Doktor mu söylüyor onu, ben daha gitmedim de. Ben direk sat'a göre hesapladımyazmıştım geç döllenme diye
Çok çok amin kuzumAllah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Evet canım ultrasonda görülüyorDoktor mu söylüyor onu, ben daha gitmedim de. Ben direk sat'a göre hesapladım
Yaş:29Siz etiketleyin kızlar ben yarın iş yerinde bilgisayardan ekleyeceğim hepinizi inş. Telefondan zor oluyor da.
Dusuk tehlikesi yaşamadığın sürece dr yasak koymuyor su an bana yasak koydu mesela :)Aklıma takılan diğer bir soru ? Geneligi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasadiniz mi veya doktora giden arkadaşlar doktor böyle bir yasak koydu mu sizlere
Çok güzel canımKızlar
8 Ocak 623
10 Ocak 1957 beta artış iyi mi
Senin kanaman mi olmuştu ondan mı düşük tehliken varDusuk tehlikesi yaşamadığın sürece dr yasak koymuyor su an bana yasak koydu mesela :)
Kendi profiline tıkla Forum seçeneklerine tıkla. Az aşğıda başkalarının imzalarını gör var ona tik yapçaksın öyle görürsün. Biz seni görüyoruz şuan.Ben tablomu kendi profilimde göremiyorum kızlar ne yapmam lazım tahmini doğum tarihini ekledim
Deniyim canım birKendi profiline tıkla Forum seçeneklerine tıkla. Az aşğıda başkalarının imzalarını gör var ona tik yapçaksın öyle görürsün. Biz seni görüyoruz şuan.
Canım imza kısmını yanlış eklemişsin galiba. Orada 11 Ağustos yazıyor tahmini doğuma. Profilden düzelt istersenYaş 36
Sat 5aralık
2.çocuk
İstanbul
Tahmini doğum tarihi 11 Eylül
Evet canim benim ondan önce dr birliktelik icin ben yasaklayana kadar serbest demiştiSenin kanaman mi olmuştu ondan mı düşük tehliken var
Aman dikkat et canım eğer riskin varsaEvet canim benim ondan önce dr birliktelik icin ben yasaklayana kadar serbest demişti
Bol bol uzanmali dikkat etmeye çalışıyorum kuzum sagolasinAman dikkat et canım eğer riskin varsa
Bana direk sormadan kendisi söyledi ben serbest diyene kadar birliktelik yasak dediAklıma takılan diğer bir soru ? Geneligi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasadiniz mi veya doktora giden arkadaşlar doktor böyle bir yasak koydu mu sizlere
Bugün bana normal hayatına devam et dedi birliktelik yaşayabilirsin dedi ama biz eşimle temkinliyiz nedense ikimizde aynı görüşteyiz şimdilikAklıma takılan diğer bir soru ? Geneligi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasadiniz mi veya doktora giden arkadaşlar doktor böyle bir yasak koydu mu sizlere
RabbimDualarımız seninle canım poztif ol lütfen
Yaş32Kızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
Bende öyle düşünüyorum 3 ayi çıkana kadar uzak duralım dedikBugün bana normal hayatına devam et dedi birliktelik yaşayabilirsin dedi ama biz eşimle temkinliyiz nedense ikimizde aynı görüşteyiz şimdilik