2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam ben elendim 🥺 bugün sabah koyu lekelenmem oldu hemen dontora gittik doktorum korkma rahim kalinligi çok iyi ama kese fln görmediğimiz için düşük veya değil diyemem bunu ancak kandan anlayabiliriz demişti. Benim değerlerim
ilk 11 di
Etesi gün 23
2 gün sonra 63
2 gün sonra 140 olmuştu
2 gün sonra bugün çok lekelenme olunca doktor tekrar kan ver dedi ( ilk 4 kan devlette verilmişti bugün özelde verdim 73e düşmüş) kimyasala döndü yani 🥺 kendimi hiç umutlandirmak istemiyorum yok labaratuvar farklıydı falan filan diye sadece 10 gün sonra değer sıfırlanmış mi tuplerde birşey kalmış mi diye kontrol amacli kan verip kabullenip ileriki aylara hazirlanicam artık.. hepiniz için dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıniza alırsınız yavrularinizi ❤️
canım umutlandırma ama aklında sorular olduğuna eminim sen git devlettede ver aklındaki soruları cevaplamış olursun rahatlarsın

canım umutlandırma ama aklında sorular olduğuna eminim sen git devlettede ver aklındaki soruları cevaplamış olursun rahatlarsın
Yok ya sonra daha çok üzülüyorum bu 3 oldu ben yokmuş gibi yapicam tabii dayanamazsam yaparım birkaç gün sonra sadece vardır bunda da bir hayır demekki sağlıksız olacakmiş diyorum 🙏

inşallah canım çok isterim iki tane olmasını hamişlerin duası kabul olurmuş sende tatlı bir hamiş olduğuna göre benim için dua edermisin
Tabi kiii inşallah ikiz olur minnoslarin😍❤️çok güzel bir duygu benim ilk gebeligim ikizdi son betam seninki gibi yüksek çıktı ama tabi biz önce anlamamistik

Merhaba kızlar. ankarada özel hastane arayışındayız aranızda doğum paketi satın alan varsa fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi?

Kalp atışı daha duyulmuyormuş dimi canım ? Ben de yarın gidecem ya acaba duyulur mu diye heycan var :)
Doktor hareketi gördüğünü ama suan kalp atışını dinletmeyeceğini söyledi. Sanırım cok küçük olduğu icin enerji göndermek istemedi. 18 ine randevu verdi kalp atışı icin. yoksa da sorun etmeyin 8. Haftaya kadar normal.

İkiz olduğunu kaçıncı haftanda öğrendin bebeğim bide ikiz de dört kat mı artıyor değer yoksa iki kat mı
İkizde de önce normal iki kat arttı hatta dr beğendim artışı dış gebelik bu dedi 3 doktor değiştim bu yüzden son gittiğim doktor Allah razi olsun ondan bize müjdeyi vermişti omce tek kese göründü 5 haftalikti sonra araya bayram tatili girdi 7 haftalikken de ikinci kese göründü kalp.atislarini da o zaman dinlemistik

İkizde de önce normal iki kat arttı hatta dr beğendim artışı dış gebelik bu dedi 3 doktor değiştim bu yüzden son gittiğim doktor Allah razi olsun ondan bize müjdeyi vermişti omce tek kese göründü 5 haftalikti sonra araya bayram tatili girdi 7 haftalikken de ikinci kese göründü kalp.atislarini da o zaman dinlemistik
Ya biliyosun benim değer çok yüksekti 4+3 te doktor muayenemde sordum vajinal baktı zaten hocam değerimi yüksek buldum ikiz olma ihtimali yokmu dedim yok tek kese var erken yumurtlama olmuştur dedi. Senin bu tablona bakılırsa 5+4 de kontrolum var o zaman belkide varsa daha net belli olur tabiki önceliğim sağlıklı bir evlat olması yönünde ama ikiz de olsa fena olmaz ,🥰

X