SüpermişEvet kuzum yapılan baya işlem var hepsi o paketin içindee oluyor
Yaş 36Kızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
Canim benim sabah gittim dr a bakti kese ve bebek iyi durumda dedi kesenin cevresinde bi kanama oluşmuştur o bosalmis olabilir kalp atışı var ama daha bebek cok kucuk oldugundan net duyamayiz haftaya gel kalp atışını duyup bebeğin de saglikli oldugunu anlariz dedi progeston verdi sabah aksam yutacagim kanama leke leke 1 hafta boyunca gelebilir endişe etme dedi cok sukur bebisim hala duruyo teyzelerilidyadgn Canım naptın gittin mi doktora? Merak ettik biz de seni. Dularımız sizinle
Yaş 37Kızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
Geçmiş olsun bebeğim kucağına aldığın günleri de görelim inşallahCanim benim sabah gittim dr a bakti kese ve bebek iyi durumda dedi kesenin cevresinde bi kanama oluşmuştur o bosalmis olabilir kalp atışı var ama daha bebek cok kucuk oldugundan net duyamayiz haftaya gel kalp atışını duyup bebeğin de saglikli oldugunu anlariz dedi progeston verdi sabah aksam yutacagim kanama leke leke 1 hafta boyunca gelebilir endişe etme dedi cok sukur bebisim hala duruyo teyzeleri
35 yaş üstü görünce mutlu oluyorumYaş 37
Sat 07.12.2022
3.çocuk
Bursa
Amin inşallah hep beraber saglikla alalim bebislerimiziGeçmiş olsun bebeğim kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Niçin35 yaş üstü görünce mutlu oluyorum
Ben de yazayımKızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
Bende 35 im üç aya 36 olcam geç kaldım diye üzülüyordum ama 35 yaş üstü görünce motive oluyorum
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinBende 35 im üç aya 36 olcam geç kaldım diye üzülüyordum ama 35 yaş üstü görünce motive oluyorum
Ben sanırım beklerim bir süre daha, cinsiyetini öğrendikten sonra başlarım yavaş yavaş bir şeyler almaya. Şimdiden bebek arabalarınıBeni de ekler misinizKızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
İlk çocuk
Sat tarihi :15.12.2022
Tahmini doğum tarihi :21.09.2023
Beni de ekler misinizKızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de
Ayy çok sevindim canım valla bütün gün sen aklımdaydın yazdın mı diye hep baktımCanim benim sabah gittim dr a bakti kese ve bebek iyi durumda dedi kesenin cevresinde bi kanama oluşmuştur o bosalmis olabilir kalp atışı var ama daha bebek cok kucuk oldugundan net duyamayiz haftaya gel kalp atışını duyup bebeğin de saglikli oldugunu anlariz dedi progeston verdi sabah aksam yutacagim kanama leke leke 1 hafta boyunca gelebilir endişe etme dedi cok sukur bebisim hala duruyo teyzeleri
Canım sen istiyorsan sana devredeyim yarın ben zaten yoğun takip edemeyebiliriö ilerde. İşim şuan yoğun değil qma ilerde olacak. Ben sana yada yapacak kişiye yardım olsun diye kişiler artmadan başlayalım bu tablo işine dedim valla.Ben de yazayım
1.cocuk
Sat: 28.11.2022
Beklenen dogum tarihi 05.09.2023
KOCAELİ
Kuzum benim surec sıkıntılı Allah korusun bise olsa bakamam topige üzüntüden sen ol gerekirse ben yardımcı olurum sanaCanım sen istiyorsan sana devredeyim yarın ben zaten yoğun takip edemeyebiliriö ilerde. İşim şuan yoğun değil qma ilerde olacak. Ben sana yada yapacak kişiye yardım olsun diye kişiler artmadan başlayalım bu tablo işine dedim valla.
Ben şimdi ilk düzenlemeleri yapayım severek takip etçek biri çıkınca devredeyimKuzum benim surec sıkıntılı Allah korusun bise olsa bakamam topige üzüntüden sen ol gerekirse ben yardımcı olurum sana
Insallah iyi gidiyordur guzel haberle inşallahBen şimdi ilk düzenlemeleri yapayım severek takip etçek biri çıkınca devredeyimTabloyu yapmayıp bekledikçe kişi sayısı artıyor yapmak zorlaşacak senin de süreç belli olsun iyice veririm sana:) ben de yarın gideceğim inşallah
yazmıştım geç döllenme diyeEkledim :) ama aklıma takıldı sizin sat benden önce nasıl 12.09 çıktı tahmini doğum?