- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
Hayırlısı ile görürsün canım sor bakalım doktora bize de anlat neler tavsiye edecek güzel haberlerini bekliyoruzCanım avokado yiyorum o kadar çok yedim ki midem bulanıyor avokadodan. Biraz kabızlık filan oluyor ondan mı anlamadım. Korktum baya yarın sabahtan doktor randevum var bakalım ne olcak inşallah yarın karından görürüz kesesi göremezsek artık alttan baktıracağım
Merak ettiğiniz başka bişey varmı sorayım yarınHayırlısı ile görürsün canım sor bakalım doktora bize de anlat neler tavsiye edecek güzel haberlerini bekliyoruz
Söyledim canım, gaz sancısı, kasık ağrısı ve sanki adet oluyormuşsun gibi ağrılar olacak bunlar normal dediDoktoruna söyledin mi ben yarın söyleyeceğim
Beni uyurken çok rahatsız ediyor bildiğin dönme dolap gibi dönüyorum. Karnımda ağırlık varmış öyle ağır geliyor ki anlamadımSöyledim canım, gaz sancısı, kasık ağrısı ve sanki adet oluyormuşsun gibi ağrılar olacak bunlar normal dedi
Benim de aynı canım senin kaç haftalıkBeni uyurken çok rahatsız ediyor bildiğin dönme dolap gibi dönüyorum. Karnımda ağırlık varmış öyle ağır geliyor ki anlamadım
5+3 canım senin kaç haftalıkBenim de aynı canım senin kaç haftalık
Maşallah canım kanına baktırdın mı düzenli4+1 benim canım
Canım duyduğum kadarıyla 6+4 te falan yani doktorun tam süresinde söylemişKızlar doktordan çıktım az önce 5+4 kese karnımdan göründü gayet iyi büyümüş falan dedi embriyo için haftaya gel diğer haftada kalp atışı için gelirsin dedi. normalde Embriyo ne zaman görülüyor tam olarak
Evet baktırıyorum canım, ekte gönderdim. Doktorum artık kan verme dedi de ben kesin dayanamam pazartesi bi daha veririmMaşallah canım kanına baktırdın mı düzenli
Hadi hayırlısı olsun inşallahCanım duyduğum kadarıyla 6+4 te falan yani doktorun tam süresinde söylemiş
9 haftada baslıyor uyku kızlar merak etmeyinBende aynıyim hani tatlı tatlı uyku basacakti aksine olan uykularımda firar etti
9 haftada baslıyor merak etmeYa hamilelik hani uyku yapıyordu ya, ben gece yatıyorum 5 ten 6dan sonra hep bir huzursuzluk uykumdan anlamıyorum valla. Sadce akşam tv karşısında arada bir yokluyor uyku.. ben gece yatınca sabah deliksiz uyanırdım yaa
Belli olmaz hiç olmayada bilir bir anda da başlayabilir.iki gebeliğimde farklıydı.bunda şimdilik ses yok hafif migde sıkıntıları var ama ne olur bilemiyorumMide bulantılarınız nasıl başladı kızlar, aniden mi geldi? Benim midem yanıyor bir kaç gündür acaba sonrasında midem mi bulanmaya başlayacak diyorum?
Evet her gebelik farklı oluyor diyorlar. Yeni yemek yesem bile sanki açmışım gibi bi his oluyor yanmaya benzer. Daha da 5. Haftadayım erken gibi geliyor ondan aklıma takıldıBelli olmaz hiç olmayada bilir bir anda da başlayabilir.iki gebeliğimde farklıydı.bunda şimdilik ses yok hafif migde sıkıntıları var ama ne olur bilemiyorum
Uyku mu başlıyor daha baya varmış:)9 haftada baslıyor merak etme