2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Selam arkadaşlar benimde son adet tarihim 2 aralıktı. Şuan 5+3 deyim geçen cuma ultrason da keseyi gördük.
29 ocak hamilelikte testiyle öğrendim akşam hemen kan verdim 247 diydi değerim 2 gün sonra aynı saate verdim tekrar 720 çıkmıştı. 5 gün sonra kese gözüktü doktorum zayıf olduğun için daha erken görme şansımız olduğunu söyledi vajinadan bakmaya gerek kalmadı.

Selam arkadaşlar benimde son adet tarihim 2 aralıktı. Şuan 5+3 deyim geçen cuma ultrason da keseyi gördük.
29 ocak hamilelikte testiyle öğrendim akşam hemen kan verdim 247 diydi değerim 2 gün sonra aynı saate verdim tekrar 720 çıkmıştı. 5 gün sonra kese gözüktü doktorum zayıf olduğun için daha erken görme şansımız olduğunu söyledi vajinadan bakmaya gerek kalmadı.
Aa öyle bı ihtimal mi varmış o zaman bende de görür inşallah bak bunu umutlandırdı 😍

Ben de yazayım 🤭
oğlum tam 8 aylık olduğunda (21 kasım) adet oldum ilk defa. 21 aralıkta adeti bekledim ama yumurtlama akıntısınj geç görmüştüm, o yüzden adetim gecikecekti farkındaydım. 22 aralıkta kan verdiğimde beta 0’dı.

27 aralıkta 14,69
29 aralıkta 57,47
3 ocakta 653,5 çıktı. Bir daha kan vermedim.
7 ocakta da keseyi gördüm karından.

Ben de yazayım 🤭
oğlum tam 8 aylık olduğunda (21 kasım) adet oldum ilk defa. 21 aralıkta adeti bekledim ama yumurtlama akıntısınj geç görmüştüm, o yüzden adetim gecikecekti farkındaydım. 22 aralıkta kan verdiğimde beta 0’dı.

27 aralıkta 14,69
29 aralıkta 57,47
3 ocakta 653,5 çıktı. Bir daha kan vermedim.
7 ocakta da keseyi gördüm karından.
Masallahh 😍

Kızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi her dakika lavaboya gidiyorum acaba bisey avr mi diye sizdede boyle oldu mu henuz 3 haftalık
Benimde qynı şekilde canım kasık ağrısı mı desem böyle gaz sıkışması mı bi huzursuzluk var devamlı lavaboya gidesim geliyor benim de 3 haftalık diye tahmin ediyorum senin kan sonucun kaç çıktı canım

X