2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben 25le öğrendim yani çok küçüktü o nedenle 4 kere verdim. En son ctesi verdim. 2 gün sonra ptesi vermem lazımdı. Hadi zaten çarşamba doktora gitçem diye vermedim. Ama ne yaptım İdrar :) Vermediğim günler idrar testiyle koyulaşma takip ettim :):) GEçen ay 10lu test almıştım internetten her ay lazım oluyor nasılsa diye :) Böyle kullanmak nasip oldu.
Bende bugün yaptim evde idrar testiyle ilk yaptığıma nazaran koyulasmisti

Sevgili annişlerim grubu aktiflestirelim mi biraz diger gruplar dehşet sohbet muhabbet kaynaşma var 🥰 ilk soru b3nden gelsin o zaman.. bebislere alışverişe başlamayı ne zamana bırakıyorsunuz hemen almaya başlayan da var doğuma yakın alan da var
Ben valla kalp atışını duyunca alırım :) Hatta eşim dün GS'li bir kaç birşey aldı :)

Kızlar ben şimdi tablo hazırlıyorum. Elimden geldiğince yapayım ama daha hevesli daha çok zaman ayırabilen biri gelirse ona devrederim. Çünkü ben pek vakit ayıramayabilirim işlerden. Bu nedenle kimseyi üzmek istemem. Böyle tablo hazırladım. Eksik fazla dediğiniz şeyler varsa ekleyelim. Editörlere de yazayım alalım sayfamızı :)

Anne Adayı :anneadayı:Anne YaşıKaçıncı Çocuk:nazar:Son Adet TarihiTahmini Doğum Tarihi:KK200:Bebek Cinsiyeti:emir_bebek:Bebek Adı
:KK200:
ŞehirDoktor AdıGerçekleşen Doğum Tarihi
NewMamaa NewMamaa
32​
1​
06.12.2022​
12.09.2022​
İstanbul​

Kızlar kese göründü 5+0 dedi doktor geç yumurtlama veya döllenme olabilir dedi kesenin konumu güzel bir sıkıntı yok dedi 2 hafta sonraya randevu verdi zaten betam adetin 2. Günü 9 olarak çıkmıştı tahmin ettiğim bir şeydi. 2 hafta sonra kalp atışı duyabiliriz dedi

Eklentiler

• 3047AF51-C37F-492C-A085-D4E8166AD35D.jpeg
    3047AF51-C37F-492C-A085-D4E8166AD35D.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 50
Sevgili annişlerim grubu aktiflestirelim mi biraz diger gruplar dehşet sohbet muhabbet kaynaşma var 🥰 ilk soru b3nden gelsin o zaman.. bebislere alışverişe başlamayı ne zamana bırakıyorsunuz hemen almaya başlayan da var doğuma yakın alan da var
Canım bir kalp atışını duyayım diyorum valla en yakın arkadaşım kuzenim ve ablam dışında şu an bilen yok doktora gidince keseyi görünce söylerim diyordum ama kalp atışını duyunca söyliycem sanırım yarın annemle babam gelicek ama annemden nasıl saklıycam bakalım normalde kahve canavarıydım annem sorar şimdi neden içmiyorsun falan diye yakalanabilirim de 🤣

Ben sanırım beklerim bir süre daha, cinsiyetini öğrendikten sonra başlarım yavaş yavaş bir şeyler almaya. Şimdiden bebek arabalarını araştırmaya başladım bile ama, ne gibi özellikleri var falan önden bir fikrim olsun diye 😁 minnoşumun dayısı çok tatlı patikler almış ama 😍

