2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi her dakika lavaboya gidiyorum acaba bisey avr mi diye sizdede boyle oldu mu henuz 3 haftalık
Aynen oyle oyluo benimde oyleydi hatta daha cok agridi benim akıntimda fazla surekli kan gelmis gibi hissediodm ama keseyi vorunce gecio

Merhaba kızlar aranıza katılmaya geldim 5+0 dan merhaba😇
Umarım 2023 yılı bizim olur ve geçmişte tecrübe ettiğimiz üzüntülerimiz yeniden tekrar etmez. Birbirimize bol bol dua edelim ve yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah Rabbim. Tekrar merhaba hepinize 🌼

Karından görüldü kese ama bn baya su ictim sıkışık gitmistim sizin kac hafta
Ben bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadım, doktora gittim 6+2 keseyi gördük ama bebek görünmedi. Keseye yakın bir yerde kanama varmıl o yüzden düşük riskim var. Çokda umutlanmayayım en iyisi istirahat iğne ve fitil verdi bakalım süreç nasıl olacak..

Kızlar ben galiba kafayı yicem 🙄 bugün doktora gittim kimyasal gebeliktir ama düzenli azalıyor mu bakalım 2 kere daha kan ver dedi. Sonucum çıktı artık ben mantık yürütemiyorum bana yardım edin baştan özetleyeyim.
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
Bu üçünü özel hastanede verdim. Sonra sağlık ocağında vermeye başladım
6 Ocak 179.5 ( bu değer çıkınca farklı yer diye düşündüm)
9 Ocak 513

Kızlar ben galiba kafayı yicem 🙄 bugün doktora gittim kimyasal gebeliktir ama düzenli azalıyor mu bakalım 2 kere daha kan ver dedi. Sonucum çıktı artık ben mantık yürütemiyorum bana yardım edin baştan özetleyeyim.
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
9 Ocak 513
Canım sürekli aynj yerde ver kanı değerler değişiyor her hastahanenin ölçümü farklı oluyor

Kızlar bende perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görürmüyüm? En son geçen hafta perşembe gittim 828 di değerim
29 Aralık 120
31 Aralık 180
5 Ocak 80
9 Ocak 513
kız ben sana dedim seninki kimyasal değil ben öyle hissediyorum kaç gündür ısrar ediyorum git doktora git kan ver bi dinlemedin. Karnımdaki 9 aylık olsaydı doğurmuşum. Doktorun ne dedi

X