2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İçmiyorum kusuyorum üç gündür bakalım biraz daha sabretmeye çalışacağım 9. Haftadan sonra azalıyormuş. Yemek yiyeceğimi düşünmek bile midemi bulandırıyor ki severim yanı yemeği
Ben sabahtan akşama kadar yatıyorum tansiyonum ve şekerim düşüyor muhtemelen tost ekmek peynir yemeye çalışıyorum şimdiden 1. 5 kilo vermişim kızımda 10 kilo vermiştim yemeyi bende severim ama şuan mutfağın kapısını kilitliyorum

Ya bu durum devam mi edicek hep Allah yardımcımız olsun. Ben de tuzlu ve eksi seyler yemek istiyorum . Dün ille zorla canın ister diye diye iki kaşık tatlı yedirdiler 3 kese kustum. Süreci merak ediyorum. Sizin digeri baya kötüymüş

Kızlar yatıyordum rüyamda lahana dolması gördüm canım çekti uyandım kokular midemi bulandırıyor mutfağa giremiyorum açım bi yandan bir yandan canım da başka bişey yemek istemiyor inanır mısınız oturdum ağladım yemek yapamıyorum canımın çektiği yemeği yiyemiyorum diye oğlum da anneeee hormonların seni mahvetmiş dedi. Bunun için ağlanırmı dedi

Yaa lafa bak yerim kaç yaşında

Merhaba arkadaşlar ben de şuan bu grubu yeni takip ettim sizlere bı sorum olucak cevap verebilir misiniz ben burdan 4 ay önce ameliyat oldum sol tüpüm alındı dis gebelik geçirdim şuan tekrar hamileyim dıs gebelik de iki günde üç güne beta hcg çok yüksek oluyordu bunda şuan beta hcgm yavaş yavaş ilerliyor ben size tarihleri yazıyım beta hcg değerlerinide bakarmisiniz çok korkuyorum adetten 4 Ocak 6 gün 5.45 9 Ocak adet günüm 47.77 çıktı dorgun sonra tekrar doktor kan istedi ayın 13 de gittim beta hcg 215 çıktı doktor normal gibi dedi şuan daha küçük olduğu için goremeyiz dedi ayın 19 da terkar kan vericem ve doktor bakicak benim gibi beta hcg böyle olan var mıydı Allah isteyen herkese nasip etsin bu sefer inşallah kötü şeylerle karşılaşmam

Merhaba bende bu listeye dahil olabilirim. Sürpriz hamilelik haberi ile 6 haftalık 2. bebiș annesi olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…