2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben bilgilerimi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ekler misin rica etsem.
Sat 6 aralık
Doğum tarihi 12 eylül
2. Çocuk
Kocaeli
Yaş 29

Hoş geldiniz.. Ekliyorum.. daha önce yazdığınızda beni eklemediniz sanırım. Çok mesaj var. Etiket olmayınca göremiyorum maalesef. Pazartesi günü ekleyeceğim sizleri.

Canım beni de eklermisin
Sat 4 Aralık
23 yaşındayım
İlk gebeliğim
Tahmini doğum tarihi 10 Eylül
Hoş geldiniz.. Hqyırlı olsun. Pazartesi günü bilgisayara geçince ekleyeceğim sizi de

11 ocakta 23 se , 13 ocakta en az 46 olmalıydı, 15 ocakta da 92 .... seninki 14 ocakta 164 çıkmış ne güzelde artmış maaşallah
16 ocakta en az 328 olmalı şuan için.. ki bence daha yüksek olur..

Canım beni de ekler misin
Sat 18 aralık
İstanbul
İkinci gebelik
Yaş 32

11 ocakta 23 se , 13 ocakta en az 46 olmalıydı, 15 ocakta da 92 .... seninki 14 ocakta 164 çıkmış ne güzelde artmış maaşallah
16 ocakta en az 328 olmalı şuan için.. ki bence daha yüksek olur..
Ay hadi inşallah seninde kanaman önemli bişey değildir inşallah yerleşiyordur bebiş Allah kolaylık versin hepimize

Hamile olduğu halde bat a kadar akıntısı gelmeyen oldu mu? Benim varla yok arası. Yumurtlamadaki gibi değil yani. Yarın ya da salı günü adet günüm.
Bir de solda batma vs olurken sağda da olmaya başladı hafif zonklama tarzı. Bu normal bişey mi? Yoksa hamilelikte böyle bişey olmaz mı?

NewMamaa Kuzum ben bunu daha yoğun bir kanama yaşayan bi kisi olarak diyorum evet endişe yaratiyo fakat sakin olun bebisiniz orda hemen dr una sole o da buyuk ihtimal progestan vercek bana aynen şunu soledi fosur fosur durdurulamayacak ağrılı bir kanama olursa dusuk yapmis olursun senin ve miraclehappens e de diyorum sakin olun kuzularım dr istirahat verecek büyük ihtimal ben o günden beri ayaklarımın altına yastık koyup yatiyorum cok sukur gecti yakinlarimdan da öğrendim az az kanama yaşayıp 9 ay boyunca saglikli bebis hayata getirenler var sanirim bu haftalarda oluyor bu içinizi ferah tutun

Son düzenleme:
Sağol canım haklısın benim doktorumda aynısını söyledi biz bekleriz bu haftalarda dinleneceksin dedi bir daha gelmedi çok şükür dinleniyorum bol bol

Ay ben esnerken ya da hapşırırken kasıklarım zorlanıyor gibi oluyor ya size de öyle oluyor mu arkadaşlar ya resmen bişey olacak diye esnemeye, hapşırmaya korkar oldum

Merhaba ben de katılcam size.Daha kan testi vermedim adet tarhim geçmediği için ama idrarda çıkıyor bilmiyorum umarım kimyasal falan değildir 2. Çocuk Ankara SAT17 aralık .beklenen doğum tarihi de 19 Eylül yaş 36

Kızlar bulantı için ilaç falan başlayan oldu mu ben kızımda zofer içmitim hep şimdi yan etkileri çok yazıyor prospektüste korkuyorum

Kızlar bulantı için ilaç falan başlayan oldu mu ben kızımda zofer içmitim hep şimdi yan etkileri çok yazıyor prospektüste korkuyorum
İçmiyorum kusuyorum üç gündür bakalım biraz daha sabretmeye çalışacağım 9. Haftadan sonra azalıyormuş. Yemek yiyeceğimi düşünmek bile midemi bulandırıyor ki severim yanı yemeği

Merhaba arkadaşlar bugün sabah 6dan beri devamlı bulantım oldu az önce de çok fazla öğürdüm bi yandan of çok erken başladık diyorum bi yandan da bebeciğim gelişiyor demek ki diye seviniyorum aranızda kedisi olan var mı doğumdan sonra nasıl olacak ne tepki verecek çok merak ediyorum. Kızımdn daha çok kedimi düşünüyorum

Nasip olursa ilk karsılaşmalarını bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…