2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim devamlı bir kanama değil ama peçeteye geldi o an şimdi kontrol ediyorum ara ara bi daha gelmedi

Ben de kısmetse düşünüyorum da aklımda soru işareti olmasın diye. Ben de Tuzla'dayim. Pendik Medikal park hastanesine gidiyorum. hangi hastane bu dediğiniz acaba? Bize de yardımcı olursunuz belk :)
Olurum tabi bebeğim Pendik şifa hastanesi kartı var bende atim sana önceden adını soyadını verim de indirim de yapsın yani full paketi 5000 yapar bana yaptığı fiyattan

Size çok iyi fiyat vermişler duyduğum kadarıyla diğer arkadaşlardan 7000 -10000 arası hep
Bana kendilerine yaptığı fiyattan uyguluyorlar tanıdıklarımı da yönlendirirsem aynı fiyattan yapar normalde pahalı tüm genler bakılıyor kromozom bakımından

Takip et kanaman devam edip artıcakmı korkma allahın izniyle bişey olmaz sakin olmaya çalış kuuzm

Takip et kanaman devam edip artıcakmı korkma allahın izniyle bişey olmaz sakin olmaya çalış kuuzm
Bir daha olmadı bir kere geldi şimdi doktorum aradı ben hem kan sulandırılmış hap çorapsız hem de oksapar iğne kullanıyordum onları bırakmamı kanamanın devam edip etmeyeceğini kontrol etmemi istedi. Hcg değerim 100 üzeri olduğu için kimyasal gebelik olmazmış artık

Bnde coraspin ve oxapar iğne kullanıyorum inşallah sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız

Sizde pıhtılaşma bozukluğumu çıkmıştı

Gözün aydın kuzum maşallah fotosu varsa atarmisim sakıncası yoksa

ün aydın canım kese görüntüsü yok mu at biz

Gözün aydın canım maşallah ultrason kağıdı verdi mi bizimle de paylaşır mısın

Gözün aydın kuzum maşallah fotosu varsa atarmisim sakıncası yoksa

Kızlar görüntü verdi ama iş yerindekiler filan bilmiyor diye arabada bıraktım. Fotosunu da çekmemişim. Sonra paylaşırım inşallah. Sadece kese var zaten bebiş görünmüyor daha. 10 gün sonra giderim diyordum ama şubat başında çağırdı ya nasıl bekleyecez :)

oy kuzum hayırlı olsun bende yarın gideceğim nasip olursa bakalım bana ne kadarlık diyecek çok heyecan yaptım

hayırlısı olsun bence sen dayanamayıp gidersin :))))

oy kuzum hayırlı olsun bende yarın gideceğim nasip olursa bakalım bana ne kadarlık diyecek çok heyecan yaptım

hayırlısı olsun bence sen dayanamayıp gidersin :))))
Ben de dayanamayıp gitmek istiyorum zaten de doktor çok net konuştu ya :) Erken gelip göremeyince üzülüyor hamileler bebek etkileniyor deyince bir dursam mı dedim :) Bir de eşim çok gitmeye karşı ultrasonun zararsız olduğunu anlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…