4+5. 4.haftani bitirip 5.haftandan 5gün almışsın kuzu yani 5.haftandasinSonbahardagel kuzum happy moment uygulamasına göre 4+5 görünüyor ama buradaki imzada5. Hafta diyor aynı bilgileri girdim neden farklı hesaplıyor bilgin var mı
Bu hesaplamalara kafam pek ermiyor henüz şuan 5 haftalık o zaman4+5. 4.haftani bitirip 5.haftandan 5gün almışsın kuzu yani 5.haftandasin
4+5. 4.haftani bitirip 5.haftandan 5gün almışsın kuzu yani 5.Sonbahardagel kuzum happy moment uygulamasına göre 4+5 görünüyor ama buradaki imzada5. Hafta diyor aynı bilgileri girdim neden farklı hesaplıyor bilgin var mı
Aynen kuzum 5+Lara gectigin an 6.haftana gireceksinBu hesaplamalara kafam pek ermiyor henüz şuan 5 haftalık o zaman
Sağ ol canım yardim için4+5. 4.haftani bitirip 5.haftandan 5gün almışsın kuzu yani 5.
Aynen kuzum 5+Lara gectigin an 6.haftana gireceksin
aynı durumdayım canım inan artık kocamın yanında rahat rahat gazı bırakıyoruz çocuğun yapıyor diyorum :))Evet çalışıyorum iş hayatında daha çok zorluyor zaten bazen dersten çıkıp bir koşu lavaboya gidip geliyorumbide afedersin çok gazim oluyor inanılmaz sürekli onun içinde lavaboya gidiyorum
Gayet iyi canım maşallahArkadaşlar benim 2 şer gün ara ile değerlerim bu şekilde sizde yükselişi normal mi
hoşgeldinArkadaşlar benim 2 şer gün ara ile değerlerim bu şekilde sizde yükselişi normal mi
Ay şükür canım dün biraz çok az kan gelince peçeteye bir korku salmıştı beni doktorum yerleşme kanaması ve kan sulandırıcı kullandığın için dedi ama yine de korkmuştum böyle sonucu alınca rahatladımGayet iyi canım maşallah
Yerlesmedendir o leke korkma canim bende bir iki saate kan vermeye gidicem inşallah güzel güzel yükselmiştir dua et bana daAy şükür canım dün biraz çok az kan gelince peçeteye bir korku salmıştı beni doktorum yerleşme kanaması ve kan sulandırıcı kullandığın için dedi ama yine de korkmuştum böyle sonucu alınca rahatladım
İnşallah canım benim dualarım seninle güzel sonuçlarla gel inşallahYerlesmedendir o leke korkma canim bende bir iki saate kan vermeye gidicem inşallah güzel güzel yükselmiştir dua et bana da
Asıl soruyu unutmuşumBebisinin kesesini gören annelerime bu sorum . Doktor da yunurtlama takibi yaptirdiysaniz eğer mesela ben takibini yaptırdım bir yumurtam buyunustu sadece oda sagdaydi bir gün sonra çatladı ama benim şuan ki kasik ağrılarım batmalarimin hepsi solda acaba bebek sola mı yerleşiyor yoksa sonradan sol da bir yumurta daha mı büyüdü ve bebise döndü yani sağ kasigim da tık yok solum dolu dolu gibi ve batıyor sancı yapıyor sizde de bu durum oldu mu yoksa sağ sol farketmez mı
canım aynı durum bende var benimde solda vardı tek yumurta ama hep sağımda ağrı oluyor batma hep sağımda oldu ikinci bir yumurta olduğunu düşünmüyorum kesede görünmediki sorayım soramadım da doktora .Bebisinin kesesini gören annelerime bu sorum . Doktor da yunurtlama takibi yaptirdiysaniz eğer mesela ben takibini yaptırdım bir yumurtam buyunustu sadece oda sagdaydi bir gün sonra çatladı ama benim şuan ki kasik ağrılarım batmalarimin hepsi solda acaba bebek sola mı yerleşiyor yoksa sonradan sol da bir yumurta daha mı büyüdü ve bebise döndü yani sağ kasigim da tık yok solum dolu dolu gibi ve batıyor sancı yapıyor sizde de bu durum oldu mu yoksa sağ sol farketmez mı
Çok merak ediyorum bu konuyu ya ne olduysa hep solumda oluyor ilk gebeligim de de solum ağırirdi batardi bir takım reaksiyonlar oluyor orda hissediyorum bilen biri açıklasa ya bize bunucanım aynı durum bende var benimde solda vardı tek yumurta ama hep sağımda ağrı oluyor batma hep sağımda oldu ikici bir yumurta olduğunu düşünmüyorum kesede görünmediki sorayım soramadım da doktora .
İnce ince sağımda bir sizlama oldu bir iki defa ama ağırlıklı olarak hep solum batıyor ve dolu gibi şiş gibi bisey var yani orda belli bebis orada ama yumurta sagdaydi sonradan yumurta takibiniz bırakmıştım acaba sonradan bir yumurta daha mı büyüdü solda femara kullanarak hamile kalmıştımBenim yumurta sağımdaydı ve hep sağ kasığımda ağrı vardı ama şu 3 gündür arada sol kasığıma da giriyor ağrı
Yuvarlıyor kuşum 5. Haftanın içindesin diyorSonbahardagel kuzum happy moment uygulamasına göre 4+5 görünüyor ama buradaki imzada5. Hafta diyor aynı bilgileri girdim neden farklı hesaplıyor bilgin var mı
ben hiç solda bişey hissetmiyorum hatta solumda ağrı hissedeyim diye psikolojik olarak ssolda belirti aradım yok anam bacım bişey yok. bu arada dedim ya kese görünmedi bende miyon var onun arkasında demişti doktur eşimde benim kız nazlı saklanıyor diye böbürleniyor :))))) canım bende femara kullandım peşinden catlatma iğnesiİnce ince sağımda bir sizlama oldu bir iki defa ama ağırlıklı olarak hep solum batıyor ve dolu gibi şiş gibi bisey var yani orda belli bebis orada ama yumurta sagdaydi sonradan yumurta takibiniz bırakmıştım acaba sonradan bir yumurta daha mı büyüdü solda femara kullanarak hamile kalmıştım