2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
lidyadgn Canım naptın gittin mi doktora? Merak ettik biz de seni. Dularımız sizinle
Canim benim sabah gittim dr a bakti kese ve bebek iyi durumda dedi kesenin cevresinde bi kanama oluşmuştur o bosalmis olabilir kalp atışı var ama daha bebek cok kucuk oldugundan net duyamayiz haftaya gel kalp atışını duyup bebeğin de saglikli oldugunu anlariz dedi progeston verdi sabah aksam yutacagim kanama leke leke 1 hafta boyunca gelebilir endişe etme dedi cok sukur bebisim hala duruyo teyzeleri

Geçmiş olsun bebeğim kucağına aldığın günleri de görelim inşallah

Ayy çok sevindim canım valla bütün gün sen aklımdaydın yazdın mı diye hep baktım çok şükür

Ben de yazayım
1.cocuk
Sat: 28.11.2022
Beklenen dogum tarihi 05.09.2023
KOCAELİ
Canım sen istiyorsan sana devredeyim yarın ben zaten yoğun takip edemeyebiliriö ilerde. İşim şuan yoğun değil qma ilerde olacak. Ben sana yada yapacak kişiye yardım olsun diye kişiler artmadan başlayalım bu tablo işine dedim valla.

Kuzum benim surec sıkıntılı Allah korusun bise olsa bakamam topige üzüntüden sen ol gerekirse ben yardımcı olurum sana

Kuzum benim surec sıkıntılı Allah korusun bise olsa bakamam topige üzüntüden sen ol gerekirse ben yardımcı olurum sana
Ben şimdi ilk düzenlemeleri yapayım severek takip etçek biri çıkınca devredeyim Tabloyu yapmayıp bekledikçe kişi sayısı artıyor yapmak zorlaşacak senin de süreç belli olsun iyice veririm sana:) ben de yarın gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…