğrendiğim hafta çok kötü grip ve öküsürüğe yakalandım ilaç da kullanamadım. Ihlamur,turşu limonlu şeyler meyve yiyerek geçirdim Allah'a şükür. İlaç olarak sadece parol veriyorlar maalesef

Öyle yapacağım canım en iyisi o olacak
Bugün baktığın saatini not al cumartesi bugünle aynı saatte ver. Aslında ben sık sık bakılması taraftarı değilim kişi daha çok sitres oluyor ben on gün sonra beta vercektim sonra doktorumun bana betan pozitif yakalayınca kan sulandırıcı başlıycağız dediği aklıma geldi ve üç gün geçince aradım hemen bak ve yanıma gel dedi öyle yaptım test. Diğer türlüsü böyle zulum oluyor bi önceki gebeliğimden biliyorum

Ay valla ben aşılama ile olduğu için beta 51 krn öğrendim o günden beri hep bi acaba diyip kan veriyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…