2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah 🙏

Gelinimiz 9 haftalık gebe idarar yolları enfeksiyonu oldu kadın doğum doktoru antibiyotik yazmış demekki gebelikte kullanılan bebeğe zararı olmayanda var
İlaçlarda kategoriler var kızlar a kategorisi rahatlıkla kullanılır b yi de veriyorlar C yi doktor kararı ile cok mecburi ise d ve x i kesinlikle vermiyorlar.
C kategorisinde mesela insanda değilde hayvanlarda çalışma yapılmış su oranda zarar vermiş yada vermemiş gibi istatistikler oluyor ilaçlar icin.
Ben sağlıkçıyım radyoloji teknikeriyim eşim doktor takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz 💕

Kızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah 🙏
Benim doktorumun muayenesi 1300 lira kesin zam gelir eşim başka şehirde ben ay sonu tayin vericem daha hiçbir şey belli değil o yüzden anlaşamıyorum ben bence de paket satın almak cok mantıklı.

Ben medikalpark hastanesine gidiyorum 650 tl esim memur olduğundan indirimi var 570 tl ye geliyo ama hastanede paket oldugunu bilmiyordum ben hangi dr da doguracagima tam karar vermedigim icin ilkini begenmedim bu 2. Dr um eger karar kilarsam bunda bizde paket sorariz

Benim doktorumun muayenesi 1300 lira kesin zam gelir eşim başka şehirde ben ay sonu tayin vericem daha hiçbir şey belli değil o yüzden anlaşamıyorum ben bence de paket satın almak cok mantıklı.
Offf senin daha pahalıymış cidden Allah yardımcımız olsun sonu mutluluğa varsın da inşallah ben bide genetik de yapcam 🙄

Merhaba kızlar kaç gündür çok kötü hastayım şiddetli boğaz ağrısı ateş vücudumun heryeri dökülüyor ağrıdan. Kan tahlilinde enfeksiyon çok yüksek çıktı antibiyotik verdi doktorum. 2 gün önce de gözüm şişti iltihaplandı. Ona da ayrı ilaç kullanıyorum. İçim hiç rahat değil bu kadar ilaç kullanıyorum diye. Yıllardır böyle hasta olmamıştım fena yamuldum.

Merhaba Tatlı 2023 Eylül Anne Adayları :anneadayı::KK200::nazar::

İnşallah hepimiz sağlıkla bu sürecimizi geçirelim sağlıkla huzurla bebişlerimize kavuşalım. :KK200:
Her birimiz sağlıkla doğuma girelim, yavrularımızı sevgiyle büyütelim, birbirimizin tecrübelerinden yararlanalim.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :nazar:
Herkese hayırlı uğurlu olsun:KK200:

Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyin yazarsanız listeye ekleme yaparım.

Daha iyi takip edebilecek hevesli bir anne adayımız gelirse sayfayı severek devredebilirim :)

:anneadayı: Anne Adayı :anneadayı:
Anne Yaşı​
Kaçıncı Çocuk:nazar:
Son Adet Tarihi​
Tahmini Doğum Tarihi:KK200:
Şehir​
Bebek Adı
:KK200:
Bebek Cinsiyeti :emir_bebek:
Gerçekleşen Doğum Tarihi​
lidyadgn lidyadgn
30​
1​
28.11.202205.09.2023Kocaeli
@PhoebeBuffay92
30​
1​
26.11.202208.09.2023Belçika
@esrayns
29​
2​
02.12.202208.09.2023İstanbul
@hasgrl2910212.202209.09.2023Uşak
@yuyuso29104.12.2022Ankara
Sonbahardagel Sonbahardagel
36​
2​
05.12.202211.09.2023İstanbul
@bulut_9726105.12.202211.09.2023Konya
NewMamaa NewMamaa
32​
1​
06.12.2022
12.09.2023​
İstanbul​
@miraclehappens
36​
1​
29.11.2022​
12.09.2023​
İzmir​
@martan
37​
3​
07.12.2022
13.09.2023​
Bursa
MSherry MSherry
34​
10.12.202213.09.2023Antalya
@bzm kz
32​
3​
10.12.2022
15.09.2023​
@Defnemege
29​
1​
10.12.2022
15.09.2023​
Adana​
R Rabia coskun
27​
1​
15.12.2022​
21.09.2023İzmir
S Soulfly07
30​
1​
17.12.2022
23.09.2023​
Erzurum​

NOT:
Bebeğin tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini sayfadaki isminizde izleyebiliyorsunuz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023
Ben bilgilerimi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ekler misin rica etsem.
Sat 6 aralık
Doğum tarihi 12 eylül
2. Çocuk
Kocaeli
Yaş 29

kızlar sabah doktora gittim çok şükür keseyide embriyoyu da gördük. Haftaya gel kalbini duyalım dedi 🙏 geç döllenme dedi ama anlamadım kan değerlerim çok yüksekti doktora sordum iki tane olabilir mi o zaman diye şu an bir kese var belki kesenin içimde iki embriyo olabilir ilerleyen zamanlarda belli olur dedi

kızlar sabah doktora gittim çok şükür keseyide embriyoyu da gördük. Haftaya gel kalbini duyalım dedi 🙏 geç döllenme dedi ama anlamadım kan değerlerim çok yüksekti doktora sordum iki tane olabilir mi o zaman diye şu an bir kese var belki kesenin içimde iki embriyo olabilir ilerleyen zamanlarda belli olur dedi
Canım keseyi de embriyoyu da kaç haftalıkken gördün şimdi, bir de son kan değerin kaçtı acaba sorabilir miyim ?

Hayırlı olsun bende 5+4 de kese ve yolksac gördüm dedi haftaya gel embriyo görelim dedi benimde değer çok yüksek aklım hala orda banada aynılarını söyledi tek kese var ama ilerleyen günlerde bakarız embriyo bir mi ikimi diye dedi. Sizin değerler nasıl çıkmıştı acaba

Offff siz ne kadar çok para veriyorsunuz öyle aman Allahım mm😱😱 ben Antalya kemerde yaşıyorum buranın tek sıkıntısı koca yerde 2tane kadın doğum doktorunun olmasi ben ilk devlete gittim adam o kadar bıkmış ki mesleğini yapmaktan gerekli tahlilleri yaptırdım aldım hepsini ikincisine gittim muayene parası 235 lira para verdim özel hastane olduğu için çok pahalıymış yha amaninnnn

Offff siz ne kadar çok para veriyorsunuz öyle aman Allahım mm😱😱 ben Antalya kemerde yaşıyorum buranın tek sıkıntısı koca yerde 2tane kadın doğum doktorunun olmasi ben ilk devlete gittim adam o kadar bıkmış ki mesleğini yapmaktan gerekli tahlilleri yaptırdım aldım hepsini ikincisine gittim muayene parası 235 lira para verdim özel hastane olduğu için çok pahalıymış yha amaninnnn
Malesef kuzum 😟

X