2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben tablomu kendi profilimde göremiyorum kızlar ne yapmam lazım tahmini doğum tarihini ekledim

Aklıma takılan diğer bir soru ? Geneligi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasadiniz mi veya doktora giden arkadaşlar doktor böyle bir yasak koydu mu sizlere

Ben tablomu kendi profilimde göremiyorum kızlar ne yapmam lazım tahmini doğum tarihini ekledim
Kendi profiline tıkla Forum seçeneklerine tıkla. Az aşğıda başkalarının imzalarını gör var ona tik yapçaksın öyle görürsün. Biz seni görüyoruz şuan.

Aklıma takılan diğer bir soru ? Geneligi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasadiniz mi veya doktora giden arkadaşlar doktor böyle bir yasak koydu mu sizlere
Bana direk sormadan kendisi söyledi ben serbest diyene kadar birliktelik yasak dedi

Bugün bana normal hayatına devam et dedi birliktelik yaşayabilirsin dedi ama biz eşimle temkinliyiz nedense ikimizde aynı görüşteyiz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…