Benim sorum da şu olsun: Ailelerinize müjdeli haberi verdiniz mi? Nasıl verdiniz? Tepkileri ne oldu? 🥰
Yaa ben bir tarafa vermek durumunda kaldım hemen süreci anlatıyorum :) 31 aralıkta bata 4 gün varken ttest yapayım varsa ne güzel anı olur dedim ama hiç ümit yok. (bu ay amh düşük tüp beb ek demişti doktor) Aha var. ben şok.. Ctesi (31aralık) çalışıyorum o gün. O nedenle ailem bize gelmişti. Yıbaşı diye. EŞim ailem evde ben işe geldim. Hemen doktora test verdİM kanda da görünce tamam. eşimi iş çıkışı aldım markete gitçez diye zorla bir parkta oturttum sana yılbaşıu hediyesi aldım evde annemler veremem diye:) Kutuya koydum testi. Bİde bebek geliyor diye kart almıştım onu da koydum . Bir yandan video çektim eşim şok :) Öncedeb bebek kartlarıyla birlikte bahariva diye instagram sitesindne 'hediye çeki' almıştım. Aİlemede yılbaşı hediyesi alamadık size hediye çeki aldık dedim. Vİdeo çektik. Kazıma yeri var kartta kazıyınca sözde para miktarı çıkacak:) DEde oluyorsun Anneanne oluyorsun filan çıktı. Hepsi şok... Açıkladım ama daha çok yeni ümitlenmeyin filan diye. Dİğer tarfa da aynı karttan sipariş ettim geldi 2 haftaya da onlara gidip aynı şekilde yapçaz :) Ben kartı eşime öyle söylerim diye almıştım eskiden. kısmet böyleymiş.

Kızlar selam ben elendim 🥺 bugün sabah koyu lekelenmem oldu hemen dontora gittik doktorum korkma rahim kalinligi çok iyi ama kese fln görmediğimiz için düşük veya değil diyemem bunu ancak kandan anlayabiliriz demişti. Benim değerlerim
ilk 11 di
Etesi gün 23
2 gün sonra 63
2 gün sonra 140 olmuştu
2 gün sonra bugün çok lekelenme olunca doktor tekrar kan ver dedi ( ilk 4 kan devlette verilmişti bugün özelde verdim 73e düşmüş) kimyasala döndü yani 🥺 kendimi hiç umutlandirmak istemiyorum yok labaratuvar farklıydı falan filan diye sadece 10 gün sonra değer sıfırlanmış mi tuplerde birşey kalmış mi diye kontrol amacli kan verip kabullenip ileriki aylara hazirlanicam artık.. hepiniz için dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıniza alırsınız yavrularinizi ❤️

Canım bir kalp atışını duyayım diyorum valla en yakın arkadaşım kuzenim ve ablam dışında şu an bilen yok doktora gidince keseyi görünce söylerim diyordum ama kalp atışını duyunca söyliycem sanırım yarın annemle babam gelicek ama annemden nasıl saklıycam bakalım normalde kahve canavarıydım annem sorar şimdi neden içmiyorsun falan diye yakalanabilirim de 🤣
Beni yakalayan da kahveden yakalayacak kahveloligim bende 🤣bir kaybım olunca bunu gizlemek istedim korkuyorum hala ailem.ce samimi arkadaşım dışında kimse bilmiyor henüz gizleyebildigim kadar gizlicem en azından kalp atışını duyana kadar

Kızlar selam ben elendim 🥺 bugün sabah koyu lekelenmem oldu hemen dontora gittik doktorum korkma rahim kalinligi çok iyi ama kese fln görmediğimiz için düşük veya değil diyemem bunu ancak kandan anlayabiliriz demişti. Benim değerlerim
ilk 11 di
Etesi gün 23
2 gün sonra 63
2 gün sonra 140 olmuştu
2 gün sonra bugün çok lekelenme olunca doktor tekrar kan ver dedi ( ilk 4 kan devlette verilmişti bugün özelde verdim 73e düşmüş) kimyasala döndü yani 🥺 kendimi hiç umutlandirmak istemiyorum yok labaratuvar farklıydı falan filan diye sadece 10 gün sonra değer sıfırlanmış mi tuplerde birşey kalmış mi diye kontrol amacli kan verip kabullenip ileriki aylara hazirlanicam artık.. hepiniz için dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıniza alırsınız yavrularinizi ❤️
Canım benim hayırlısı olsun kendine dikkat et sen, doktorum kimyasalı iyi bir şey olarak görür demek ki hamile kalınabiliyor ve genelde arkasından hastaların çoğu tekrar gebe kalır demişti.

Valla cumartesi 1100 dü vermedim yarın doktor ölçer diye. Senin kaç çıktı bugün?
ben iki kere kan verdim ikinci değerim 828 geçen hafta perşembe vermiştim bir daha vermem demiştim ama sabah şeytan dürttü gittim yine verdim 6368 çıktı canım :)))

X