2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
D
Şimdiden gittiğimiz doktorla doğum paketini konuşmamız gerekir mi yoksa doğum yaklaşınca mi bu konuyu görüşelim bu kısmını hiç dusunmemisti
Şimdiden konuş çünki doğuma kadar yapıcağın tüm muayene ve tetkikler paketin içindee neden ek ücret ödeyesin ki. Bende 12 haftaya kadar riskli dönem olduğu için yapsam mı yapmasam mı karar sız kaldım ama hastane çalışanı düşük yaptığınız durumda yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir demişti

Nasıl yani simdi konuşup ücretin tamamını şimdiden ödüyor muyuz odeyknce de doğuma kadar gittigimiz tüm muayene ücretleri içinde mi oluyor

evet ben de yorumlardan öyle okudum canım da işte nmerak ediyor insan n:)

Varsa da henüz görünmez canım küçük 6. 7 haftaya netleşir varsa eger tabiki oncelik sağlıklı olması ama olmuşken 2 tane olursa aradan çıkmış olur oda

Kızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de

Canım çok ssevindim karından mı baktı? Bide en son hangi gün beta baktırmıştın

Merhabaaa hoş geldin hayırlı olsun durumun ne kaç haftalık, keseyi gördün mü ?
Merhaba hoşbulduk bugun gittim fakat bir şey görünmedi,sanırım çok yeni ondan dolayı görünmüyor dedi açıkcası moralim çok bozuldu. Cuma tekrar gideceğim baklım bu sefer görünür mü. Değerimi sordu cumartesi 283 dü, ondan dolayı cuma görüşelm dedi

Morali niye bozuyorsunuz ki ço küçük daha. Çok erken gitmişsiniz. 2binleri geçmezse görünmüyor genelde.

Morali niye bozuyorsunuz ki ço küçük daha. Çok erken gitmişsiniz. 2binleri geçmezse görünmüyor genelde.
Yani dış gebelik olabilir felan onu cuma anlayacağız dedi cuma görünmezse bakalm nasıl bir yol izler o zaman alttan muayene etmem gerekebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…