Kaçıncı haftada veriliyormuş? Fiyat filan aldınız mıEvet bebeğim
Hastsnede çalışıyorum bu genetik nıft testini yapan firmanın müdürü ile görüştüm İstanbul Pendik te oturuyorum sana tüm gen paket 5000 yaparım dedi kilona boyuna göre hafta belirleniyor bana 12. Hafta yapalım dedi sağlıklı ilerlerse o tarihe kadar öyle yapcam düşüklerim var yaş da 35 olunca bakmak istedim ikili üçlü tarama ile uğraşana kadarKaçıncı haftada veriliyormuş? Fiyat filan aldınız mı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahMerhabaaAşağıya adete 3 gün kala (pazartesi günü)olan testime ekliyorum 4 dk içinde çıktı fakat foto kurumuş hali. bu ay hiç umudum yoktu sadece içime doğan anlık bir hisli yaptım . Eylül doğumluyum bebeğimde Eylül ayında gelsin diye çok dua etmiştim . Yarın testi tekrarlayacağım . Fakat kızlar her ayki regl ağrım var korkuyorum da bir yandan sizde de oluyormuydu hamiş olanlar
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapmamızı nasip etsinBebeğim demek sende kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. Üç ay geçip genetik test temiz gelene kadar yüreğim hep ağzımda olucak inşallah bu defa herşey çok çok güzel olur
Ben bundan önceki düşüğümü genetiğe yolladım trizomi 14 çıktı bundan sebep genetik problemi varmı yokmu diye nıft testi yapmak istiyorum içim rahat olsun diye. Zaten yaş 35 ve üzeri olunca bilirsin ikili üçlü testler yüksek riskli çıkıyor boşuna o testleri yapıp sitres olana kadar en iyisii bu testi yapıp içimi rahatlamak istiyorum. Allahım hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahAmin canım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapmamızı nasip etsinsenin neden genetik test yapılacak?
Ya sizinle aynı durumdayım çok kötüyüm şuanMerhaba kızlar dünden beri fena hastayım boğaz ağrısı ateş kırgınlık.. ıhlamur bal limon harici birşey de içemiyorum. İnşallah kısa sürer. Bugün kızımın da doğum günü hiç hazırlık yapamayacğım yavruma, elim kolum kalkmıyor. Dün tekrar kan verdim 1300 çıktı. Listeye beni de ekleyin.
29 yaş
2. Çocuk
Sat 06.12.2022
Doğum 12.09.2023
Kocaeli
Evet ama mide bulantısı daha kötü bide midem yanıyorKızlar sizde de uyku hali bastırmaya başladı mı fena uykum geliyor benim çalışıyorum beni çok zorluyor
O daha kötü bende henüz başladı çok şükür bir haftaya başlar sanırımEvet ama mide bulantısı daha kötü bide midem yanıyor
Ben de kısmetse düşünüyorum da aklımda soru işareti olmasın diye. Ben de Tuzla'dayim. Pendik Medikal park hastanesine gidiyorum. hangi hastane bu dediğiniz acaba? Bize de yardımcı olursunuz belk :)Hastsnede çalışıyorum bu genetik nıft testini yapan firmanın müdürü ile görüştüm İstanbul Pendik te oturuyorum sana tüm gen paket 5000 yaparım dedi kilona boyuna göre hafta belirleniyor bana 12. Hafta yapalım dedi sağlıklı ilerlerse o tarihe kadar öyle yapcam düşüklerim var yaş da 35 olunca bakmak istedim ikili üçlü tarama ile uğraşana kadar
Size çok iyi fiyat vermişler duyduğum kadarıyla diğer arkadaşlardan 7000 -10000 arası hepEvet ama mide bulantısı daha kötü bide midem yanıyor
Gözün aydın canım kese görüntüsü yok mu at bize deKızllaarr günaydın, Ben de bugün sabah doktora gittim keseyi gördüm çok şükür çok mutluyum :):)4 - 5 haftalık dedi. Kalp için erkenmiş daha. (5+1'im ) şubat başında çağırdı. Çok uzak arada gelsem göremez miyiz dedim arada bazen görünmüyor ve anneler üzülüyor kafaya takıyor dedi. Şubat başında gel herşeyi kesin net görelim dedi.
Gözün aydın canım maşallahKızllaarr günaydın, Ben de bugün sabah doktora gittim keseyi gördüm çok şükür çok mutluyum :):)4 - 5 haftalık dedi. Kalp için erkenmiş daha. (5+1'im ) şubat başında çağırdı. Çok uzak arada gelsem göremez miyiz dedim arada bazen görünmüyor ve anneler üzülüyor kafaya takıyor dedi. Şubat başında gel herşeyi kesin net görelim dedi.
Benimde bugün adet günüm ve pembemsi kanama başladı sanırım kimyasal gebelik olduKızlar benim bugün adet günüm normalde dün kan sonucum 147 çıkmıştı fakat bugün tuvalete gidince kanamam olduğunu farkettim peçeteye geldi bu durumu yaşayan var mı çoo korktum doktorumdan da haber bekliyorum