2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende iste içime sinmiyor nasıl yemicem ne desemki kadıncağız da ben istiyorum diye hasta hasta aldı doldurdu 🙄bana bahane bulun o zaman 😃
Canım hastayım de ben öyle dedim yılbaşında mecbur salgın var diye korktular kimse evinden çıkmadı küçük pembe yalanlar artık eşini de ikna edeceksin tabi riskli buluyorsan bence

Evet bende şok oldum içinde bebek görünüyor mu dedim hayır daha çok küçük dedi. Herşeyi normal güzel yere yerleşmiş dedi. Ama şubat başında çağırdı:KK43: O zaman her şeyi tam görürüz öncesinde acele etme dedi. Bende nasıl dayancam bilmem Benimde 5+1 bu arada
Canım kese kaç mm ki zaten daha çok küçük olucak tabi benim 10.26mm

Çok tedirgin oldum gitmesem olmaz gitsem de yemesem olmaz yesem korkuyorum arada kaldım öyle
Bak gecen gün kiymali börek yedim gıda zehirlenmesi yaşadım midem altüst dr ağır şeyler yeme dedi de sen bana ayır Anne ben evde yerim su an midem kotu de yalan yok ben bi kere kiymali börekten zehirlenmistim bise demez ole 😄

Evet bende şok oldum içinde bebek görünüyor mu dedim hayır daha çok küçük dedi. Herşeyi normal güzel yere yerleşmiş dedi. Ama şubat başında çağırdı:KK43: O zaman her şeyi tam görürüz öncesinde acele etme dedi. Bende nasıl dayancam bilmem Benimde 5+1 bu arada
Bebek kese boyutu 22 mm yi geçince gözüküyor kuzum sakin ol doğal bu

Bak gecen gün kiymali börek yedim gıda zehirlenmesi yaşadım midem altüst dr ağır şeyler yeme dedi de sen bana ayır Anne ben evde yerim su an midem kotu de yalan yok ben bi kere kiymali börekten zehirlenmistim bise demez ole 😄
Az önce aradım konuştum öyle dedim 😅Allah affetsin napiiimm

Iyi cesaret ben ciger ve kelle paça hastasiyim yemiyorum ben zaten alengirli leke gelip duruyor yapmayın kuzum dr bi bildigi var ki yasakliyor
Bilmiyodum balım zaten bir haftadır doğru düzgün bişey yediğim yok iştahım sıfır midem bulanıyor

Merhaba idrar ve kan testlerinizi yaptınız mı sonuçları paylaşabilir misiniz bende lökosit yüksek çıktı tedirginim

Merhaba idrar ve kan testlerinizi yaptınız mı sonuçları paylaşabilir misiniz bende lökosit yüksek çıktı tedirginim
İdrarda degil de kandaki yüksekliği gebeliğe bağlı ve normal canınızı sıkmayın.
Ben tüm vitamin hemogram biyokimya ve toksoplazma testlerini yaptırdım sukur d vitamini eksikliği dışında bir sorun yok.

İyi akşamlar hanımlar, grubunuza misafir olarak mı geliyorum bilmiyorum ama 10 gün adet gecikmem oldu 1 Aralık sat hcg değeri bu çıktı varsa süpriz olacak çok merak ediyorum çok stres olduk varmı yokmu neden gecikti diye. Allah isteyen hazır olan herkese nasip etsin annelik duygusunu kucaklarını boş bırakmasın şimdiden çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi kolay hamilelik kolay doğumlarınız olsun 🤲🏻🌸

Eklentiler

• EA47BE2C-674D-4A6B-B0FA-6BFF8B66CC2D.jpeg
    EA47BE2C-674D-4A6B-B0FA-6BFF8B66CC2D.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 74
İyi akşamlar hanımlar, grubunuza misafir olarak mı geliyorum bilmiyorum ama 10 gün adet gecikmem oldu 1 Aralık sat hcg değeri bu çıktı varsa süpriz olacak çok merak ediyorum çok stres olduk varmı yokmu neden gecikti diye. Allah isteyen hazır olan herkese nasip etsin annelik duygusunu kucaklarını boş bırakmasın şimdiden çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi kolay hamilelik kolay doğumlarınız olsun 🤲🏻🌸
İyi akşamlar hcg değerin negatif gösteriyor yine de bı doktora git herşeyde vardır bir hayır moralini bozma rabbim herşeyin hayırlısını verir

Arkadaşlar hangi pozisyonda yatıyorsunuz genelde yatarken, ben devamlı sırt üstü uyurum ama az önce bi yazı okudum yan yatmak gerekiyormuş sanırım

X