- 13 Ekim 2022
- 524
- 869
tuvalete gitmekten yoruldum bir bardak suya en az üç defa gidiyorum . hele gece artık uykum bölük pörcük3,5 litre su içiyorum daha ne yapayım :) Hareket var zaten çalışıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuvalete gitmekten yoruldum bir bardak suya en az üç defa gidiyorum . hele gece artık uykum bölük pörcük3,5 litre su içiyorum daha ne yapayım :) Hareket var zaten çalışıyorum :)
Bende de bu şekilde uyku düzenim çok bozuldu gün içinde aşırı uykum geliyor sabaha karşı 5 gibi de uyanıyor uyuyamıyorum sürekli tuvalet mesaisi yapıyorumtuvalete gitmekten yoruldum bir bardak suya en az üç defa gidiyorum . hele gece artık uykum bölük pörcük
çalışıyormusun sabah işe yorgun geliyorum dün gece eşime hasta bezi al dedim :))Bende de bu şekilde uyku düzenim çok bozuldu gün içinde aşırı uykum geliyor sabaha karşı 5 gibi de uyanıyor uyuyamıyorum sürekli tuvalet mesaisi yapıyorum
Durumun varsa git bebeğim ikilemde kalmış anladığım kadarıylainşallah canım acaba başka doktorada mı gitsem
Bende çalışıyorum hemde insan gibi çalıştırmıyorlarçalışıyormusun sabah işe yorgun geliyorum dün gece eşime hasta bezi al dedim :))
Bence çok mantıklı bir karar vermişsin riske atmaya gerek yok geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun yerinde olsam bende aynısını yapardımgünaydın kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi miyonların arkasında kalıyor muhtemelen dedi. vajinal ultrasonla bakalım dedi hayır dedim şimdiye kadar kanamam olmadı vajinal ultrason genelde kanama yapıyor dedim. ayın 19unda gel hem kalbi hemde keseyi görürüz dedi ama keseyi tekrar göremezsem vajinal ultrason yaparız dedi anlaşma yaptık çıktım... kan değerlerime baktı bir sorun yok dedi artışlar gayet güzel dedi bir daha kana bakmaya gerek yok dedi.
Kuzum beni de eklermisin sat 2 aralik yaş 29 1. Cocuk tahmini dogum 09.09.2023 şehir uşakKızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?
Masallah kalp atışını dinletti mi doktor?Hamile kulotu aldim coook rahat kesmiyor bu arada benim bebisi atayım size teyzeleri bi maşallah demeyi unutmayalım
Maşallah kuzum sağlıkla gelsinHamile kulotu aldim coook rahat kesmiyor bu arada benim bebisi atayım size teyzeleri bi maşallah demeyi unutmayalım
Salı günü dinlemeye gidicez ama yakınlaştırıp gosterdi pıtı pıtı atan kalbi gozukuyodu ekrandan ses titresiminden görüyorum kalbinin attigini ama daha minik haftaya tam duyarız dediMasallah kalp atışını dinletti mi doktor?
Aminn canim benim hepimizin saglikla insallahMaşallah kuzum sağlıkla gelsin
Haftalarimiz ayniyken gitmişiz sanırım bana da öyle demişti de o yuzden sordumSalı günü dinlemeye gidicez ama yakınlaştırıp gosterdi pıtı pıtı atan kalbi gozukuyodu ekrandan ses titresiminden görüyorum kalbinin attigini ama daha minik haftaya tam duyarız dedi
Sağol canım şimdi olduCanım kendi profiline gir. Orada forum seçeneklerine tıkla. Aşağıda başkalarının imzasını görüntüle var ona basarsan kendini de görüyorsun
Benim işim rahat çoğu zaman odamın kapısını arkadan kilitliyip uyuyorumBende çalışıyorum hemde insan gibi çalıştırmıyorlar
Ben 4-5 bardak cay iciyorum. Bir turk kahvesi bir de filtre kahve. Bulari kesemedim ilk gebeligimde de bu kadar iciyordum. Ama bu iki gundur caydan biraz midem bulanmaya basladi o yuzden icmiyorum portakal suyu iciyorumKızlar siz bu soğuk günlerde içecek olarak ne tuketiyorsunuz ben çay kahve tiryakisiyim yerine bisey koyamıyorum içmiyorum onları da nolur kalmaz diye alternatif ariyorum sıcak biseyler ne içiyorsunuz siz
Tablo nerede gorunuyir ben goremedimBen yarın doktora girip çıktıktan sonra ekleyeceğim hayırlısı ile keseyi göreyim de
NewMamaa beni de ekler misiniz?Kızlar Günaydın ; tabloya eklemeyi unuttuğum varsa tekrar hatırlatabilir mi?
İşine karışmak gibi olmasın ama fazla değil mi canım o kadar çay kahve bebislerimiz bizim yedik ictiklerimizden besleniyorlarBen 4-5 bardak cay iciyorum. Bir turk kahvesi bir de filtre kahve. Bulari kesemedim ilk gebeligimde de bu kadar iciyordum. Ama bu iki gundur caydan biraz midem bulanmaya basladi o yuzden icmiyorum portakal suyu iciyorum
Evet çalışıyorum iş hayatında daha çok zorluyor zaten bazen dersten çıkıp bir koşu lavaboya gidip geliyorum bide afedersin çok gazim oluyor inanılmaz sürekli onun içinde lavaboya gidiyorumçalışıyormusun sabah işe yorgun geliyorum dün gece eşime hasta bezi al dedim :))