2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim ağrım yoktu ben hastene dün gece yattım bugün öğlen çıktım hastanede yatmaya devam edicekmisin dedi yok dedim şuan pamuk hala leke geliyor dün pembeydi bugün kırmızı ama hala perşembeyi beklmekden çarem yok bence bı acile git onlem alsınlar kanına baksınlar yerleşme olabilir benim değerim 215 den 1070 çıkınca düşük gözükmüyor dedi sadece kontrol altında olucam ilaç verdi eve geldim ama gece hiç iğne felan vurmadilar doktorum sonuç çıkana kadar hiç bir şey yaptirmadi acilde kendi doktoruma geldim çok şükür kan degeri ver bence ağrın olduğunu söyle
Merhaba bende yaklaşık 3 haftalık gebeliyim hatta doktor aradı herşey güzel iki katı artıyor diye haber vermişti o akşam afedersiniz dün wcden sonra pembe sulu kanamam oldu doktor progestan başlattı %99 yerleşme kanasıdır 2 gün sonra tekrar test ver dedi ama cok tedirginim

Merhaba bende yaklaşık 3 haftalık gebeliyim hatta doktor aradı herşey güzel iki katı artıyor diye haber vermişti o akşam afedersiniz dün wcden sonra pembe sulu kanamam oldu doktor progestan başlattı %99 yerleşme kanasıdır 2 gün sonra tekrar test ver dedi ama cok tedirginim
Merhaba bende adetime 5 gün kala ve adet günümde kahverengi lekelenme yaşadım 1 2 gürdü sonra kesildi. yerleşmedir umarım içinizi ferah tutun 💞

Merhaba bende adetime 5 gün kala ve adet günümde kahverengi lekelenme yaşadım 1 2 gürdü sonra kesildi. yerleşmedir umarım içinizi ferah tutun 💞
İnşallah dehşete kapıldım içimi rahatlatamıyorum bir türlü yarın test vereceğim yrn olmuyor sanki sizede hayırlı olsun..🌸🙏🏻

ay valla delilik gibi bir şey stres oluyorum her şeye az önce arkadaşımla konuştum ağladım ağladım ama nedeni o kadar saçma ki şimdi rahatladım yemek yapıyorum kafam dağılsın Allah hepimize sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Grip olan kızlar korkmayın, ben oğlumda geçen sene 34. Haftada covid oldum. Tek bir ilaç kullanamadım. Sadece redoxon içmiştim c vitamini takviyesi olsun diye ve 3 aşıya rağmen çok ağır atlattım. Ayrıca gebeyken 2 aşımı vurulmuştum. Çok şükür atlattım ve oğlum Da turp gibi 🧿 geçmiş olsun hepinize.

merhaba, bizim sat tarihleri aynı ve muhtemel doğum tarihleri bende yarın bebeği görmeye gideceğim, geçen hafta keseyi görmüştüm
Bende geçen hafta keseyi gördüm haftaya da gel bebeği görelim dedi inşallah bebeğimizi ve kalp atışını görürüz sağlıklıca kucağımıza alırız 🙏 yarın güzel haberle gel kuzum benide etiketle

Dün bana doktor 2 hafta sonra gel dedi. 4+5 haftalıktı. Ne güzel az kalmış sizin. Herşey gönlünüzce olsun 🙏 sizin kaç haftalık
şuan 6 hafta 2 gün oldu geçen gittiğimde kese gördük

Eklentiler

• IMG_20230113_143157.jpg
    IMG_20230113_143157.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 77
Grubu görünce yazmak istedim geçen seneki heyecanlarım aklıma geldi ☺️ Kızlar hepinize güzel sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Zaman su gibi geçip gidiyor hemen 2022 eylül annesinden selamlar 🥰
Yaaa ne güzel 🥰 inşallah teşekkür ederiz 🙋🏻‍♀️

X