2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam herkese bir kızım var 6 yaşında rabbim bağışlasın. Nasip olursa kardeşi olsun ve biz de 2. Evladımıza kavuşalım niyetindeyiz. Geçen sene 1 kürtajım ve 1 düşüğüm var genetiğe gidince kanda pıhtılaşmam olduğu görüldü.
Rabbim tekrar nasip etti progestan ve hergün iğne yaparak yola devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🍀🧿
Merhabalar benim de bir kürtajım ve bir düşüğüm var şimdi test yaptm çift çizgi çıktı benimde kanım da pıhtılaşma yatkınlığı var

Merhabalar benim de bir kürtajım ve bir düşüğüm var şimdi test yaptm çift çizgi çıktı benimde kanım da pıhtılaşma yatkınlığı var
Hemen doktora muayene ol gebelik varsa iğne ve coraspin başlayabilir ler benim 6 genden 4 ü heterezigot çıktı üç farklı doktor muhakkak kan sulandırıcı ile yola devam etmemi söyledi şimdi bu şekilde ilerliyorum

Merhabaa 🙋🏻‍♀️ Aşağıya adete 3 gün kala (pazartesi günü)olan testime ekliyorum 4 dk içinde çıktı fakat foto kurumuş hali. bu ay hiç umudum yoktu sadece içime doğan anlık bir hisli yaptım .☺️ Eylül doğumluyum bebeğimde Eylül ayında gelsin diye çok dua etmiştim🤲. Yarın testi tekrarlayacağım . Fakat kızlar her ayki regl ağrım var korkuyorum da bir yandan sizde de oluyormuydu hamiş olanlar 😟

Eklentiler

• IMG_20230111_001144.jpg
    IMG_20230111_001144.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 45
Merhabaa 🙋🏻‍♀️ Aşağıya adete 3 gün kala (pazartesi günü)olan testime ekliyorum 4 dk içinde çıktı fakat foto kurumuş hali. bu ay hiç umudum yoktu sadece içime doğan anlık bir hisli yaptım .☺️ Eylül doğumluyum bebeğimde Eylül ayında gelsin diye çok dua etmiştim🤲. Yarın testi tekrarlayacağım . Fakat kızlar her ayki regl ağrım var korkuyorum da bir yandan sizde de oluyormuydu hamiş olanlar 😟
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin regl ağrısı çekenler oluyor 🙏

Tebrik ederim canım 😍 baya belirgin çift cizgi görüyorum. Benim de ilk öğrendiğim dönemlerde adet sancılarım vardı her an olacak gibiydim, ha geldi ha gelecek diyordum. O yüzden bence normal yani öyle ağrılar hissetmen 😘

Tebrik ederim canım 😍 baya belirgin çift cizgi görüyorum. Benim de ilk öğrendiğim dönemlerde adet sancılarım vardı her an olacak gibiydim, ha geldi ha gelecek diyordum. O yüzden bence normal yani öyle ağrılar hissetmen 😘
Yaaaa ☺️ umarım tutunur bebiş. Tedirgin oluyor işte insan bide eşim görevde bebek deneme şansımız 6 ay sonraya kalıyor o yüzden güzel şeyler olsun istiyorum

Ne yapmam gerekiyor
Hemen doktora muayene ol gebelik varsa iğne ve coraspin başlayabilir ler benim 6 genden 4 ü heterezigot çıktı üç farklı doktor muhakkak kan sulandırıcı ile yola devam etmemi söyledi şimdi bu şekilde ilerliyorum
daha adet günüm bile gelmedi 2 hafta sonra gidecem

Regl olacakmis gibi histe gebelik belirtisidir zaten reglle çok benzer belirtileri var bende regl oluyorum sanmıştım. Hayırlı olsun canım 🥰 kan verebilirsin

Hayırlı olsun bu sefer tamamlansın inşallah mutluluklarımız 🤲🏻 doktor ne uygulayacak tedavi olarak?

Şimdilik bir sıkıntı yok şükür geçmiş biraz kötü olunca çok etkilendim ama bitti gitti şükür
Bebeğim demek sende kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. Üç ay geçip genetik test temiz gelene kadar yüreğim hep ağzımda olucak inşallah bu defa herşey çok çok güzel olur

Bebeğim demek sende kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah. Üç ay geçip genetik test temiz gelene kadar yüreğim hep ağzımda olucak inşallah bu defa herşey çok çok güzel olur
Genetik test dediğiniz fetal DNA mı?

X