2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kaçıncı haftada veriliyormuş? Fiyat filan aldınız mı
Hastsnede çalışıyorum bu genetik nıft testini yapan firmanın müdürü ile görüştüm İstanbul Pendik te oturuyorum sana tüm gen paket 5000 yaparım dedi kilona boyuna göre hafta belirleniyor bana 12. Hafta yapalım dedi sağlıklı ilerlerse o tarihe kadar öyle yapcam düşüklerim var yaş da 35 olunca bakmak istedim ikili üçlü tarama ile uğraşana kadar

Yaaa kızlar labda çalışıyorum şimdi üç günlük bebek geldi sarılık vermeye küçücük 2800 doğmuş nasıl tatlı anlatamam fındık gibi burnu esmer saçları uzun yaa içim gitti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah nasıl güzel bir duygudur bu. Kucağıma aldım bu his bambaşka

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba kızlar dünden beri fena hastayım boğaz ağrısı ateş kırgınlık.. ıhlamur bal limon harici birşey de içemiyorum. İnşallah kısa sürer. Bugün kızımın da doğum günü hiç hazırlık yapamayacğım yavruma, elim kolum kalkmıyor. Dün tekrar kan verdim 1300 çıktı. Listeye beni de ekleyin.
29 yaş
2. Çocuk
Sat 06.12.2022
Doğum 12.09.2023
Kocaeli

Amin canım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapmamızı nasip etsin senin neden genetik test yapılacak?

Amin canım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapmamızı nasip etsin senin neden genetik test yapılacak?
Ben bundan önceki düşüğümü genetiğe yolladım trizomi 14 çıktı bundan sebep genetik problemi varmı yokmu diye nıft testi yapmak istiyorum içim rahat olsun diye. Zaten yaş 35 ve üzeri olunca bilirsin ikili üçlü testler yüksek riskli çıkıyor boşuna o testleri yapıp sitres olana kadar en iyisii bu testi yapıp içimi rahatlamak istiyorum. Allahım hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah güzel günler görelim mutlu anlarımıza şahit olalım inşallah

Ya sizinle aynı durumdayım çok kötüyüm şuan grip öksürük ağır yakalandım bide bu dönemde ne yiyip içiçeğimi bilemiyorum Ihlamur bal limon iyi geldi mi

Kızlar sizde de uyku hali bastırmaya başladı mı fena uykum geliyor benim çalışıyorum beni çok zorluyor

Ben de kısmetse düşünüyorum da aklımda soru işareti olmasın diye. Ben de Tuzla'dayim. Pendik Medikal park hastanesine gidiyorum. hangi hastane bu dediğiniz acaba? Bize de yardımcı olursunuz belk :)

Kızllaarr günaydın, Ben de bugün sabah doktora gittim keseyi gördüm çok şükür çok mutluyum :):) 4 - 5 haftalık dedi. Kalp için erkenmiş daha. (5+1'im ) şubat başında çağırdı. Çok uzak arada gelsem göremez miyiz dedim arada bazen görünmüyor ve anneler üzülüyor kafaya takıyor dedi. Şubat başında gel herşeyi kesin net görelim dedi.

Gözün aydın canım kese görüntüsü yok mu at bize de

Gözün aydın canım maşallah ultrason kağıdı verdi mi bizimle de paylaşır mısın

Kızlar benim bugün adet günüm normalde dün kan sonucum 147 çıkmıştı fakat bugün tuvalete gidince kanamam olduğunu farkettim peçeteye geldi bu durumu yaşayan var mı çoo korktum doktorumdan da haber bekliyorum

Benimde bugün adet günüm ve pembemsi kanama başladı sanırım kimyasal gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…