- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 29
Gerçekten mi yaBenimde bugün adet günüm ve pembemsi kanama başladı sanırım kimyasal gebelik oldu
İnşaallah gelmez senin bidahaBenim devamlı bir kanama değil ama peçeteye geldi o an şimdi kontrol ediyorum ara ara bi daha gelmedi
Yaa canım benim kötü düşünme ne olur doktorun ile görüştün mü inşallah ikimiz için de çok hayırlı haberler olurİnşaallah gelmez senin bidahabenimki devam ediyor maalesef çok üzüldüm ya
Görüşmedim de hayırlısı yaYaa canım benim kötü düşünme ne olur doktorun ile görüştün mü inşallah ikimiz için de çok hayırlı haberler olur
Olurum tabi bebeğim Pendik şifa hastanesi kartı var bende atim sana önceden adını soyadını verim de indirim de yapsın yani full paketi 5000 yapar bana yaptığı fiyattanBen de kısmetse düşünüyorum da aklımda soru işareti olmasın diye. Ben de Tuzla'dayim. Pendik Medikal park hastanesine gidiyorum. hangi hastane bu dediğiniz acaba? Bize de yardımcı olursunuz belk :)
Bana kendilerine yaptığı fiyattan uyguluyorlar tanıdıklarımı da yönlendirirsem aynı fiyattan yapar normalde pahalı tüm genler bakılıyor kromozom bakımındanSize çok iyi fiyat vermişler duyduğum kadarıyla diğer arkadaşlardan 7000 -10000 arası hep
Takip et kanaman devam edip artıcakmı korkma allahın izniyle bişey olmaz sakin olmaya çalış kuuzmKızlar benim bugün adet günüm normalde dün kan sonucum 147 çıkmıştı fakat bugün tuvalete gidince kanamam olduğunu farkettim peçeteye geldi bu durumu yaşayan var mı çoo korktum doktorumdan da haber bekliyorum
Bir daha olmadı bir kere geldi şimdi doktorum aradı ben hem kan sulandırılmış hap çorapsız hem de oksapar iğne kullanıyordum onları bırakmamı kanamanın devam edip etmeyeceğini kontrol etmemi istedi. Hcg değerim 100 üzeri olduğu için kimyasal gebelik olmazmış artıkTakip et kanaman devam edip artıcakmı korkma allahın izniyle bişey olmaz sakin olmaya çalış kuuzm
Bnde coraspin ve oxapar iğne kullanıyorum inşallah sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırızBir daha olmadı bir kere geldi şimdi doktorum aradı ben hem kan sulandırılmış hap çorapsız hem de oksapar iğne kullanıyordum onları bırakmamı kanamanın devam edip etmeyeceğini kontrol etmemi istedi. Hcg değerim 100 üzeri olduğu için kimyasal gebelik olmazmış artık
Bir daha olmadı bir kere geldi şimdi doktorum aradı ben hem kan sulandırılmış hap çorapsız hem de oksapar iğne kullanıyordum onları bırakmamı kanamanın devam edip etmeyeceğini kontrol etmemi istedi. Hcg değerim 100 üzeri olduğu için kimyasal gebelik olmazmış artık
Ben aşılama ile hamile kaldım canım doktor tedbir amaçlı kullandırıyorduSizde pıhtılaşma bozukluğumu çıkmıştı
Gözün aydın kuzum maşallah fotosu varsa atarmisim sakıncası yoksaKızllaarr günaydın, Ben de bugün sabah doktora gittim keseyi gördüm çok şükür çok mutluyum :):)4 - 5 haftalık dedi. Kalp için erkenmiş daha. (5+1'im ) şubat başında çağırdı. Çok uzak arada gelsem göremez miyiz dedim arada bazen görünmüyor ve anneler üzülüyor kafaya takıyor dedi. Şubat başında gel herşeyi kesin net görelim dedi.
Hadi inşallah canım teşekkür ederim bilgileri atarsın :) Çok çok sağolOlurum tabi bebeğim Pendik şifa hastanesi kartı var bende atim sana önceden adını soyadını verim de indirim de yapsın yani full paketi 5000 yapar bana yaptığı fiyattan
ün aydın canım kese görüntüsü yok mu at biz
Gözün aydın canım maşallahultrason kağıdı verdi mi bizimle de paylaşır mısın
Gözün aydın kuzum maşallah fotosu varsa atarmisim sakıncası yoksa
Canım senin tahmini doğum ne zamandı? Tabloya ekleyeyimYaş 37
Sat 07.12.2022
3.çocuk
Bursa
Hanzade hanım ile görüşeceksin özelden atıyorum numarayıHadi inşallah canım teşekkür ederim bilgileri atarsın :) Çok çok sağol
oy kuzum hayırlı olsun bende yarın gideceğim nasip olursa bakalım bana ne kadarlık diyecek çok heyecan yaptımKızllaarr günaydın, Ben de bugün sabah doktora gittim keseyi gördüm çok şükür çok mutluyum :):)4 - 5 haftalık dedi. Kalp için erkenmiş daha. (5+1'im ) şubat başında çağırdı. Çok uzak arada gelsem göremez miyiz dedim arada bazen görünmüyor ve anneler üzülüyor kafaya takıyor dedi. Şubat başında gel herşeyi kesin net görelim dedi.
hayırlısı olsun bence sen dayanamayıp gidersin :))))Kızlar görüntü verdi ama iş yerindekiler filan bilmiyor diye arabada bıraktım. Fotosunu da çekmemişim.Sonra paylaşırım inşallah. Sadece kese var zaten bebiş görünmüyor daha. 10 gün sonra giderim diyordum ama şubat başında çağırdı ya nasıl bekleyecez :)
oy kuzum hayırlı olsun bende yarın gideceğim nasip olursa bakalım bana ne kadarlık diyecek çok heyecan yaptım
Ben de dayanamayıp gitmek istiyorum zaten de doktor çok net konuştu ya :) Erken gelip göremeyince üzülüyor hamileler bebek etkileniyor deyince bir dursam mı dedim :) Bir de eşim çok gitmeye karşı ultrasonun zararsız olduğunu anlatamadımhayırlısı olsun bence sen dayanamayıp gidersin :))))