2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
D
Şimdiden gittiğimiz doktorla doğum paketini konuşmamız gerekir mi yoksa doğum yaklaşınca mi bu konuyu görüşelim bu kısmını hiç dusunmemisti
Şimdiden konuş çünki doğuma kadar yapıcağın tüm muayene ve tetkikler paketin içindee neden ek ücret ödeyesin ki. Bende 12 haftaya kadar riskli dönem olduğu için yapsam mı yapmasam mı karar sız kaldım ama hastane çalışanı düşük yaptığınız durumda yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir demişti

D

Şimdiden konuş çünki doğuma kadar yapıcağın tüm muayene ve tetkikler paketin içindee neden ek ücret ödeyesin ki. Bende 12 haftaya kadar riskli dönem olduğu için yapsam mı yapmasam mı karar sız kaldım ama hastane çalışanı düşük yaptığınız durumda yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir demişti
Nasıl yani simdi konuşup ücretin tamamını şimdiden ödüyor muyuz odeyknce de doğuma kadar gittigimiz tüm muayene ücretleri içinde mi oluyor

Doktor hareketi gördüğünü ama suan kalp atışını dinletmeyeceğini söyledi. Sanırım cok küçük olduğu icin enerji göndermek istemedi. 18 ine randevu verdi kalp atışı icin. yoksa da sorun etmeyin 8. Haftaya kadar normal.
evet ben de yorumlardan öyle okudum canım da işte nmerak ediyor insan n:)

Ya biliyosun benim değer çok yüksekti 4+3 te doktor muayenemde sordum vajinal baktı zaten hocam değerimi yüksek buldum ikiz olma ihtimali yokmu dedim yok tek kese var erken yumurtlama olmuştur dedi. Senin bu tablona bakılırsa 5+4 de kontrolum var o zaman belkide varsa daha net belli olur tabiki önceliğim sağlıklı bir evlat olması yönünde ama ikiz de olsa fena olmaz ,🥰
Varsa da henüz görünmez canım küçük 😊 6. 7 haftaya netleşir varsa eger tabiki oncelik sağlıklı olması ama olmuşken 2 tane olursa aradan çıkmış olur oda 🤣

Kızlar; tabloyu ekledim. Bilgilerinizi atarsanız tabloya ekleyeyim sizleri de :KK200: :nazar: :anneadayı:

Merhaba Tatlı 2023 Eylül Anne Adayları :anneadayı::KK200::nazar::

İnşallah hepimiz sağlıkla bu sürecimizi geçirelim sağlıkla huzurla bebişlerimize kavuşalım. :KK200:
Her birimiz sağlıkla doğuma girelim, yavrularımızı sevgiyle büyütelim, birbirimizin tecrübelerinden yararlanalim.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :nazar:
Herkese hayırlı uğurlu olsun:KK200:

Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyin yazarsanız listeye ekleme yaparım.

Daha iyi takip edebilecek hevesli bir anne adayımız gelirse sayfayı severek devredebilirim :)

Anne Adayı :anneadayı:Anne YaşıKaçıncı Çocuk:nazar:Son Adet TarihiTahmini Doğum Tarihi:KK200:Bebek Cinsiyeti:emir_bebek:Bebek Adı
:KK200:
ŞehirDoktor AdıGerçekleşen Doğum Tarihi
NewMamaa NewMamaa NewMamaa NewMamaa 32
1​
06.12.202212.09.2022
İstanbul

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Kızlar kese göründü 5+0 dedi doktor geç yumurtlama veya döllenme olabilir dedi kesenin konumu güzel bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonraya randevu verdi zaten betam adetin 2. Günü 9 olarak çıkmıştı tahmin ettiğim bir şeydi. 2 hafta sonra kalp atışı duyabiliriz dedi

Canım çok ssevindim karından mı baktı? Bide en son hangi gün beta baktırmıştın

Merhabaaa hoş geldin hayırlı olsun 🥰 durumun ne kaç haftalık, keseyi gördün mü ?
Merhaba hoşbulduk🥰 bugun gittim fakat bir şey görünmedi,sanırım çok yeni ondan dolayı görünmüyor dedi açıkcası moralim çok bozuldu. Cuma tekrar gideceğim baklım bu sefer görünür mü. Değerimi sordu cumartesi 283 dü, ondan dolayı cuma görüşelm dedi

Merhaba hoşbulduk🥰 bugun gittim fakat bir şey görünmedi,sanırım çok yeni ondan dolayı görünmüyor dedi açıkcası moralim çok bozuldu. Cuma tekrar gideceğim baklım bu sefer görünür mü. Değerimi sordu cumartesi 283 dü, ondan dolayı cuma görüşelm dedi
Morali niye bozuyorsunuz ki ço küçük daha. Çok erken gitmişsiniz. 2binleri geçmezse görünmüyor genelde.

X