- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
Benimde hep düşük bel diğeri bir garip gelirdi ama artık mecbur giyeceğiz herhalde benim memişler çok fena bugün ya bu nedir sütyenin arkasını açtım öyle oturuyorum valla ofisteBen de hep dusuk bel giyiyordum ic camasirini onu giyince alti bezlenmis bebek gibi oluyorsunrahat ama napim senin o aldigini dene eger rahat olursa ben de alayim
Ah inşallah inşallahUmarım bir mucize olur da saglikla büyür
yeni sipariş verdim bakalım haftaya ancak gelir.Ben de hep dusuk bel giyiyordum ic camasirini onu giyince alti bezlenmis bebek gibi oluyorsunrahat ama napim senin o aldigini dene eger rahat olursa ben de alayim
Dualarımız seninle canımCanım ne güzel söyledin inşallah Allah'ım sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin hepimiz için
Gittikçe benim de memeler füze olmaya başladıBenimde hep düşük bel diğeri bir garip gelirdi ama artık mecbur giyeceğiz herhalde benim memişler çok fena bugün ya bu nedir sütyenin arkasını açtım öyle oturuyorum valla ofiste
Ondan da yeni alcam mecbur zor sığıyorlar valla :) Arada büyük olan vardı ona geçtim şuan idare ediyoruzBenimde hep düşük bel diğeri bir garip gelirdi ama artık mecbur giyeceğiz herhalde benim memişler çok fena bugün ya bu nedir sütyenin arkasını açtım öyle oturuyorum valla ofiste
anne yaşı kaçıncı çocuk ve şehir de söyler misiniz
yaş 26anne yaşı kaçıncı çocuk ve şehir de söyler misiniz?
Hayırlısı olsun canım hoş geldin. 2gün de bir gidip ölçtür. 1000'i geçince genelde bıraktık ölçtürmeyi. 5 .Haftadan sonradan doktor :)Merhabalar Eylül anneleri benide ekler misin sat:17 Aralık fakat dün hcg 23 çıktı bugün gitmedim ama 2 günde bir gidip kontrol mu etmem gerekiyor malum ilk annelik deneyimi ve heycanlıyımtecrübelilerden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden
Gel ben alim bitanemKan verirken benim gibi zorlanan var mı ağlayacağım artık utanmasam damarlarım incecik bulamıyorlar bebek igmesiyle giriyorlar elimin üstünden damarım şişti balon oldu yaa off
İki günde bir kontrol er et kuzumMerhabalar Eylül anneleri benide ekler misin sat:17 Aralık fakat dün hcg 23 çıktı bugün gitmedim ama 2 günde bir gidip kontrol mu etmem gerekiyor malum ilk annelik deneyimi ve heycanlıyımtecrübelilerden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden
Oyyy canimm keşke burda olsan da alsan suzgece döndümGel ben alim bitanemlaborantım
İki günde bir kontrol er et kuzumMerhabalar Eylül anneleri benide ekler misin sat:17 Aralık fakat dün hcg 23 çıktı bugün gitmedim ama 2 günde bir gidip kontrol mu etmem gerekiyor malum ilk annelik deneyimi ve heycanlıyımtecrübelilerden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden
KıyamamOyyy canimm keşke burda olsan da alsan suzgece döndüm
Bir an önce binleri görsem de bitse şu işkence yaİki günde bir kontrol er et kuzum
Kıyamam
Oda biter inşallah şuan kaçtır benimde aklım hala benim beta değerindeBir an önce binleri görsem de bitse şu işkence ya
Tahminimce iki kat olarak hesaplasam yarın 5+4 benim 72000 oluyorBir an önce binleri görsem de bitse şu işkence ya
Doktor erken yumurtlama diyo tek kese dedi 4+3 vajinal bakınca yarın da kontrolum var karnından bakalım kesene dedi 5+4 te bebiş görünür mü acaba bi önceki gebeliğimde görünmemiştiBir an önce binleri görsem de bitse şu işkence ya
Maşallah kuzum benim de bin çıksa keşke hemen 3oluyor kan vereli haftaya da doktora giderdimTahminimce iki kat olarak hesaplasam yarın 5+4 benim 72000 oluyor