- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 29
En doğrusunu, en hazır olman gereken zamanı sen bilirsin tabiki de canım, kendini yıpratma ne olur, Rabbim hayırlısı ile en uygun zamanda evladını kucağına almayı nasip edecek inşallahÇok üzgünüm ilk kez yaşıyorum kimyasali yani tum hevesim kirildi yine kursagim da kaldi sevincim uzun bir sure ara vericem çocuk işine vücudum da kafam da dinlensin
Evet canım, bir de bu oksapar iğne için heyet raporu çıkartılıyormuş sanırım siz yaptınız mı yoksa doktora mı yazdırıyorsunuz? Benim doktorum özel olduğu için reçete olmuyor bi dahakine aile hekimine yazdıralım diyorum o zaman bi kutusu ne kadara gelecek acabaNe demek rica ederim evet bir oluyor bir olmuyor vücudun o günkü tepkimesi deyip geçiyorum ben de ne yapayım
Evet ilk düştüğüm de yaptırmıştım temiz çıktıCanım yaa pıhtılaşma testlerini yaptrdın mı kardeşimin öyleydi sürekli düşük yapıyordu kan sulandırıcı iğne başladı sonra hamilelikleri devam etti şükür. Bende kullanıyorum iğne önlem amaçlı
Canım benim herşeyde vardır bir hayır seni teselli etmiycem çünkü biliyorum ki ne kadar etsemde üzüleceksin çünkü aynıları bende yaşadım. Kimyasal çok sık yaşanan bir durum kendini toparla ve yeniden bir umutla yoluna bak. Mutlu ol en azından gebe kalabiliyorsun bu aşamaya gelemeyen milyonlarca kadın var. Herşey gönlünce olsun istediğin zaman özelden yaz Allah'a emanet olEvet ilk düştüğüm de yaptırmıştım temiz çıktı
İğneye ne zaman başladınız ben 4+3 te öğreninceEvet canım, bir de bu oksapar iğne için heyet raporu çıkartılıyormuş sanırım siz yaptınız mı yoksa doktora mı yazdırıyorsunuz? Benim doktorum özel olduğu için reçete olmuyor bi dahakine aile hekimine yazdıralım diyorum o zaman bi kutusu ne kadara gelecek acaba
Eminim çok kötüsün, burada yazılan hiçbişey seni teselli etmeyecek belki de ama lütfen duanı inancını kaybetme. Hayatta hepimiz bi sınavdan geçiyoruz. Bundan 20 gün öncesine kadar doktorlar benm asla çocuğumun olmayacağını söylüyorlardı. Ve bunu diyen doktorlar profesördü. Evet çok üzüldüm ama inan dualarımı eksik etmedim hep inanarak dua ettim. Ve şuan hamileyim Allahıma bin şükür. 20 gün önce ne psikolojideydim şimdi ne psikolojide. Hayatta her şey bizler için. Üzül tabi ki ağla ama isyan etme. Emin ol bu yaşadıklarının bir gün mükâfâtını alacaksın sabırla metanetle ilerlersen. İnşallah bundan sonra hep mutlu olursun arkadaşımKendi doktorum da baktı kese yok kimyasal büyük ihtimalle.dwdi kan verdim 3 buçukta çıkacak yoğun ve ağrılı bir kanamam var buda olmadıçok kötüyüm
Canım benim sen şimdi kendine odaklan nasıl hissediyorsan öyle davran en hayırlı zamanda kavuşacaksın bebişineBaşka bir hastaneye gittim doktor vajinal baktı kimyasal dedi kalknlasma bile olmamış dedi beta artisinj da beğenmedi şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Tamam canım ben de çıkarttırayım o zaman pazartesi günü sorayım böyle çünkü kutusunu dün eşim 625 gibi bi fiyata aldı böyle pahalıya geliyor çokCanım bende zaten fazla fazla 10 kutu vardı doktorum da inen var mı dedi yok dedim bakalım ne yapacak diye O da tamam o zaman sana rapor çıkaralım dedi rapor çıkardı benim doktorum da özeldi
Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar burada kocaman bir aile olduk görmeden tanımadan dualarınızı eksik etmeyin lütfen hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorumEminim çok kötüsün, burada yazılan hiçbişey seni teselli etmeyecek belki de ama lütfen duanı inancını kaybetme. Hayatta hepimiz bi sınavdan geçiyoruz. Bundan 20 gün öncesine kadar doktorlar benm asla çocuğumun olmayacağını söylüyorlardı. Ve bunu diyen doktorlar profesördü. Evet çok üzüldüm ama inan dualarımı eksik etmedim hep inanarak dua ettim. Ve şuan hamileyim Allahıma bin şükür. 20 gün önce ne psikolojideydim şimdi ne psikolojide. Hayatta her şey bizler için. Üzül tabi ki ağla ama isyan etme. Emin ol bu yaşadıklarının bir gün mükâfâtını alacaksın sabırla metanetle ilerlersen. İnşallah bundan sonra hep mutlu olursun arkadaşım
Canım şimdi gördüm ben ancak okuyabildim. Dualarımız seninle. Allah'ım en hayırlısı nasılsa öyle nasip etsin sana daHepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar burada kocaman bir aile olduk görmeden tanımadan dualarınızı eksik etmeyin lütfen hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
Canım dinlen bol su meyve bir şey olmaz Allah’ın izniyleHanımlar ben grip oldum çok korkuyorum bebeğe zarar gelecek diye
Çok öksürüyüorum ve ateş de oluyorCanım dinlen bol su meyve bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Ben de bol su içerim hiç fark etmedim canım ağız kuruluğu, ama sabah kalktığımda hep ağzımın suyu akmış oluyor yastığa hiç huyum değildir resmen ağzı açık uyuyorum demek kiKızlar bir sorum olacak sizde de ağız kuruluğu var mı? 3 4 gündür çok oluyor bende sürekli su içmem gerekiyor. Normalde de çok su içiyorum 3 litre garanti her gün.
Doktoruna sor ateş için parol içebilirsin doktorundan destek isteÇok öksürüyüorum ve ateş de oluyor
Hamileliğimi öğrendiğim gün aynı şeyleri yaşadım ilaç da kullanamadığım için hiç geçmeyecek sandım ama meyve ve bol istirahat beni ayağa kaldırdı çok şükürÇok öksürüyüorum ve ateş de oluyor
Valla canım benimde 3 gündür var ya. Böyle dudaklarım kuruyor ağzım kuruyor resmen su içmek istiyorum hemen. Neyse bunu da gördük:)Ben de bol su içerim hiç fark etmedim canım ağız kuruluğu, ama sabah kalktığımda hep ağzımın suyu akmış oluyor yastığa hiç huyum değildir resmen ağzı açık uyuyorum demek kisabah kuruluk oluyor ben ona yordum