2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hayırlısı ile görürsün canım sor bakalım doktora bize de anlat neler tavsiye edecek güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar doktordan çıktım az önce 5+4 kese karnımdan göründü gayet iyi büyümüş falan dedi embriyo için haftaya gel diğer haftada kalp atışı için gelirsin dedi. normalde Embriyo ne zaman görülüyor tam olarak

Canım duyduğum kadarıyla 6+4 te falan yani doktorun tam süresinde söylemiş

Mide bulantılarınız nasıl başladı kızlar, aniden mi geldi? Benim midem yanıyor bir kaç gündür acaba sonrasında midem mi bulanmaya başlayacak diyorum?

Mide bulantılarınız nasıl başladı kızlar, aniden mi geldi? Benim midem yanıyor bir kaç gündür acaba sonrasında midem mi bulanmaya başlayacak diyorum?
Belli olmaz hiç olmayada bilir bir anda da başlayabilir.iki gebeliğimde farklıydı.bunda şimdilik ses yok hafif migde sıkıntıları var ama ne olur bilemiyorum

Belli olmaz hiç olmayada bilir bir anda da başlayabilir.iki gebeliğimde farklıydı.bunda şimdilik ses yok hafif migde sıkıntıları var ama ne olur bilemiyorum
Evet her gebelik farklı oluyor diyorlar. Yeni yemek yesem bile sanki açmışım gibi bi his oluyor yanmaya benzer. Daha da 5. Haftadayım erken gibi geliyor ondan aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…