- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum iki günde bir aynı saat ve aynı haatanede tekrarla bakalım kaç çıkacak endişelenme herkeste bu beta aynı olmuyorSelam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktı ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Canım bugün doktorum bana dedi ki pembe veya hafif kahverengi leke gelirse korkma gelmeme gerek yok ama çok kanama olursa gel demişti biraz da olsa için rahat olsun lütfen eğer için rahat etmezse p.tesi doktoruna sorarsınKızlar ya benim de az önce tuvalette peçeteye pembe bir leke geldi. Kan mı emin de olamadım ama ne olcak başka. Çok hafif bir pembe. 5+4teyiz bugün.. Kan sulandırıcı filan hiç birşey kullanmıyorum ilk gebeliğim
Tmm kuzumTeşekkürler canım verdiğiniz bilgi için teşekkürler tekrar @MSerry Sonbahardagel pazartesi olmadı yine vereyim içim rahat etsi
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım inşallah güzel sonuçlarla gelirimKuzum iki günde bir aynı saat ve aynı haatanede tekrarla bakalım kaç çıkacak endişelenme herkeste bu beta aynı olmuyor
Bişey dikkatimi çekti 6.haftanin içinde olanlarda hafif kanamalar oluyor bı kacgundur böyle bence endişelenmeKızlar ya benim de az önce tuvalette peçeteye pembe bir leke geldi. Kan mı emin de olamadım ama ne olcak başka. Çok hafif bir pembe. 5+4teyiz bugün.. Kan sulandırıcı filan hiç birşey kullanmıyorum ilk gebeliğim
Sağol canım inşallah bir daha gelmedi şimdilik çok şükürBenimde lekenmemerim oluyor canını sıkmayın dua edelim. Babişlere birşey olmaz Allah'ın izniyle
Ay gerçekten mi canımm bugün aldığım en güzel haberdi inşallah benimki de artar hayırlısı ileBende canım adetim geçince 30 la öğrendim şuan 930 bir hafta geçti üstünden yükselir inşallah
Canım benimde bugün 5+4 doktor yerleşmedir bu haftalarda bekleriz stres yapma uzanabildiğin kadar uzan dedi birde progestan hap verdi 8 saatte bir içicemKızlar ya benim de az önce tuvalette peçeteye pembe bir leke geldi. Kan mı emin de olamadım ama ne olcak başka. Çok hafif bir pembe. 5+4teyiz bugün.. Kan sulandırıcı filan hiç birşey kullanmıyorum ilk gebeliğim
Canım artar hayırlısı ile ben adetin 2. Günü 9 ile öğrendim geç döllenme olduğu ortaya çıktı sonra zaten bebeğim seninledirAy gerçekten mi canımm bugün aldığım en güzel haberdi inşallah benimki de artar hayırlısı ile
Yaa öyle mi canım biraz rahatladım sağolasınCanım bugün doktorum bana dedi ki pembe veya hafif kahverengi leke gelirse korkma gelmeme gerek yok ama çok kanama olursa gel demişti biraz da olsa için rahat olsun lütfen eğer için rahat etmezse p.tesi doktoruna sorarsın
Ayy çok iyi geldi yorumlar kızlar valla ne hissedeceğimi şaşırdım bir yandan stres yapma üzülme etkilenmesin diyorum bir yandan ya sorun varsa diyorum.Bişey dikkatimi çekti 6.haftanin içinde olanlarda hafif kanamalar oluyor bı kacgundur böyle bence endişelenme
Görümcem doktor beni bu konuda uyarmıştı bebek 8haftalik olana kadar henüz yerleşmiyormus 6.ve 8.hafta aralarında yerleşiyormus gelen kanın rengi canlı kan kırmızı olmadığı sürece sakın panik yapma dinlen demişti ama sen yine de doktorumla bı konuş merak etme devamı gelmediği sürece bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle
Ever evet canım çünkü benim baya baya bildiğin kırmızı kanamam vardı şimdi 3 kere tuvalete giriyorsam 1 inde çok açık pembe şekilde geliyordu şu an onda yok benim o şekilde 5 gün sürdü rahat ol bir şey olmayacak Allah'ın izni ileYaa öyle mi canım biraz rahatladım sağolasın
Gece saate çok geç ya bu saatte aranır mı bilemedim de.. sizin de aynı günmüş İnşallah yerleşiyordur bebeğimizCanım benimde bugün 5+4 doktor yerleşmedir bu haftalarda bekleriz stres yapma uzanabildiğin kadar uzan dedi birde progestan hap verdi 8 saatte bir içicem
Bende progestan fitil kullanıyorum gece gün içinde akıyor vajinadan bugün ip gibi kahverengi gördüm fitil mi yapar yoksa kan sulandırıcı iğne ve coraspin alıyorum onlar mı yoksa bebiş yerleştikçe mi oluyor bilmiyorumKızlar ya benim de az önce tuvalette peçeteye pembe bir leke geldi. Kan mı emin de olamadım ama ne olcak başka. Çok hafif bir pembe. 5+4teyiz bugün.. Kan sulandırıcı filan hiç birşey kullanmıyorum ilk gebeliğim
Önemli olan iki güne bir en az iki katı artması yoksa şuan kaç önemli değil inşallah düzenli artış olur dua ediyorum sanaAy gerçekten mi canımm bugün aldığım en güzel haberdi inşallah benimki de artar hayırlısı ile
Canım benim pembe değil de böyle koyu idi hani bazen adetin son günleri olur o renkte çok panik yaptım aradım zaten özel nosunu vermişti bir şey olursa arayın diye böyle gelir geçer belki senin ki panik yapma uzat bacakları dinlenGece saate çok geç ya bu saatte aranır mı bilemedim de.. sizin de aynı günmüş İnşallah yerleşiyordur bebeğimiz
Canım beni de eklermisinGece saate çok geç ya bu saatte aranır mı bilemedim de.. sizin de aynı günmüş İnşallah yerleşiyordur bebeğimiz
Anladıımm canım Rabbim razı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallahÖnemli olan iki güne bir en az iki katı artması yoksa şuan kaç önemli değil inşallah düzenli artış olur dua ediyorum sana
Amin canımAnladıımm canım Rabbim razı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah