- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
Mutlaka buraya yaz canım durumuBen kısmetse yarın gideceğim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka buraya yaz canım durumuBen kısmetse yarın gideceğim canım
3 Ocak 11Ben bu perşembe gitmeyi düşünüyorum. Sizin hcg en son kaçtı
Sizin en son beta hcg kaçtı ?Ben kısmetse yarın gideceğim canım
çarşamba 734 tü canım en son bende 9 la öğrendim 734 e kadar 2 güne bir verdim artık durdum kollarım mosmor oldu artık durdum geçen çarşambaSizin en son beta hcg kaçtı ?
Benim de kollarım öyle oldu o yüzden yarın kan vermycem Perşembe vericemçarşamba 734 tü canım en son bende 9 la öğrendim 734 e kadar 2 güne bir verdim artık durdum kollarım mosmor oldu artık durdum geçen çarşamba
Aa öyle bı ihtimal mi varmış o zaman bende de görür inşallah bak bunu umutlandırdıSelam arkadaşlar benimde son adet tarihim 2 aralıktı. Şuan 5+3 deyim geçen cuma ultrason da keseyi gördük.
29 ocak hamilelikte testiyle öğrendim akşam hemen kan verdim 247 diydi değerim 2 gün sonra aynı saate verdim tekrar 720 çıkmıştı. 5 gün sonra kese gözüktü doktorum zayıf olduğun için daha erken görme şansımız olduğunu söyledi vajinadan bakmaya gerek kalmadı.
Ben 19'una randevu aldım acele etmiyorum gitmek için.
MasallahhBen de yazayım
oğlum tam 8 aylık olduğunda (21 kasım) adet oldum ilk defa. 21 aralıkta adeti bekledim ama yumurtlama akıntısınj geç görmüştüm, o yüzden adetim gecikecekti farkındaydım. 22 aralıkta kan verdiğimde beta 0’dı.
27 aralıkta 14,69
29 aralıkta 57,47
3 ocakta 653,5 çıktı. Bir daha kan vermedim.
7 ocakta da keseyi gördüm karından.
Evet benim de öyle oluyorKızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi her dakika lavaboya gidiyorum acaba bisey avr mi diye sizdede boyle oldu mu henuz 3 haftalık
Benimde qynı şekilde canım kasık ağrısı mı desem böyle gaz sıkışması mı bi huzursuzluk var devamlı lavaboya gidesim geliyor benim de 3 haftalık diye tahmin ediyorum senin kan sonucun kaç çıktı canımKızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi her dakika lavaboya gidiyorum acaba bisey avr mi diye sizdede boyle oldu mu henuz 3 haftalık
Ben 3 gündür karın ağrısı çekiyorum ve hafif ishal varBenimde qynı şekilde canım kasık ağrısı mı desem böyle gaz sıkışması mı bi huzursuzluk var devamlı lavaboya gidesim geliyor benim de 3 haftalık diye tahmin ediyorum senin kan sonucun kaç çıktı canım
İlk kez verdim dün 40 çıktı canımBenimde qynı şekilde canım kasık ağrısı mı desem böyle gaz sıkışması mı bi huzursuzluk var devamlı lavaboya gidesim geliyor benim de 3 haftalık diye tahmin ediyorum senin kan sonucun kaç çıktı canım
Bende ilk kez dün verdim 52 çıktı canım aynı tarih bile olabilirizİlk kez verdim dün 40 çıktı canım
Seninde 3 haftalık o zamanBende ilk kez dün verdim 52 çıktı canım aynı tarih bile olabiliriz
Evet canım 3 haftalık benimdeSeninde 3 haftalık o zaman