Aynen hep açmışım gibi bir his bende de varEvet her gebelik farklı oluyor diyorlar. Yeni yemek yesem bile sanki açmışım gibi bi his oluyor yanmaya benzer. Daha da 5. Haftadayım erken gibi geliyor ondan aklıma takıldı
Bennn bennn ölüyorum mide yanması ve bulantıMide bulantılarınız nasıl başladı kızlar, aniden mi geldi? Benim midem yanıyor bir kaç gündür acaba sonrasında midem mi bulanmaya başlayacak diyorum?
Benim deli gibi midem bulaniyor normalde tatli canavariyimdir gormeye bile tahammulum yok. Ilk bes haftada istahim cok acikti bu hafta nazarladim kendimi hersey midemi bulandiriyor. Ilk gebeligimde boyle olmamisti. Umarim gecer cabucakMide bulantılarınız nasıl başladı kızlar, aniden mi geldi? Benim midem yanıyor bir kaç gündür acaba sonrasında midem mi bulanmaya başlayacak diyorum?
Hayır yani benimkine bakılmadı bakılması gerekiyor mu kiKızlar ya size önemli bir sorum var, kanda folik asit düzeyinize bakıldı mı? Benim doktor baktı ve yüksek olduğu içi (20den büyük) depoların dolu folik asit içme dedi. Ama içim hiç rahat değil. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Bana sordu hazirandan beri içiyorum dedi o zaman depolar doludur fazla içmene gerek yok bir bakalım dedi test sonucunda da içme dedi.Hayır yani benimkine bakılmadı bakılması gerekiyor mu ki
Benim 15 çıktı değerim çok güzel dedi doktor ama devam dedi folik asitin fazlası olmaz idrarla atılır zaten dedi d vitamini kullanıyorum dedim ona bakarız onun fazlası zararlı olabilir dedi ama şu an kullan dediKızlar ya size önemli bir sorum var, kanda folik asit düzeyinize bakıldı mı? Benim doktor baktı ve yüksek olduğu içi (20den büyük) depoların dolu folik asit içme dedi. Ama içim hiç rahat değil. Böyle durumla karşılaşan var mı?
D ye de baktı güzel değer dedi onu da vermedi. Hiç birşey yok bende :) ama folik kafamı kurcalıyor.Benim 15 çıktı değerim çok güzel dedi doktor ama devam dedi folik asitin fazlası olmaz idrarla atılır zaten dedi d vitamini kullanıyorum dedim ona bakarız onun fazlası zararlı olabilir dedi ama şu an kullan dedi
O zaman bu haftalarda da başlıyor demek ki yaBennn bennn ölüyorum mide yanması ve bulantı
Umarım canım bazılarının bulantı dönemi çok kısa sürüyormuş inşallah bizlerin de öyle olurBenim deli gibi midem bulaniyor normalde tatli canavariyimdir gormeye bile tahammulum yok. Ilk bes haftada istahim cok acikti bu hafta nazarladim kendimi hersey midemi bulandiriyor. Ilk gebeligimde boyle olmamisti. Umarim gecer cabucak
Ben de arkadaşın yazdığı gibi biliyorum canım fazlasının zararı yokmuş idrarla atılıyormuş. Depolaması zor oluyor vücutta. İnşallah tüm gerekli vitaminleri almıştır bebeğinKızlar ya size önemli bir sorum var, kanda folik asit düzeyinize bakıldı mı? Benim doktor baktı ve yüksek olduğu içi (20den büyük) depoların dolu folik asit içme dedi. Ama içim hiç rahat değil. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Doktorun ne dediyse öyle yap canım fazla olmasaydı içme demezdi devam derdiD ye de baktı güzel değer dedi onu da vermedi. Hiç birşey yok bende :) ama folik kafamı kurcalıyor.
Benimde büyüktür 26 çıktı doktor devam ediceksin dedi o zaman elimde folbiol vardı o yüksek 5 mg onu kullanma folita var o daha düşük onu kullan dedi şimdi folita içiyorumKızlar ya size önemli bir sorum var, kanda folik asit düzeyinize bakıldı mı? Benim doktor baktı ve yüksek olduğu içi (20den büyük) depoların dolu folik asit içme dedi. Ama içim hiç rahat değil. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Benim d çok düşük 13 dün damla yazdı 8 damla günlük kullan dedi vitamin mide koruyucu ve demir de 13. Haftadan sonra başlıycaz dediD ye de baktı güzel değer dedi onu da vermedi. Hiç birşey yok bende :) ama folik kafamı kurcalıyor.
Canım illaki gebelik için kullanılan ilaç vardır doktoruna sor iltihap git gide kanına sarmasınBenim dudak içim de iltihaplanma olsutu dış etlerimde ikidir oluyor ilaçta alamıyorum ne yapmam lazım sizce önerisi olan var mı
Öyle mi muayeneye gittiğim de sorayım o zamanCanım illaki gebelik için kullanılan ilaç vardır doktoruna sor iltihap git gide kanına sarmasın
Dün akşam ayaklarım yanıyordu ateşler içindeKızlar günaydın bir soru da ben soracağım vücut sıcaklığınız yine yüksek mi seyrediyor acaba ben normalde sıcak olmam ama garip bir sıcaklık var bu normal mi üşüyorum ama vücut sıcak anlamadım bişey