- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 29
Pazartesi inşallah güzel haberler alırım canım%60 oran yeterli diyor doktorlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi inşallah güzel haberler alırım canım%60 oran yeterli diyor doktorlar canım
Hayırlı haberlerle gelelim inşallah benimde doktora gidince yüreğim ağzımda bu cumartesi gel bebeği görelim dedi bakalımAy valla ben aşılama ile olduğu için beta 51 krn öğrendim o günden beri hep bi acaba diyip kan veriyorum ya
Merhaba bende yaklaşık 3 haftalık gebeliyim hatta doktor aradı herşey güzel iki katı artıyor diye haber vermişti o akşam afedersiniz dün wcden sonra pembe sulu kanamam oldu doktor progestan başlattı %99 yerleşme kanasıdır 2 gün sonra tekrar test ver dedi ama cok tedirginimBenim ağrım yoktu ben hastene dün gece yattım bugün öğlen çıktım hastanede yatmaya devam edicekmisin dedi yok dedim şuan pamuk hala leke geliyor dün pembeydi bugün kırmızı ama hala perşembeyi beklmekden çarem yok bence bı acile git onlem alsınlar kanına baksınlar yerleşme olabilir benim değerim 215 den 1070 çıkınca düşük gözükmüyor dedi sadece kontrol altında olucam ilaç verdi eve geldim ama gece hiç iğne felan vurmadilar doktorum sonuç çıkana kadar hiç bir şey yaptirmadi acilde kendi doktoruma geldim çok şükür kan degeri ver bence ağrın olduğunu söyle
Hepimiz için hayırlısı canım benim, Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı haberlerle gelelim inşallah benimde doktora gidince yüreğim ağzımda bu cumartesi gel bebeği görelim dedi bakalım
Merhaba bende adetime 5 gün kala ve adet günümde kahverengi lekelenme yaşadım 1 2 gürdü sonra kesildi. yerleşmedir umarım içinizi ferah tutunMerhaba bende yaklaşık 3 haftalık gebeliyim hatta doktor aradı herşey güzel iki katı artıyor diye haber vermişti o akşam afedersiniz dün wcden sonra pembe sulu kanamam oldu doktor progestan başlattı %99 yerleşme kanasıdır 2 gün sonra tekrar test ver dedi ama cok tedirginim
merhaba, bizim sat tarihleri aynı ve muhtemel doğum tarihleri bende yarın bebeği görmeye gideceğim, geçen hafta keseyi görmüştümHayırlı haberlerle gelelim inşallah benimde doktora gidince yüreğim ağzımda bu cumartesi gel bebeği görelim dedi bakalım
İnşallah dehşete kapıldım içimi rahatlatamıyorum bir türlü yarın test vereceğim yrn olmuyor sanki sizede hayırlı olsun..Merhaba bende adetime 5 gün kala ve adet günümde kahverengi lekelenme yaşadım 1 2 gürdü sonra kesildi. yerleşmedir umarım içinizi ferah tutun
%66 üstünde artması yeterli canım merak etme keseyi görürsün bence artık 3000 üstü görünüyordu sanırımArkadaşlar kan verdim ben bugün 4 günde değerim 986 dan 3588 e çıkmış bana biraz az geldi ama 2 katı artmamış tam
Ay inşallah canım pazartesiyi resmen sabırsızlıkla bekliyorum şu 1 hafta geçmek bilmedi resmen%66 üstünde artması yeterli canım merak etme keseyi görürsün bence artık 3000 üstü görünüyordu sanırım
sivaslıyım ☺☺☺ teşekkürlerserentyy @esmerim53 @bzm kz @GOKCE_D kızlar sizin bilgileirnizde eksiklik var tabloda söylerseniz güncelleyeyim :) tablonuz düzgün olsun
daha duymadım pazartesi duymaya gidecem inşallahKalp atışını duyan var mı aramızda? Kaçıncı haftalarınızda duydunuz acaba
Dün bana doktor 2 hafta sonra gel dedi. 4+5 haftalıktı. Ne güzel az kalmış sizin. Herşey gönlünüzce olsun sizin kaç haftalıkdaha duymadım pazartesi duymaya gidecem inşallah
Bende geçen hafta keseyi gördüm haftaya da gel bebeği görelim dedi inşallah bebeğimizi ve kalp atışını görürüz sağlıklıca kucağımıza alırız yarın güzel haberle gel kuzum benide etiketlemerhaba, bizim sat tarihleri aynı ve muhtemel doğum tarihleri bende yarın bebeği görmeye gideceğim, geçen hafta keseyi görmüştüm
şuan 6 hafta 2 gün oldu geçen gittiğimde kese gördükDün bana doktor 2 hafta sonra gel dedi. 4+5 haftalıktı. Ne güzel az kalmış sizin. Herşey gönlünüzce olsun sizin kaç haftalık
inşallah bende çok heyecanlıyım haber vericemBende geçen hafta keseyi gördüm haftaya da gel bebeği görelim dedi inşallah bebeğimizi ve kalp atışını görürüz sağlıklıca kucağımıza alırız yarın güzel haberle gel kuzum benide etiketle
Yaaa ne güzel inşallah teşekkür ederizGrubu görünce yazmak istedim geçen seneki heyecanlarım aklıma geldi Kızlar hepinize güzel sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Zaman su gibi geçip gidiyor hemen 2022 eylül annesinden selamlar